Влюбени АПРИЛки , подаряват валентинки!

• 26 267
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
Атлантика, истински кошмар си изживяла. Добре, че момченцето ти се е разминало с по-лоши последствия. За всеки случай го остави да си лежи един ден в приятно затъмнена стая и да не гледа телевизия. Hug
Моята глава е пробивана сериозно 3 пъти. Толкова съм кърпена. Явно е имало ефект, че от многото падания върху тиквата релефът на мозъкът ми не е съвсем гладък. Последният път (преди да тръгна на училище беше) сама отидох да ми наслагат щипките.
ЙоЙо, честито ти излизане в болничен. Ако размислиш да не се напрягаш толкова много в работата, може и да измислиш приятни занимания. Като гледане на сериали с чел избиране на невероятни имена.  Wink При следващото ходене в болницата да поздравиш Реа и от мен. Лекарите да я отглеждат внимателно, а тя да се държи. Hug
Кафенцето, аз си помислих че си имала среща с Димитров в Токуда, но нещо не можех да вържа традиционно терапевтичното му действие върху теб със сефтето при срещата ви. Добре, че Жабчето помогна малко.  Laughing
Жабче, явно вече ти е включен хронометъра за обратно броене.
thea, добре сте дошли в компанията с двете мъничета в коремчето ти.   bouquet
princessa raia, в списание 9 месеца обявяват датите за дните на отворени врати. Бях ги преписала тези за февруари някъде към края на миналия месец. В някоя от темите от края на януари е програмата.
Кели,  наскоро се любувах на един младеж който искаше помощ какво да правел, че го изненадали с информация, че жена му и бебето вече щели да ги изписват, а той не знаел какво да направи. Нищичко не бил направил човека. Набавяй си нужните неща за малечката и казвай за тях само на позитивно настроени хора. Това си е твое решение, за което не дължиш отчет.   Peace
Яна, радвам се, че вече нещата са се успокоили.
Ели, щом трябва да почиваш повече, измисли начин. Достави малко радост на баба и дядо да си поглезят малко внучето. Hug
За документите - обменната карта не пречи да бъде издадена и заедно с първия болничен. Така де, то там са вписани кръвна група, изследване за СПИН, антиген, васерман, възраст на майката, предишни бременности, раждания. Какво друго като информация трябва за прием в болницата? А това направление за хоспитализация - заради срокът му на валидност се издава месец преди термина.  
За изчистването на организма от упойки и другите вливания при секцио - нямам голям опит, но споменът ми е, че кърмата ми тръгна след извеждането ми от реанимацията. Аз имах малко по-дълъг от нормалния престой в нея. По-скоро поставянето на гърдата е за стимулиране на сукателния рефлекс при бебето, което от своя страна стимулира лактацията. Признавам си, че го пиша като лаик в областта на кърменето, но някъде съм чела нещо подобно по въпроса.  Peace

# 226
  • Варна
atlantica, представям си какъв ужас си изживяла! Sad Че и на кофти място се е ударил Криси! Успокой се, важното е, че вече сте минали през спешното и всичко е наред вече! Hug Случва се... На година и 2-3 месеца Симона така си разби главата в радиатора, а баща й е бил на сантиметри от нея. Залепиха я, но наистина е кошмарно преживяване - тя реве, кръв шурти на всякъде... Сега си има белег на челото, между веждите, независимо, че я мазах с разни мазила против белези. Rolling Eyes

thea., добре дошла в отбора! Хубаво е да си имаме още едни близначета! Hug

# 227
Здравейте, мили мами Hug!
thea., добре дошла и от мен   bouquet!
Момичета, аз бях на преглед вчера. Моята беборана е дооооооста големичка. 2300 гр. Док. каза, че ако я износя и върви така тябва да се роди към 4000 гр. ooooh!. Иначе този път "дебеланката" не се правеше на интересна да стои с гръб, дори ми се усмихна Heart Eyes. На 23.02 трябва да отида за болничния (45 дни преди термина). Казаха ми да нося амбулаторна карта и тогава ще ми дадат списъка за болницата. Това ми създава усещането, че много е наближило и адски се вълнувам Simple Smile. Аз за раждането май се насочвам към секцио... Вие мислите ли все по-често за това?
Това е от мен. Хубав ден на всички!

# 228
thea добре дошла Hug
атлантика  Hug Hug Hug дано вече да си се поуспокоила малко и скоро да няма такива произшествия Praynig
деси много е мило това със снимките,гаранция много ще му хареса на мъжо ти,ако имаш нужда от нещо- Hug
лек и усмихнат ден въпреки датата Mr. Green

# 229
  • София
  atlantica радвам се че всичко е наред и най-вече че ти си запазила хладнокръвие и бебенцето и баткото са добре  Simple Smile
  Вижте на какво попаднах ако някои се интересува - био бебешка козметика

# 230
Привет и от мен Simple Smile!
От няколко дена не съм ви чела и сега май трябва да наваксвам доста Wink
При нас за сега нещата вървят нормално, аз от 10 съм отпуска и после болнични. И тъкму както си бях планувала да посвърша някои неща в къщи така малкия сладур успя да ми провли плановете. Водя го във вторник на градина нищо му нямаше към обяд ми се обажда главната сестра оплакал се че го боли гърло и ако мога да отида да го прибера, естествено отидох веднага а той сладура с усмивка "Мамо нали няма да ходя утре на градина защото ме боли гърло". Явно е осъзнал че нещо като му има и не ходи на градина и е решил да се възползва Simple Smile, и без това ми беше съвесно че аз съм си вкъщи пък него го водя и той ми реши дилемата, но от понеделник е на градина няма как.
Атлантика какво си преживяла ooooh!, дано бързо се оправите.
Разгледах албума с покупки страхотни нещица се накупили и аз трябва да снимам нашите като ми остане време. Между другот миналата седмица ходихме до JUMBO страхотни неща има и с ана приемливи цени.
Добре дошли на новите мамчета Hug

# 231
Атлантика, голям кошмар сте изживели...дано не се повтаря никога вече и баткото бързо да се възстанови - без белези и лоши спомени. Praynig Hug Hug
Цитат на: very nice
Най-гадна е обаче болката нощно време в тазовата кост отзад вляво. Направо едва ставам до тоалета. Само малко да се залежа и се появява и то ужасно силна
Лелее, чудех се аз преди две нощи какво ми се случва. Същата болка, която описваш, но се сменяше ту отляво, ту отдясно. Принудих се да седна в леглото и така да си будувам, че и киселини ме нападнаха. На какво се дължи тази болка? При мен постепенно  се усилваше и преминаваше отзад на кръста. newsm78

Ние днес сме на гости на племенницата. И двамата с Дани заспаха на спалнята, но гледам вече малката е будна.
Усмихнат и безавариен ден на всички! Hug

# 232
  • Пловдив
atlantica  аз изтръпнах докато  четях поста ти , дано малкото човече вече да е добре  Hug
Деси   разделите с милото винаги са мъчителни , но когато човек знае че е за добро , някак си е по-спокоен , едно силно гуш и от мен  Hug
thea добре дошла   bouquet
Жабче браво за напредъка в ремонтите , аз също ви бях споменала , че мъжо ще ремонтира детската - сега  прави едни тавани с форма на цветя , после ще рисува и цветя по стените - абе страшна работа  ooooh!
Ели добре ,че болките в коремчето са преминали  Simple Smile
Дрийм -уиш радвам се че писа и си добре  Peace

Момичета току що се върнах от ЖК - бях ви казала , че лекаря  ми е смотан , и естествено и днес оправда мнението ми за него -  първо едвам го измолих да ми даде направление за кръв и урина (нищо че ми се полага), после лягам да гледаме бебето - той започва с главичката и казва : Много добре отговаря си на 26 седмица , а аз така  Shocked Shocked Shocked Как 26 аз съм в 30 г.с ? Той - сигурна ли те ? Аз - ами естествено После се пули в монитора сумати време и накрая заключи : ами то може да се измери бебето и по други показатели , я да му видим бедрото - ааа добре отговаря на 30 гс Но го каза с толкова неориентиран глас че въобще не му повярвах , пък и главата вика може да е по малка че то нали е момиченце - сега за пръв път откри пола на бебето (когато съм вече почти в 8ми месец)ама няма нищо вика , 2-3 седмици не са проблем (те за него явно не са, че не е неговото дете) Да не говорим че въобще нито за бъбречетата досега е забелязал нещо , нито пък ми е слушал тонове .... Ооооххх думи нямам направо ,чудя се да се смея ли да плача ли за компетентното и най-вече загрижено отношение ... най странното е че има страшно много пациентки , час не можеш да си запишеш със седмици напред и винаги страшно много хора чакаме , но въпреки всичко аз вярвам че бебенце ще порасне , нали сега се тъпча с протеини за фитнес маниаци и културисти  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
По малко болежки и повече положителни емоции на всички тумбачета   bouquet

# 233
Zinaida ти решили къде ще раждаш???

# 234
Зинаида, видя ли че всичко е ок! WinkЕгати доктора, хич не се връзвай!А как само се страхуваше!Егати кретена, защо не потърсиш някой друг, то кой знае какво може да ти каже тоя следващия път!Така сестра ми я бяха уплашили за нейното бебче и аз от тогава хич не им цепя басма на тия доФтори!Според мен не си късай нервите повече с такива индивиди, ама ти си знаеш по-добре все пак!
Аила, много са интересни тези кремчета, малко скъпичко, но пък ако наистина са напълно естествени Thinking, някой ползвал ли ги е или си ги открила случайно?
Аз нали съм много работна, та вкъщи чистих, чистих и сега ме боли ниско долу корема, взе да ме е страх и се притесних, та захвърлих и прахосмукачка и всичко!А мъжа ми всеки път като му се оплача нещо и той- нищо ти няма, спокойно, спри да преувеличаваш и да се навиваш, всичко си ти е наред! #Cussing out #Cussing out #Cussing outЛесно му е на него!Ама много ме дразни!И така като съм легнала и го моля да ме повдигне, за да стана, и аз понеже всичко ме боли и все охкам и пъшкам, а той с един благ тон: еее, стига де, глезиш се, преиграваш малко!АААААААА #Cussing out #Cussing out #Cussing outМного ме нервира!!!Егати, не случайно Господ е избрал жените да носят бебетата, май!!!Ама още един път ако ми каже нещо подобно, ще види какво е да го бие злобна бременна жена!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 235
princessa raia бях гледала едно предаване за раждане,където една двойка ходи на курс за бъдещи родители.на този курс сложиха на бащата едно като жилетка,което представляваше корема и гърдите на бременна в 9ия месец естествено в подходящите килограми Mr. Green.после го накараха да ходи насам натам и да се навежда да вдига от пода мръсни чорапи и разхвърляни списания.еми този мъж след това не беше толкова сигурен че е "лесна работа".иска ми се на всички да можем да сложим по едно такова за няколко часа,и не само на нашите мъже,ами и на тези които не ни правят място в трамвая,на шофьорите на автобуси и изобщо на всички,които не уважават бременността ни!!!!!!!!
пфу разгорещих се Mr. Green

# 236
Аничка, добра идея!Страхотна, даже, ще му предложа на моя!Да го видя после!!!Тя и майка ми, виж я ти, хем две деца е родила ми вика онзи ден: айде стига си се оплаквала, я се стегни, така ще е, то лесно не се вика мамо, и аз  Shocked, аз й казвам какво ти да не би да не си мрънкала, а тя - аз, нееее, никога, а татко седи отстрани и се смеее и й казва-да бе хич, само това правеше, и за малко да се скарат, а аз  Laughing Laughing Laughing
Лесна работа, друг път е!!!Много ме разсмя мене това дето разказа, благодаря ти! Hug Mr. Green

# 237
  • Пловдив
Zinaida ти решили къде ще раждаш???

Ох , честно да си кажа  до скоро си мислех че ще раждам секцио във Втора градска болница (при същия този хитър дофтор от ЖК, защото сестра ми роди неотдавна при него  и док Карагьозян и нямаше проблеми)... Но откакто откриха това за бебенцето ми , ме хвана страх , че може да се наложи да раждам по-рано от предвиденото и в такива случаи може би трябва да се насоча към болница с добро неонатологично отделение , каквато знам че е Окръжна, но най-наясно със себе си ще съм предполагам като се върна от прегледа при док Марков в началото на март месец и ще имам идея за бъдещето  Flutter
А за мъжете - милите не са виновни , че няма как да усетят тежестта (освен ако не са си с големи коремчета по природа  Mr. Green)...ама трябва да се съобразяват с нас амма ха !!!
[/color]

# 238
Здравейте, Мамчета!

Аз от многоооо време не съм писала, но си ви чета! Напоследък все ходя някъде и не ми остава време да напиша нещо!

При нас всичко е наред. Няма нищо интересно! Чакам да дойде 23-ти и да си видя Бебо, вече много ми липсва. Наистина остава съвсем малко и нямам никакво търпение. Решила съм от другата седмица да започна да пазарувам. Аз и сега съм купила някои неща, но са ми мъничко. Другата седмица ще падне голямо пазаруване!

Деси, това наистина е ужасно! Ние с моя любим бяхме разделени 4 месеца. Той беше в Сърбия (доста по-близо от Испания), аз в София и беше много тежко. Идваше си всеки петък и в неделя заминаваше, всяка вечер по скайп си говорехме и едва издържахме. Понеже и на двамата ни беше много трудно решихме, аз да напусна работа и да се преместа при него. Най-хубавото беше, че точно тогава разбрахме, че съм бременна. Чувствах се супер когато си бях при него. По план в 9 месец трябваше, аз да си дойда в София, а той пак да идва за събота и неделя. При нас се случи така че трябваше да затвори офиса в Сърбия и се върнахме. Преди да разбера си представях колко ще ми е трудно без него когато родя, как той няма да си е до детенцето...наистина ми е много мъчно, че при вас така ще стане. Сигурна съм, че е за добро. Все пак защо не помислиш варианта да родиш испанче!?  newsm78 Ама вие си знаете! Стискам палци ти да се чувстваш добре!!!

Е това е от мен! Ако има нещо пак ше пиша!!!!   bouquet

# 239
  • София
atlantica ,представям си какво ти е било  Tired .Сигурно си се измъчила от притеснения и тревоги  Sad . Опитай се  следващите дни да  имаш  и положителни  емоций  Hug .
thea добре дошла  на теб и твоите  рожбички   bouquet ! Много се радвам на близнаци,а пък и така  момченце и момиченце са ми били мечта  цял живот  Hug !

princessa raia  , един съвет от мен  Wink . Престани за няколко дни да вършиш каквото и да било,никаква домакинска или друга работа  Wink , дава резултат да се " освестят " малко околните . Ееее,ами то  като се напъваме  всички да не се "глезим" , да не се оплакваме от болки и неразположения  и  да сме героини,така ще е . Мъжа ми ,който ме носи на ръце по принцип и  става да ми изпълнява  и най-ненормалните и лигави среднощни желания цял живот, сега в  осмия  месец ми заяви , че не е разбрал , че съм бременна  ooooh! . На всички казва колко  лека бременност съм изкарала и как не се е разбрало ,че има бременна жена  в къщи  ooooh! . Само аз си знам колко ми е била "лека" бременността  Tired ,как съм работила  по цял ден със болки и съм посрещала гости нон стоп без да кажа "гък" , ама  като съм си сама виновна ... И  му казвам "Оооо,любов моя,е сега вече ще разбереш , щом до сега не си разбрал  Whistling " Е,сега да видиш  глезня  Whistling ... Да  ме питаш за какво се правих на "героиня" до сега... Тъкмо и бебето ми най-накрая  порасна милото от  почивка и  редовно хранене  и  повечко сън  Heart Eyes .

Общи условия

Активация на акаунт