My Toys - В света на играчките - 8 !

• 19 932
  • 372
  •   1
Отговори
# 210
Знаете ли дали има някакъв лимит за поръчка с кредитна карта?

# 211
  • На черешата
Знаете ли дали има някакъв лимит за поръчка с кредитна карта?

Зависи колко ти е лимита на картата. Mr. Green

# 212
Жаси пантофките изглеждат супер
И аз съм много доволна от пантoфи, които поръчах от тук / esprit / , от вълнен плат , много топли и меки.
От както съм ги получила- дъщеря ми не ги е свалила от крака си - сама ги търси и обува.
До сега на един свестен пантоф не попаднах в нашия скромен град ,все ги събуваше, отлепяха се и до някой месец се скапваха / български при това /
Голям ми е проблем да й улуча удобни и здрави пантофи Tired

И тези са вълнени, много меки, много качествени и здрави, а подметката им е силиконова и няма шанс за подхлъзване.  Peace

# 213
Сега пък немога да поръчам-това ми пише: Achtung!
Ihre Kreditkartennummer ist fehlerhaft. Bitte überprüfen Sie Ihre Eingabe!
Прие ми кода за 10% отстъпка, но до там.....какво да правя? Помагайте!

# 214
нещо не въвеждаш правилно, я валидност, я номер- провери внимателно

# 215
Превеждам го че номера на картата ти не е правилен, пробвай пак след малко Peace

# 216
Момичета да питам някой има ли представа от размерите на тези дънки :

на MEX 176 височина дали ще са достатъчно широки в бедрото че да станат на жена, а не на момиче 12 - 14 години  Laughing, както те го дават
 http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1741084

и на Tom Taylor същото питане:
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1756608

Моля някоя мама ако е поръчвала или знае нещо по въпроса да пише. Благодаря ви предварително Hug

# 217
  • Sofia
Преди няколко страници писах за Мекс - взех си пола, един размер по - голяма , точно защото е детска номерация, но се оказа оромна и сега им я върнах и си поръчах моя размер. Поне за мен има логика и при дънките да е така.

# 218
  • София
Имам тези дънки на Том Тейлър размер 170, големи са ми, аз съм 158см/50кг
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1757124
Имам и още едни дънки пак на Том Тейлър, но вече са изчерпани и те са размер 170 и са ми идеални.  Рокля на Том Тейлър размер 164, много ми е добре, 170 сигурно щеше да ми е дълга.   Peace

# 219
Превеждам го че номера на картата ти не е правилен, пробвай пак след малко Peace
Проверих всичко и пробвах няколко пъти, но все това съобщение ми излиза....годна е до 06.09.   да не би да е проблема годността, че наближава newsm78...не става и не става.....

# 220
  • Sofia
Препиши си някъде номерата на артикулите, излез от профила си и опитай пак. В повечето случай така се оправя  Peace

# 221
Jo-Jo 7, Shantal   Hug, благодаря ви, значи ако съм ви разбрала аз както съм 174 см и съм 65 кг в момента, най вероятно ще ми станат  newsm78

# 222
Препиши си някъде номерата на артикулите, излез от профила си и опитай пак. В повечето случай така се оправя  Peace

По добре си запази целите страници в букмарка, че на мен по номерна артикулите не винаги ми ги отваря  Peace

# 223
  • Sofia
Винаги можеш да ги върнеш , но предполагам, че ще ти станат  Peace

# 224

Ами като съм въвела кода за 10% отстъпка, после дали ще иска да ми го приеме пак?....

Общи условия

Активация на акаунт