My Toys - В света на играчките - 8 !

• 19 950
  • 372
  •   1
Отговори
# 135
  • гр.Варна
Момичета за поред път имам нужда от вас. Получих следното писмо, но с речника не мога да разбера точно какво искат. Моля, някоя от вас ако може да ми помогне в превода

GLS Paket Service wird das Paket in ca. 4-5 Werktagen ausliefern.

Eventuell nicht aufgeführte Artikel werden separat verschickt.

Пратили са "стоката " и до 4-5 дни куриерската служба ще ти я донесе(но ти брой седмица)
Евентуално тези артикули,на които не пише ,че са пратени,ще ги пратят отделно.

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 16:58 от marianik

# 136
  • София
Момичета, благодаря ви за синтезираната информация на първа страница!   bouquet
Благодарение на нея току що получих първата си поръчка (страхотна количка за бебо) без да знам и думичка немски.

# 137
ara75 много ти благодаря миличка, така става да си ги сложа в кошницата.  Hug  bouquet

iveto_11 каква количка си взе, ще кажеш ли как е,  че и аз смятам да поръчвам количка ама нали не съм ги виждала на живо и съм в замисъл.

А момичета да ви попитам тези кодове на първа страница които са, за всички нови потребители ли стават? Всмисъл многократни ли са?

Благодаря ви   bouquet

# 138

А момичета да ви попитам тези кодове на първа страница които са, за всички нови потребители ли стават? Всмисъл многократни ли са?

Благодаря ви   bouquet

Да ,за всички нови потребители са ,ако те разбирам правилно какво питаш .

# 139
  • София

Ей това ни е количката за 30 евро. Сама я сглобих, че нямах търпение да чакам татито. Другата ни количка е комбинирана, доста тежи и ако пробвам да я сгъна е много вероятно да си счупя ребро или да получа херния докато успея. Тая успях с една ръка. Днес тъкмо малкия има повод за подарък - става на 3 месеца.

# 140
  • София
iveto_11 , честита придобивка на теб и малчо със здраве да си я ползвате!

Аз видях,че днес ни е влязло колетчето в БГ,но явно утре ще ни го доставят и вече чакам с нетърпение!Все едно вътре има нещо за мен  Joy

# 141
И аз наскоро си получих количката много съм доволна, нашата е такава:

Сега обаче виждам, че я пуснали и синя, че се оказа че чакаме пак момченце Grinning, но карай ще е момченце от формула 1 или от ЦСК с таз червената количка hahaha

# 142
Танчето да това питам, благодаря за бързия отговор.  Hug

iveto_11 честито и на двамата, да си ползвате новата прибодивка със здраве  Hug

От няколко дни съм хвърлила око и на тази количка на HAUCK, iveto_11 , благодаря за споделеното мнение  Hug  bouquet

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 18:40 от DeCuTa

# 143
Момичета пак съм аз и моля за помощ. Като "слагам" една триколка в кошницата ми пише Dieser Artikel konnte nicht gefunden werden. Bitte prüfen Sie die Schreibweise.
Eventuell befindet sich der Artikel nicht mehr in unserem Sortiment      или        Leider ist dieser Artikel momentan nicht lieferbar. Леле че съм зле с немския  Sad . Какво означава това, как мислите?  newsm78

# 144
  • Варна.....
Тъъй, да попитам и аз ,след като омазах пейзажа.
Поръчвайки, стигнах до мястото където се въвеждат данните на картата, и на следващата стъпка ми даде, че продукта го няма. Следващата стъпка беше да натисна бутона "опаковка" /или поне така го преведе преводача/ Който аз не натиснах, тъй като ми я няма налична количката.
Та въпроса ми е - всъщност направила ли съм поръчка???  newsm78
Извод- ще поръчвам в общи поръчки  Banghead

# 145
DeCuTa свършила е, няма наличност  Peace
Деси честита лентичка   Hug

ПП: Тайс Ако не си видяла накрая Fertig значи не си я пуснала. По принцип сайта не дава да се приключи поръчката, ако нещо се изчерпи докато въвеждаш данните  Heart Eyes

# 146
iveto_11 а имаш ли възможност да снимаш количката , виждам че си я взела за момченце ,но аз се зачудих дали да я поръчам , че има много цветенца по нея

# 147
Ivy много благодаря миличка. Благодаря и на всички които ми помагате, страхотни сте  Heart Eyes  Hug   bouquet

# 148
И аз пуснах една самостоятелна поръчка. Заради количката, не исках да товаря друг, въпреки че нещо изпитвам страх от евентуална кореспонденция с немците  Crazy
Поръчах и получих тази количка - харесва ми, маневрена е, лесно се сгъва и разгъва. Единствено цвета е малко по-убит, отколкото на снимката, но това не е проблем.

Мога да похваля и тези две играчки, малката цял следобед се занимава:
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1517545

http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1517544
По принцип, може да се изгради цяло селище, но мисля, че останалите части ги няма в сайта.

Още:
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1570372  хубав е, много дебел. Честно казано, обаче, не знам дали ще стане за новата количка /доста обемен ми се вижда/, а го пъхнах веднага в пералнята и не съм го пробвала. Но за старата, ще е идеален.

http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1663141 - не съм го отваряла,за подарък е.

И една великденска книжка, за най-малките, но не я намирам, явно е изчерпана. Доволна съм - картонена, с хубави, шарени пролетни картинки - зайчета, коте, агънце, цветя, животинки. На всяко животинче има и парче текстил, което имитира, примерно, козинката на котето, на агънцето, на патето, панделката на зайчето и т.н.

Тайс, можеш да погледнеш в профила си, дали си я направила. Мисля си, че не си  приключила, обаче. За опаквката е нещо различно - мисля, че имаше възможност да избираш разни подаръчни хартии /но за тях се заплаща допълнително/ и след това пак те връща към поръчката.

# 149
  • Варна.....
Благодаря ви момичета  Hug
И специални благодарности на Иви   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт