В ДЕТСКАТА ГРАДИНА много смях да има! - 22 част

• 8 249
  • 221
  •   1
Отговори
# 150
Тук или там - важното е да сме заедно.

# 151
Е, виждам преместили са ни вече!Важното беше само да си продължим и да знам къде да я търся темичката ни оттук нататък.
Верно е, че миналата година, когато имаше тема за яслата - много бързо се изчерпа и след декември вече никой не пишеше. Страшно съм доволна, че с тази тема не стана така. Hug
Муци относно твоето питане - с някои родители сме в много добри отношения - говорим си, даже на някои имам и телефоните; с други сме само на здравей, с трети - се подминаваме, зависи кой как ме предразположи, аз винаги съм готова да отвърна на учтивия поздрав или усмивка  Hug Общо взето се стремя поне да сме на "здравей", все пак децата ни оттук нататък поне 4 години ще са заедно, а с някои даже и повече.
И аз под секрет да кажа като Спящата Красавица, че в нашата градина е детето на Виолета Здравкова.

# 152
Sunsunny, Спяща красавице, сега ако пуснете по някоя пикантна клюка за въпросните известни родители, току-виж ни метнали в клюкарския  Joy

# 153
Еееееееееее simba21   Laughing Едно местене за днес стига  Mr. Green

# 154
  • София
Тогава може да станем и повече - като "закачим" още "души" от другите подфоруми.  Laughing

# 155
Айде и аз на новото място,макар старото да си ми харесваше повече Whistling

# 156
  • София
Благодаря ви за отговорите момичета! Hug
Ми то вярно, че не можем да променим света и хората, но така
ми се иска да сме по-мили един към друг!!!  bouquet

В нашата градина не съм срещала пубични личности.... newsm78

# 157
В нашата градина не съм срещала пубични личности.... newsm78

Не страдай, и аз не съм Wink

Според свеки детето е по-добре  Hug Още покашляла и имала хрема, но много по-малко от преди, и очите й били "спокойни".

# 158
Кога ще ходите да си вземете децата?

# 159
  • В средата на времето
Новата госпожа в нашата група им показва някакви движения от кик-бокса (тибокса според Кристиян)  Laughing Нашият е толкова въодушевен, че в нас доста често ми размята крака и ръце  Grinning

# 160
  • София
Кога ще ходите да си вземете децата?

Свършвам работа след половин час, ако колежката ме хвърли с колата ще е супер.  Peace В такъв случай - някъде между пет и пет и половина.

Утре в нашата ДГ има общо събрание на членовете на настоятелството.

# 161
simba21 - добри новини. А вие нещо сложихте ли в крайна сметка в очичките или ...????
Наталия, аз взимам Виктор в 18.20-18.30ч., в повечето случаи е последен. А както се очертава да ни местят офиса на другия край на София, не знам как ще се взимаме и какви схеми ще мисля, че и смяна на автобус ще имам.... ooooh!
Спяща красавице какво е това работно време до 16.30 - направо ти завиждам  Mr. Green

# 162
  • София
Прегръдки и целувки на всички Hug
Кога навъртяхте 11 страници.
Днес имахме много работа и дори не припарих към форума,ще оставя четенето за домашно Mr. Green

# 163
simba21 - добри новини. А вие нещо сложихте ли в крайна сметка в очичките или ...????

Преварена вода, а от вчера - сребърна. И то само с памуче й ги почиствам. Изобщо не искам да си помисля какво ще е, ако трябва да й капя нещо в очите  ooooh!

Тази сутрин наистина очите й бяха по-малко червени от вчера, но все пак, докато не я видя довечера, няма как да твърдя, че е добре вече.  Peace

# 164
  • София
Преварена вода, а от вчера - сребърна. И то само с памуче й ги почиствам. Изобщо не искам да си помисля какво ще е, ако трябва да й капя нещо в очите  ooooh!

Промивки с лайка също помага.

Общи условия

Активация на акаунт