My Toys - В света на играчките - 8 !

• 19 934
  • 372
  •   1
Отговори
# 225
Препиши си някъде номерата на артикулите, излез от профила си и опитай пак. В повечето случай така се оправя  Peace

Ами като съм въвела кода за 10% отстъпка, после дали ще иска да ми го приеме пак?

ще иска, няма проблем аз сигурно 5 пъти се опитвах да пусна поръчка докато успея  Joy

# 226
всъщност за 10% не знам, аз реших че е този за 10 евро отстъпка  newsm78

# 227
Излязох си от профила, на ново поръчах, прие ми кода, но ми излиза същия надпис за картата #Cussing out......

# 228
  • Sofia
Да не би картата ти да е Мастъркйард на Уникредит? Момичетата коментираха, че с нея почти винаги има проблем.

# 229
VISA на Аlianz е....вече се чудя да не би нещо да е блокирана /ако може де или парите да са блокирани/....снощи напраних 2 поръчки, но днес ги отказах, т.к. не използвах кода за намаление .....и се опитвам да поръчам със същата карта....

# 230
VISA на Аlianz е....вече се чудя да не би нещо да е блокирана /ако може де или парите да са блокирани/....снощи напраних 2 поръчки, но днес ги отказах, т.к. не използвах кода за намаление .....и се опитвам да поръчам със същата карта....

Щом си поръчала ,парите при всички случаи са блокирани

# 231
  • Sofia

Щом си поръчала ,парите при всички случаи са блокирани

Дааа

# 232
И след колко време ги разблокирват?

# 233
Най-добре опитай с друга карта.  Peace

# 234
  • Sofia
Най - добре се обади в банката и питай какво е положението.
Разблокират ги различно, според условията на самата банка, а ако искаш да ти ги разблокират по - бързо трябва да пишеш и-мейли до Май тойс, те да пишат до твоята банка (а на мен поне ми отказаха да го направят и имам блокирани пари от 6. януари) , че нямат претенции към сумата и тогава ще ти ги раблокират.

# 235
Доколкото си спомням преди няколко страници май коментираха че не е много бързо, може и няколко дни да отнеме. Twisted Evil

# 236
Благодаря ви за отговорите, момичета  bouquet  bouquet  bouquet!

Ще пробвам довечера с друга карта Peace , а и ще си чакам разблокирването.....

# 237
От вчерашната ми доставка има една тениска на адидас -116 р-р и идва късичка на малката....ако някой проявява интерес ето я ; http://valia777.multiply.com/photos/album/30#16

# 238
  • София
Странна работа, вчера си пуснах първата поръчка. Не получих автоматичен имейл за потвърждение, още по-малко писмо с това, че е изпратена пратката. Днес ходих в банката и ми казаха, че са ми дръпнали паричките, а сега на сайта им виждам, че са ми пуснали нещата и ми дава някакъв линк за проверяване. Възможно ли е това?

# 239
Niandre , да възможно е , ако пощата ти е mail.bg Peace
Моята беше същата и се сдобих с първите си 2 поръчки без да получа нищо от My Toys , нито думичка , нито код за нещо......
След като се регистрирах в друга поща си получавам редовно пресата дето се вика Laughing  и уведомителните И-мейли също !

Общи условия

Активация на акаунт