Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява Доплеротто изследване?
Кога се издава ПИК от НОИ и какви документи са необходими за това?
Какво представлява доплерът при бременност и защо е важно изследване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява Доплеротто изследване?
-
Кога се издава ПИК от НОИ и какви документи са необходими за това?
-
Какво представлява доплерът при бременност и защо е важно изследване?
Доплерът при бременност е неинвазивно ултразвуково изследване, което проследява кръвния поток между майката и плацентата. Това изследване е важно, защото може да открие потенциални проблеми с кръвообращението, които могат да повлияят на здравето на бебето и да насочат лекарите към подходящо лечение.
-
Какви са рисковете и ползите от нормално раждане при високи диоптри?
-
Какво представлява лазерната коагулация на ретината и какви са рисковете?

И по гледането и възпитанието на бебето 
,които почитат и Трифон Зарезан пожелавам приятни емоций и хубаво вино !

Дано бързо се възстанови малкия юнак

и ламинат трябва да сложим,че е един гадничък стар балатум.
С моята половинка имаме вече 8годишна връзка от която 6 години бяхме все разделени и по пътищата.А хем сме в БГ и се чувствахме тооолкова далеч.Той в един град живее аз в друг.После аз се преместих в неговия,но специялноста му е в трети и пак разделени.Вижадахме само по1 път в месеца и така години наред.От около две години си живуркаме двамата на квартира,но сега пак ще остана сама за известен период защото се прибирам във Варна да подготвям за бебка нещата,а той оства тук/в Повдив/още някой др месец,а на всичкото отгоре му предстои и операция на носа март и ще се побъркам защото ще е съвсем сам тук и ще има да го милсяяя 
,а и на тези които са решили да празнуват Трифон Зарезан
И аз почти стегнах багажа за родилното, имам само да добавя още малко неща и съм готова. Ние иначе накупихме всичко необходимо сега, после няма кой да се занимава да ходи по магазините, лудницата ще е пълна.