Януарчета малки лудуват, общ Рожден Ден ще празнуват

• 11 704
  • 291
  •   1
Отговори
# 270
ЯНУАРЧЕТАТА вече хукват, мамите тотолно изкукват.
ЯНУАРСКИ диванета мътят на гърнета.
Скоро януарчета ще късат минзухарчета.
Четири януарски мами трупат килограми и чакат рожбички засмяни.

Толкова от мен засега,
а баща ми нашега
вече вкъщи си лежи,
дори и се поосвежи.
Благодаря, че питате,
а не само попрочитате.

# 271
  • Пловдив
Гаде, голям си пич!  Hug Много ме кефиш  Simple Smile

Аз нямам много какво да пиша. Само чета ...  Rolling Eyes

Лейди ФиЛ, тоз твой мъж бее  Heart Eyes Голяма любоff  е туй ваш`то  Hug

От сериалите аз съм по по-хард изпълненията  Laughing - като Гада и Катенока  Mr. Green Тези отчаяни домакини нещо неможаха да ме грабнат.
Иначе съм изгледала всички сезони на "4400".

Тъй като виждам, че си падате по сериалчета - Препоръчвам ви един идиотски - "IT crowd"  Crazy Английски хумор - много готин  bowuu

Ами това е. Записах се към края на темата и аз  Simple Smile

# 272
  • Карлово
разпис, да не ме забравите Grinning

# 273
Идеята на Дега за заглавие - страхотна Grinning!!!

Гаде, само добри новини да чуваме за баща ти!

Аз, хммм, сериали не гледам за потрес на всики познати, само Хауз отвреме на време, но най-вече заради Хю Лаури и божествената му игра Simple Smile

Благодаря за милите думи на Катенок и другите момичета! Снимам с Канон 40Д и да - имаш нужда от много време за много четене, много снимане, много седене на компа с готовите кадри и все още съм на светлинни години от това, което искам да мога да правя! Естествено важни са и обективите, та и такъв разход влезе в бюджета за сметка на разни други глезотии... Никон Д60 е хубава камера и да си призная много се изкушавах да си купя Никон, но и обективите им са малко по-скъпи, и моделът който си хасвах също, та си останах с мечтата...

# 274
Момичета да се оплача. Миналата седмица Тео се събуди в 1 часа и до 5 сутринта си игра. Мислех че е инцидент. Но... Снощи се събуди в 4 часа и до 7 сутринта пак една бурна игра падна. Не знам какво да го правя вече. Вашите деца будят ли се нощем да си играят?
Уж го слагам да легне към 9 часа , а явно се наспива бързо. Дано само да не му стане навик, че като почна работа другия месец незнам как ще я караме newsm78 Thinking

# 275
И аз имам неприятна вест,
научих я едва днес.
Мойта мила мама,
ще облече болнична пижама.
В понеделник в болница отива,
молете се да ми е здрава, жива...
И да се върне скоро тя
у дома, при всичките деца...

# 276
  • до една звездичка
Agent Provocateur, katenok, благодаря! Blush

Агенте, и аз днес разгледах твоите снимки. Всичките са чудесни! Определено си заслужава всеки цент апарата  Peace А за Хю Лаури сме на едно мнение, явно:)

miglena.megi, а в колко си ляга вечер Тео? Може би спи повече през деня  newsm78

Ханна, дай повече инфо за този IT crowd... Къде го дават, кога?

Дано всички болни оздравеят по-скоро!!!

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 17:19 от ٠•● Dega ●•٠

# 277
Здравейте
Желая близките на всички да оздравяват и да ги радват  Praynig
Моля да ни запишете мерките за годинка 8700/73см и това на 1год и почти един месец и претеглена заедно с едно гумено мече дано, и като порастне да няма проблеми с килограмите.

# 278
Джули, дано всичко е наред с маминка и скоро да си е у дома Praynig Hug
Вале, радвам се, че татко ти се е стабилизирал Hug
От сериалите съм фен на "1001 нощ" и "Забранена Любов" Simple Smile
Вчера изби още едно зъбче след 2 месеца застой и вече станаха 8 Simple Smile
Белите валят една след друга, само тичам след него, че се катери навсякъде и ако падне..., не ми се мисли. Ето го моя разбойник Grinning: http://matza83.multiply.com/video/item/14/14

# 279
  • В сънния Люлин, прибулен...
Dega, и от мен аплодисменти и брависимус!

Аз предлагам да се назначи творчески състав и на 18-19 стр. да се провежда brain storming

Джулс, и аз се присъединявам към пожеланията майка ти да се оправи най-бързо!

За IT crowd, забелязах, че има в Замунда торент, само трябва да имах и място на HD

# 280
Джулка - бързо оздравяване на майчето ти и скоро да си е вкъщи  Hug

# 281
Валя, Джуличка, моля се за вашите родители
  Praynig

Dega, и от мен аплодисменти и брависимус!

Аз предлагам да се назначи творчески състав и на 18-19 стр. да се провежда brain storming

[

Подкрепям  Laughing Така де, малко да си размърдаме мозъците...
Магани, много сте фини, бе
И ние днес бяхме на мерилки и теглилки. С боди, чорапогащник и блуза - 9.00 кг и 77 см . За първи път я накараха да стъпи на електронен кантар, но тя почти не се застоя мирно; все пак приехме, че е 9 кг. Следващата ни консултация е живот и здраве чак през май, когато ще трябва да се пентаксимим.

Тъй като пропуснах радостната вест да честитя на бременните мацки, ето в края на темата го правя - От сърце ви желая спокойна бременност, мили момичета; браво за смелостта и решителността   Hug.

Реванширам се с този стих:

Албена, Луси и Димито будуват
дали защото бебчета им не спят?
Нее, с татковците им умуват
Дали момче или момиченце ще правят този път.

# 282
DegaHugза инфото!
Ханна , и моят мъж го гледаше и беше във възторг, той такива ги обича, също и 4400, ако ви съберем, ще се разберете, аз гледам друг тип филми.

# 283
  • Пловдив
И аз разладах снимките на Агента. Браво, страхотни моменти си уловила, а за модела нямам думи  Heart Eyes
miglena.megi, сигурно се наспива добре през деня и зотава не му се спи нощем, незнам- Ние нямаме такъв проблем.
Джулка, пиши после за майчето  Praynig
٠•● Dega ●•٠ , незнам дали The IT crowd" го дават по някой канал. Аз го свалих от нета. Ами идиотски е, големи образи са. Ако обичаш английски хумор ще ти хареса.
Ewito , значи сме партия с мъжа ти  Grinning

Тъй ... сега една клюка от мен  Laughing
Съвсем, съвсем случайно видях, че Бу е бременна   bouquet
Септемврийски термин с нашата Албенка  Grinning

# 284
Хайде и аз да се разпиша за седмицата, че тя  почна да свършва.

Шоша беше болна 3 дни с температура 39-40 градуса, педито ни изписа антибиотик и аз упорито не и го дадох.  Препоръчаха ми хомеопат -  и да чукна на дърво удържахме фронта.  С половинката все пак  отидохме до София на концерт на Buena Vista, но даже не мога да  споделя впечатления.  Явно много гаден вирус върлува.

Да се похваля за спането - вече ляга без бунт и даже с усмивка. Немога да повярвам, явно е въпрос на малко инат от мама.

Количка мисля да не купувам друга -  Джорданито ми си е супер.  Мисля и някое друго бебе да повози.  Здрава излезе , а и лека.
За гърне - още не съм купила, но мисля да е някакво обикновено - все пак по предназначение. Ако иска да чете докато ...

Лека вечер от нас!  И бързо оздравяване на всички мъници!

Общи условия

Активация на акаунт