Януарчета малки лудуват, общ Рожден Ден ще празнуват

• 11 736
  • 291
  •   1
Отговори
# 30
  • В сънния Люлин, прибулен...
Слънчоглед, и аз стискам палци, и моя баща беше с язва, та... желая на твоя бързо да се справи и здраве занапред

А аз установявам, че сигурно съм много лоша майка, ние имаме само една количка. Трябва да почна да се оглеждам и аз за втора.

Днес нямаме парно и топла вода и ще минаваме в съпротивата

Ведър ден на всички януарчета и януарски майки!

# 31
Привет!

Слънчи, силно се надявам с баща ти всичко да е наред. И моят е имал такава криза, рязали са го, та знам какво ти е. Confused
Ама ако това лято идваш до Плевен се обади, ей....

Всички болнички дечица да оздравяват. Алекс, МикиHug

Вчера ни биха ваксината, геройски се държа моето момиче. А за изследванията миналия месец, 10 колектора потроших и все без успех...докато накрая не я изпишках в гърнето. Whistling Crazy

Мари, и аз като тебе си мисля вече за лято и море, даже вече знам и къде ще бъдем. Mr. Green

Времето навън е страхотно, така че възползвайте се!  bouquet

# 32
Здравейте

Слънчи,стискам палци баща ти да се оправи бързо. Praynig

Илия вчера го изведох и сутринта и следобяда на разходка,направо не ми се прибираше.Сега го чакам пак да се събуди и навън да си играе с децата.

# 33
Слънчи дано всичко е наред.
Наде с теб сме!

# 34
Слънчи дано всичко е наред.
Наде с теб сме!

и аз стискам палци !

# 35
Слънчи, дано всичко е наред. Вярвам, че ще е така, защото тук има много добри специалисти за всичко, голям медицински център е в Плевен, така че ще се оправят нещата.
Колички аз имам 2, но то е само защото нямам пари за повече, иначев постоянно гледам в нета и се възхищзвам, по улицата също, ако имах пари повечко пари не знам какво щях да направя. То си е направо краста това... Embarassed
И за който е на мойта вълна, вижте какъв линк намерих със всякакъв ви гимнастки, ако искате да дръпнете нещо.

http://theadmin.data.bg/p/files/Videos/Bodywork/Cindy%20Crawford … i/Videos/Bodywork

# 36
Здравейте,не знам какво се случва,но виждам,че ни няма в списъка на заглавната страница,айде за снимката се забавих с качването newsm12 newsm78

# 37
Минавам само набързо, че още не съм пила кафе, а всички спят и не смея да сляза, че ако се събуди малкия ще писне и току виж се уплаши, че ме няма...
И цигари нямам...  Sad
И нямам къде да спя...  Joy
Така де - аз както започнах, то само това можеше да се очаква...
Слънчи - радвам се, че баща ти са го стабилизирали....
Кети 123 и аз не знам какво е станало, но сега ще вляза и ще ви добавя в списъка...
Я само ми кажи на коя дата е малкият...

# 38
Джуличка,
Като си изпиеш кафето,изпушиш цигарката и останеш по-свободна,би ли добавила и мерките на моя малчуган за 1г-10,9кг./77см.Аз ги бях публикувала преди време,даже писах и на Микки(смятах,че тя ще ги вкара),но и досега -празно поле:))

И благодаря на всички момичета за пожеланията,засега се чувствам добре,пък да видим нататък.По повод на бременността ми ,ме е страх да сложа МПР ваксината на Деян,защото не съм сигурна дали няма да прекара някоя шарка от нея и да я прихвана и аз ThinkingОтгоре на това забравих да питам гинеколога си,а бе въобще разсеяна работа....

# 39
Димито - готови сте...  Peace
Кети 123 не ми каза и затова не съм я добавила...

# 40
dimito, точно същото притеснваше и мен, когато трябваше да сложа МПР на Пресил, защото аз от рубеола не съм боледувала..
Съответно той получи характерният обрив, вдигна Т, както пише по книгите Confused
Слава богу, на мен и на плода това не се отрази, ама и аз се бях консултирала с гинеколога си.

Бягаме навън Simple Smile

# 41
Голямо благодаря за новата темичка Hug
Слънч, стискам палци за баща ти Praynig
Количка, имам лятна, тежаща - 3кг  мисля , че бях показвала снимка.Сгъва се и се прибира в чантичка,  влюбена съм ва тази количка Hug

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 14:07 от mari_rus

# 42
За срещата : списъка към момента е :

1   МИРКА76
2   JOVANA
3   АНЕ
4   IMPATIENT
5   KATENOK
6   GAB I
7   SILVILP
8   СТЕЛЛИ
9   Гад Чевръста
10   ЖУЖУ
11   ДЖУЛИЧКА
12   ALEKXADRA
13   LUSESITA
14   ЗИМНА ПРИКАЗКА
15   ФИЛ 
16   ДУХЧЕ
17   УСМИВКА
18   ПИПИ
19   DAMA
20   SLANCHOGLED

# 43
Списъка нараства   Laughing
това беше вместо запис

# 44
Списъка нараства   Laughing
това беше вместо запис
То това е хубаво, ама както писах и в другата тема, май "Марагидик" няма да ни побере...
Не е лошо да помислим за резервен вариант...
Thinking

Общи условия

Активация на акаунт