В ДЕТСКАТА ГРАДИНА много смях да има! - 22 част

• 8 362
  • 221
  •   1
Отговори
# 60
  • София
*Бубето*, стискаме!  Hug И аз бих постъпила, както ви е посъветвала частната педиатърка.  Peace

# 61
Симба, какво ви казаха на вас?

Още няма нужда от аб. Уголемена 3та сливица, ушите са й добре (за сега). Изписаха й някакви капки на Олевинов май каза newsm78 - с адреналин в тях (само това запомних) + капки Синекод + Апетон сироп (витаминен и за апетит) + Зиртек. И каза в сряда да идем да я види пак. И, което най-много ме изненада, не ни взе пари  Shocked Мъжа ми вика: Събота е все пак, не трябва ли да ви заплатим прегледа. Тя беше категорична, че за прегледи на деца не вземала пари. Shocked  Иначе работи със здравната каса и мисля, ако занапред ми направи добро впечатление през юни да се прехвърлим при нея. Тази вечер почваме капките за нос, а сиропа и другите капки вече й ги дадох  bowuu

Бубето, аз също бих изчакала с аб, ако е изписан "за всеки случай".  Peace

# 62
Момичета, да си кажа пак, че в нашия вход е частният кабинет на доц. Иван Тодоров (УНГ) - от темата SASH ходиха при него, можете да я питате на ЛС дали е доволна от него (последно беше).  Peace

ооо, значи знам къде живееш Laughing, аз ходя там на зъболекар- Лозенец, нали?
Води се много добър, особено за операция на трета сливица, ама пусто е чешит, та дрънка Crazy

Симба, коя е таз докторка Peace

# 63
  • София
Аха, наистина има и зъболекарски кабинет през 1-2 кооперации.  Peace Там ли ходиш?  Hug

# 64
Аха, наистина има и зъболекарски кабинет през 1-2 кооперации.  Peace Там ли ходиш?  Hug

да Laughing
половината е зъболекарски, половината- ортодонтски. И двтете половини познавам Mr. Green

# 65
Добро утро, как сте?

# 66
  • София
Благодаря, добре!  Hug Стягаме се психологически, че утре сме на работа и на ДГ.  Mr. Green

# 67
Благодаря, добре!  Hug Стягаме се психологически, че утре сме на работа и на ДГ.  Mr. Green
И ние така .Само дето знам ,че има карантина и ми е трудно да се стегна даже физически  Confused

# 68
Здравейте!

Да се разпиша и аз в новата ни темичка! Hug
Вали вече е добре, преборихме се със сополите и от утре отново е на градина. Peace

Хубав неделен ден! Heart Eyes

# 69
  • София
Неделя вечер много я мразя.Приготовления за училище ,ДГ , работа.Досега гладих всичките  дрехи за седмицата и им подреждах ученическата чанта, раницата с дрешки за градината.
От сега сме с уговорките.
Пожелавам на всички Ви успешна седмица.

# 70
Неделя вечер! И аз я мразя  Twisted Evil

Утре, естествено, Криси няма да е на ДГ и баща й ще я гледа. Ей, много сополи, много нещо значи  ooooh! А как хърка вечер милото  Tired И започна да кашля, но тя докторката ни предупреди да очакваме такава еволюция на болестта.
И нищо не иска да яде, само кисело мляко и солети  ooooh!

Успешна и спокойна седмица на всички  Hug До утре  Heart Eyes

# 71
  • В средата на времето
Добро утро от мен  food010

Аз да похваля спрея Еуфорбиум.  Simple Smile Взех го в събота, защото сополите бяха пожълтели вече. Пръскам 4 пъти на ден. Сополите намаляха доста и отново станаха безцветни. (бях купила и антибиотични капки, ако сополите останеха с този цвят).

# 72
Добро утро Simple Smile
Нещо всички се губите ... хайде кафенцето и на линия Simple Smile
Днес Виктор беше мноооооого крив сутринта. Баба му го заведе, ама голямо тръшкане и голям рев.
В събота му махнахме решетката на леглото - пада цели 3 пъти през нощта, добре че му бях сложила 1 възглавница от дивана, че поне на мекичко... Изпълняваше стриктно инструкциите - пада, става и пак си ляга, аз само го завивам  Mr. Green Снощи обаче не пада...
Хайде лека и спорна седмица на всички  Hug

# 73
  • София
Добро утро и от мен
на линия съм, че събота и неделя никва ме нямаше във форума  Mr. Green
Домашния комп нещо сдаде багажа и сега трябва да го носим на ремонт  ooooh!

Успешна седмица на всички ви, без болести, а само с усмивки и изпълнена с положителни емоции Heart Eyes
А и без падане от леглата  Wink

# 74
Ние тръгнахме сутринта на градина след десетдневен престой у дома.
Напълно излекувана, без сополи и кашлица. Да видим колко ще изкара  baby_neutral Дано се задържи повече този път.

Плака сутринта вкъщи. После по пътя се успокои, но като я оставих наново се разрева и доста поплака. Аз бях до вратата на тяхната група защото чаках да плащам таксата и я чувах. Много мъчно ми стана. Дано бързо да се успокои.

Не знам дали си въобразявам но клеевата тинктура ни подейства много добре. Просто за два дни даване кашлицата спря тотално. Ще продължа да й я давам с надеждата да закрепне малко това дете.

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 09:48 от gerygirl

Общи условия

Активация на акаунт