Януарчета малки лудуват, общ Рожден Ден ще празнуват

• 11 718
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
  • София, Дървеница
Честити ходещи крачета на Митето, Мона и Илия!    Hug

Отивам на изпит  ooooh!
Лек ден!

# 121
Добро утро!

Честито на новите ходещи крачета! Heart Eyes

Ива, успех на изпита!  bouquet

Агентке, ти беше казвала, че Ангелина не е боледувала до сега, нали?Не би трябвало след всяка среща с деца да е така, спокойно Hug

Нивеа, на това му се вика смегма.Секрет, който се отделя, но като не е забелено пишлето и се наслагва.
Ще се повторя май, на Преси доста му се беше насъбрало и на 1,3г се възпали, та го оправиха в хирургията.
Не разбрах, ще идвате ли на срещата?

Дарена започна вече да ми казва като е наакана Mr. Green
С едни ококорени очи се пипа по памперса и ми носи мокрите кърпи Laughing

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 08:38 от Лейди ФиЛ

# 122
  • Карлово
мили мами нас с Пламката ще ни добавите ли към вашият списък

това, от старата тема, покрай болничните разговори повечето го подминахте. обаче мисля, че мога да отгатна и датата на Пламен-20 януари, нали Нотова, а? С мама Нотова бяхме в една стая, и момчетата се родиха в едни ден. И да пишеш, ей, че живеем на две крачки, а нямаме време да се видим, поне тук да се информирам за развитието ви Hug

Simple Smile Признавам много си добра да разпознаеш някого  Laughing
Права си живеем близко но или ти имаш някакви проблеми с малчовците или аз с Пламката и няма как да се засечем за жалост.Както знаеш имахме проблеми с очите и до 6,7 месец беше някакъв кошмар с онези капки които слагах.Сега няма проблеми и дано да няма вече че не зная..ще взема да побелея от притеснение вече.
нека всичко при вас мине най-накрая и ти си отдъхнеш  Sad
Гледам че тук във форума говорите на една болна за мен тема...количките  Wink
на Пламката вече не му става тази с която сме и ми е необходима някоя но по лека и понеже идва лятото май ще се спрем на лятна
дайте някакъв съвет за лека количка мами

veihaivei - честити ходещи крачета  Hug

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 08:48 от Notova

# 123
Привет банда Hug
Ние се върнахме от едноседмична почивка при мама и тате Simple Smile. Вече сме по-добре, ама се измъчих цяла седмица, тамън спадна температурата и се появи разстройство, което с нищо не можех да спра. Отгоре на всичко не искаше нито да пие течности, нито да яде. Слава богу всичко се нормализира вече. Както майка ми казва "така се белее" Confused
Честити ходещи крачета на Илия, Мона и Митето Hug
Всички дечица са много сладички Heart Eyes
Иве, успех на изпита!
Ей сега видях албумчето Simple Smile Боби и Даренка са големи бонбончета, как влюбено се гледкат Heart Eyes, а Емо е голям кавалер спрямо Габи Heart Eyes. Никол и Сиянка са като кукли с тези къдрави косички Heart Eyes. Изобщо всички дечица са големи сладурчета, да ги изпапка човек Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 08:56 от matza83

# 124
Добро утро

Честити ходещи крачета на Митко.

Иве,успех на изпита. Hug

Пипи,много са готини Емо и Габи. Heart Eyes

Никитали,Никол е станала още по-сладка. Heart Eyes

# 125
Добро утро Simple Smile
Имам една молба.Не си спомням кой беше правил кръщене в някой манастир около Търново,но ще съм много благодарна ,ако някой ми напише координати  и какво се иска предварително .По телефона ли се уточнява и как се получава после кръщелното , след като си от друг град?
Фил,вчера разпознах малките ти сладури  в клубчето  в " Париж"Simple Smile

Приятен ден на всички .Тук за сега се очертава да е слънчев.

# 126
  • пред екрана
Привет!
Ние ще сме на гости в Ивайловград до неделя.
Благодарение на ГАБИ Hug научихме, че  резултата от изследването излиза след 2 седмици и от Геника правят консултация със специалисти при предварително записване при тях. Това е добра новина, че информацията, която имах е за 6 месечен период на чакане за резултат. При първа възможност ще дойдем в София.
Благодаря на всички ви за подкрепата! Hug

ИраМира, още в родилното ни казаха, че според тях Крис има ген . проблеми и ни изпратиха в Генетична клиника. А при невролога в Пловдив ходихме, заради изоставането ни в двигателната активност.

# 127
Наде  Hug
Иве - стискам палци на изпита  Hug После да се похвалиш как е минало  Peace
Честити ходещи краченца на Митака и Илия  Hug

На моя Стефан дупето му е много зачервено и на едно място дори изглежда като протрито. Направо като рана.
Педката каза, да го мажа с онзи крем, който го правят по рецепта.
Вие ползвали ли сте го, добър ли е?
Приемам и други предложения  Confused

# 128
Наде, дано всичко се нареди и си имате един здрав силен мъж Криско  Hug

Луси, аз мажа с дефламол и оставям по вече по голо дупе - на нас ни помага когато имаме такъв проблем.

Фил, четох и преди за Преси, ама...нали знаеш колко е притеснително. А как се разбира да ли е възпалено? Боли го ли? Дали има начин да изкараме тази с...каквото там беше - секрета който се е събрал без да забелваме?

Ами нашето идване...не исках да спамя за това си мълчах. Особено след като Усмивка ни порица Simple Smile

Календара ми се понапълни за Май и най вероятно това което ще се случи е в последния момент, ако нямам служебен ангажимен (защото за сега имам) ще дойдем. Ако няма място в хотела в който сте, ще дойдем в друг в същото населено място. Гледам хубава компания се заформя. Все от мамите ми фаворитки Simple Smile жалко че Ханна няма да е там, но нея ще я видим като дойдем в Пловдив.
Другата седмица има панаир, може да направим пак една командировка с баба и бебе (Зимна, не ни се смей  Peace) Laughing Laughing Laughing

# 129
Луси,
Скоро Деян имаше някакво много често акане(да не кажа разстройство),и дупето му стана ужасно червено с 3-4 ранички.Мазах няколко дни с универтан и с един немски крем с невен(струва около 2.50лв.в апетките и е за кожни възпаления) и нещата се оправиха.

# 130
Нивеа, ами разбира се веднага, защото цялото пишле се зачервява, надува се, боли го, няма как да не разбереш.
Съвсем не е казано, че на всички се случва, но и идея нямам как може да се махне без да се забели Rolling Eyes

# 131
Момичета, много ви благодаря за съветите  Hug
Намазах с Дефламол, дано се тушира раничката  Peace

Нивеа - и на Стефан така му се беше събрал секрет и го водих да го забелят, изчисти се и така. Боля го 3 дни при всяко пишкане, сега е тип топ, с забелена пишка

# 132
Привет Мирвет

Ива, успех на изпита! Стискам си палците! И без това друга работа нямам. Къщата ми е експлоадирала, стъклата са мръсни, но то и слънце няма, че да гедам през тях, Яни е помъкнала една четка за миене на шишета, пъхнала я в единия си ботуш и тропа с "устройството" по теракота.  Crazy Нооо аз съм над нещата и не ми пука!  Mr. Green

Фил, много е сладка Дарена с акания памперс.  Heart Eyes Сега остава да носи къпрпичките и преди акцията  Laughing Яни сякаш е далеч от такива помисли, но вече като се нааква прикляква за по-добра аеродинамика и улеснение  hahaha

Ммм, да си кажа за срещата- с половинчо решихме да присъстваме целокупно и целофамилно. Днес Мимозе ще преведе паричките. И те, Мимозови, идват. Люлин сме, силни сме ! Къде без нас, а?  hahaha

Айде, отивам да чета и за РД на януарчетата.  Blush

# 133
  • София, Дървеница
Благодаря на всички за подкрепата  Hug
Взех си изпита, лъгах преподавателя и така  Crazy
Ще започвам на чисто втория семестър след едногодишно прекъсване  Wink
Лек ден на всички!

# 134
Наде, стискам ви силно палци Praynig Такъв сладур ти е малкият Криско, дано да расте здравичък и енергичен Hug
Ива, успех на изпита Hug
Честити крачета на Митко и  Илия Hug

Общи условия

Активация на акаунт