Януарчета малки лудуват, общ Рожден Ден ще празнуват

• 11 718
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Аз започнах да си използвам детето за впрегатно животно.  Embarassed Той нали е хипер активен и аз само го карам да ми носи неща и то милото ходи, рови, намира, носи .... Днес преди Д. кухня си седя на леглото и "Дай пампи, дай мокри кърпи, дай буки, панталон(полона), яке, шапка ... и накрая чанта" Mr. Green и то мъкне не купчинка и чака за вънка. Много е добричък, но когато той поиска ...
hahaha  hahaha  hahaha
Слес още една годинка ще го караш и закуската в леглото да ти носи вместо татко му.  Joy

# 151
Дъхче,браво за колажът е супер,само дето не можах да разбера и да се включим и ние.Ей много е палава моята щерка не мога да ви чета спокойно,нито да ви пиша защото сее по белите.Сега е при баба си,че да попиша малко докато нее дошла.И от днес да я похваля каза ''кака'',пък да не казвам за племенницата ми  си горно беше на 7 небе.Ох,чао за сега ,че нещо не могат да се разберат двете.Лека вечер от нас.

# 152
Здравейте, ние кога четем, кога - не, не пиша хич Embarassed
Честити всички ходещи крачета! НИе още се туткаме, шубе го е да се пусне и това е. Sad Вчера направи 3-4 крачки и като се обърна и видя,ч е баща му не го държи, веднага седна. Иначе сме му купили уолкър, но му е по-интересно да си играе със занимавките отпред, отколкото да бута.

Аз всъщност имам въпрос: Вече 6 зъба изкара и все по 40 градуса температура вдига. Водим го по лекари - нищо - гърлото му не е червено, гърдите чисти.... Той нито кашля, нищо. Само проклета температура по 3 дни държи. И акото е рядко, но само по 1 път на ден ака. Не може да е съвпадение и все да настива точно като вади зъб! Джипката каза, че това, което пишат,ч е не може да вдига повече от 37,5 от зъб, не било вярно.
НЯкой друг има ли същия проблем?

# 153
Лейди Фил - благодаря за успокоението Simple Smile, дай боже! Нали съм мама без закалка и много се плаша от болести! Интересното е, че първите сополи се появиха буквално седмица след като спрях да кърмя... а винаги е имала контакт с други деца!

Кажи ни за кърпите и наакания памперс Simple Smile Колко бебчета вече си "казват" за гърнето (ни еси го пълним сутрин, но все още не казва/показва - или аз не разбирам сугналите и)

Количка и аз ще купувам нова, лека - старата ми е супер, но много тежка и не се събира в малък багажник или такъв на такси с газова бутилка. Лятото си идваме в БГ и изполвам повода да си взема лекичка... само да издържи, казват, че са много хубави и естествено са се оляли с цената ... http://www.amazon.com/Maclaren-Quest-Sport-Stroller-Coffee/dp/B0 … HNHPCEANGH9BGZ0FX

Гърдите - ооо, моите са си отново същите - разбирайте почти несъществуващи! И аз съм страшно щастлива от това - на фона на общата лудост по силикон моя милост харесва малки гърди, тип анорексична 10-класничка Wink МъжоТ не е щастлив обаче  Crazy

Малката Ксюша ми се вижда страшно пораснала  Heart Eyes

# 154
Иве, знам го Глушков, свестен е, трудно пише шестици, но иначе е Ок.
Тониси - много е готин Никола, добре се е получила първата подстрижка  Hug
Ауу, Пипи, Емо ти е опасен  Mr. Green Добре че не си е хапнал  Confused
Габи - ама много ти е готино детенцето, как изпълнява примерно всичко  Hug Чак ти завидях  Mr. Green

Забравих да кажа, че захраних днес Стефчо с палачинки  Mr. Green

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 17:54 от Lusesita

# 155
Понеже от няколко дни се говори за колички, а аз все не намирах време да покажа нашата, ето, сега ще ви я покажа...
Същата е като тази на снимката, само че е в светлосиньо...

Много съм доволна от нея - страшно лекичка е, сгъва се на "чадър" и има напълно легнало положение...
А и никак не е скъпа...
Вече съм забравила, но май някъде около 80 лева мисля, че беше...
Или 90лв. .... newsm78
Абе не помня, ама със сигурност не е по-скъпа...
  Naughty

# 156
Духчееее, готин колаж, любовен Heart Eyes Heart Eyes...
Подсети ме, че наближава денят на влюбените Crazy, че и събота се пада, голям кеф!

А пича без името на колажчето, не е ли Теодор на аанет?
Хихи Теодор значи бил, аз мислех да го пиша Сладурчо. Имаше и една мацка без име, но нейното го пишеше на тортата.
Забравих да кажа, Ирамира снимката ви с Мирко е страхотна, направо за корица на списание Peace

# 157

Аз всъщност имам въпрос: Вече 6 зъба изкара и все по 40 градуса температура вдига. Водим го по лекари - нищо - гърлото му не е червено, гърдите чисти.... Той нито кашля, нищо. Само проклета температура по 3 дни държи. И акото е рядко, но само по 1 път на ден ака. Не може да е съвпадение и все да настива точно като вади зъб! Джипката каза, че това, което пишат,ч е не може да вдига повече от 37,5 от зъб, не било вярно.
НЯкой друг има ли същия проблем?

Да, Гого е така, тук си го знаят всички, само че при нас температурата е 5 дни, а не 3, и понякога над 40 градуса. Иначе и ние зъбаците до 6 ги докарахме.

Олелее, колко имам на пиша на всички, ама време не остава. Нашата количка помните ли я? Ето я
ама е още нова и нетествана.

Изчезвам, че една позната миризма се носи във въздуха .... и ако не го преобуя скоро ще почне да ми се замайва главата.

# 158
  • София
Габи и ние имаме същата количка като вашата само че друг цвят,Лъчезара я харесва,а аз пък си харесвам сегашната и не ми се сменя Simple Smile

# 159
  • Карлово
veihaivei не е лошо това което показваш но има ли термочувал към нея за крачетата

Ane благодаря за топлото посрещане  Hug
колкото за пъпчето аз още моето не съм го хвърлила дори се замислям дали въобще да го хвърля

Джуличка   каква е тази количка на ниска цена ... кажи каква марка е ... предните колела въртят ли се

# 160
Джуличка   каква е тази количка на ниска цена ... кажи каква марка е ... предните колела въртят ли се
Първо - добре дошла...    bouquet 
Второ - количката е на "Bertoni", купихме я от "Хиполенд"....
Да, предните колела се въртят, а задните са неподвижните...
Всъщност, ако искаш могат да се застопорят и да не се въртят...
Както казах - много съм доволна от количката...
  Peace

# 161
  • София
tuli ,zimna  да се явят в темата за РОЖДЕН ДЕН НА ЯНУАРЧЕТАТА 2008Г.  За къде сме без вас
Луси ти защо не си се присъединила към групата
хайде всички който имат възможност Simple Smile

Момичета я кажете с какви лъжички храните децата.Аз вече започнах с метална,нямам време с пластмасови да кусам по един час...

# 162
  • Пловдив
Пипи, как успяваш да го накараш да седне, че и за половин час на гърнето  #Crazy
Аз ли нещо не съм настоятелна .. незнам, но неще и неще .. аз натискам, тя - става  Rolling Eyes
Иначе знам кога я върши тази работа. Минутка преди събитието  Laughing по погледа и личи, че става нещо Simple Smile
Но въобще не я притеснява, че стои наакана. Напротив - тя точно така си ака, осамотява се, нааква се и най-сладко си играе, не ме търси въобще  Rolling Eyes
Пък да ми носи мокри кърпи - изключено  Rolling Eyes

Духче, браво за колажа  Hug И за рамката на Боби и Дарена в албума. Предполагам, че е твое дело (с тези сърца  Laughing )

Габи, много ме разсмя това как ти помага Крис  Heart Eyes

Нашата лятна количка е Giordani Cinque -

За лъжиците - Има една сребърна, та гледам да е с нея. Но общо взето храня с каквото хвана - пластмасови, метални .. важното е да са по-големички  Crazy

# 163
Джули,нашата лятна количка е същата,даже и на цвят са еднакви.Много е удобна за пътуване.Но сега като е по-студено ползвам Маг Ингланд.

Нотова,добре дошла.За количката вече ти отговориха.

Духче,много е хубав колажа.

Габи,голям помощник си имаш отсега. Heart Eyes

Илия го храня с пласмасова лъжичка,давала съм и с метална.

# 164
Момичета, преди малко Тео беше заспал и се събуди с плач и целият се тресеше. Взех го успокоих го и заспа отново. Случвало ли ви се е такова нещо. Досега се е будил с плач ама чак да трепери целия не ми се е случвало. Няма температура да е от това, не е студено вкъщи даже е топло. Чак си помислих че прави гърч. Много се притесних. Дано само да е сънувал и да не е нещо сериозно.
За количките- ние сме с комбинирана количка на Бертони ама нещо почна да се скапва.
За лъжиците - Тео яде от силиконови и пластмасови лъжички, много рядко ползвам метална, ама сега мисля да му купя сребърна.
За гърнето - от месец се мъчим с това гърне, но го ползва само като столче само един два пъти се изпишка ама май е случайност, не го осъзнава.
Колажа е много хубав. Поздравления.

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 21:34 от miglena.megi

Общи условия

Активация на акаунт