От напълнели Дюкан ни превръща във фотомодели - 153

• 29 703
  • 609
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Аз съвсем ни в клин, ни в ръкав...
рових едни стари теми, искам да се обадя специално на Аби, Славка И Деата, вижте какво намерих - датата е 7 август 2007.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=212277.msg4642865#msg4642865

Аз съм искала да се докарам до Джулия Робъртс  newsm78

# 121
  • София
Здравейте момичета! От доста време ви чета, но досега не съм се осмелявала да пиша. Благодарение на Дюкан, от 12 януари досега, съм с 5 килограма по-лека.  Crazy Искам да попитам тези от вас, които са от месеци и/или години на режима - и тук като при другите диети ли, тялото привиква към определения вид хранене и в един момент втора фаза спира да действа за постоянно. Въпроса ми е провокиран от една моя приятелка, която започна диетата заедно с мен, но досега 2 пъти я прекъсваше за по един "лунен" ден, през който пие само фрешове и след това продължава с Дюкан. Моля ви, кажете някоя от вас правила ли е такива опити и заслужават ли си - ще забавят или ускорят отслабването. Желая ви успех в борбата и много свалени килограми!   bouquet

# 122
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
... досега 2 пъти я прекъсваше за по един "лунен" ден, през който пие само фрешове и след това продължава с Дюкан.

Crazy това не е Дюкан, а ....  Thinking Бог знае какво  ooooh!
фрешовете са плодове, а плодовете не са разрешени в първа и втора фази.
най-сигурен начин да се свалят килограмите е да се спазва стриктно режима
не се подвеждай по приятелката (честно казано имам съмнеия за резултатите и). хапвай много, но режимно и ще се убедиш сама Peace
и не забравяй водата -  1,5 - 2 л на ден
Успех  Hug

# 123
ЗАЛОВЕНА СЪМ .....[color=red]dorchester, Stelxen, рошава, Goody, FoxMamma, smileys , vivolina_1979 ...[/color]ама вие сте като истински полицейски кучета, как ме надушихте ... БЛАГОДАРЯ ЗА СТРАХОТНИТЕ ПОДАРЪЦИ ...мисля всичките да си УПОТРЕБЯ ....
МОМИЧЕТА ДНЕС НАВЪРШВАМ 22,5 ЕВРО ГОДИНИ ...или по-простичко казано 45 ....но смятам че това си е една чудесна възраст за жена ...тъкмо време да промени визията ... фигура, прическа че даже и зъби .... по желание - колата, мъжа (аз само мъжа съм си оставила от "стария материал").....така от всичко да остане само ЩУРОТО съдържание на черепната ми кутия .... "бръмбърите " в главата ми не само не намаляват с годините, напротив даже се размножават ....
Сега да почерпя (че утре заминавам за два дни към моя роден северозападнал край)
(смятайте я тортата за съвсем режимна) ...

за срещата днес пращам това момче да почерпя

за малкото но качествени мъже във форума една почерпка от мен
ЗАБАВЛЯВАЙТЕ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ............ ЖИВОТА Е СТРАХОТЕН ОСОБЕННО КОГАТО СИ ПРОМЕНА И СЕ ХАРЕСВАШ ... и хич да не ви пука че зъболекарката е вилняла 2 часа в устата ви и ви е одрала с 10 хил лева... или че мъжа ви хърка на стола в хола ...или че работа и проблеми са ви затрупали като лавина край Банско ....

# 124
Добро утроооо!

Няма май други "луди" в събота сутрин - ей, станах преди 6 часа още.
И трябва кафето да е от мен:
Е, не щат да се покажат тия кафета..... Cry
Цоци - ЧРД!  bdbaloniБъди здрава, запази младежкия си дух, наистина прекрасна възраст е това!
Деси Вал, Виволинка, Марчела - май му се вижда края на втора при мен, може още доста дни да откарам, но като остава  малко и психически действа по-друго.
Почнах аз в понеделник 4/3, и вчера след ПЗ днес имам малък плюс, но..... не е болка за умиране. Ще се махне...
Днес се връща моята принцеска, беше цяла седмица при сестра ми на гости, сигурно мама затова сън не я лови.
Много приятен съботен ден на всички! Hug

Последна редакция: сб, 07 фев 2009, 06:46 от gulbenur

# 125
  • София :(
  Добро утро  Hug
Ето го кафето

Цоци, гледам странен букет ти поднасят smile3503

Усмихнете се в съботното утро  Hug

Последна редакция: сб, 07 фев 2009, 07:18 от mimensita

# 126
  • Стара Загора
Добро утро!!!
Gulbenur направила си кафето но не си го сервирала Wink
Може ли аз да го сервирам?
А тя Мименсита ме изпреварила !Мерси!!!
Цоци честит рожден ден и бъди все така позитивно настроена.
Моя син и той днес рожденик и навършва 20 год.По този повод да почерпя

Последна редакция: сб, 07 фев 2009, 07:12 от suzana63

# 127
  • София
Добро утро!  Hug
Цоци Hug Честит празник! Много здраве, радост и хубави емоции! Абсолютно съм съгласна за възрастта и усещанията ти! /Аз съм след 3 месеца на това дередже/  Laughing Приеми цветенце от мен!

mimensita   bouquet мерси за кафенцето! Gulbenur  bouquet следващия път ще очакваме кафенцето  bouquet
Вещи  Hug  bouquet
Stelxen   bouquet няма ти ги бузите! Наистина скоро няма да те познаят много хора, когато те срещнат...   bouquet

# 128
Добро утро и от мен  Hug
Цоци, честит рожден ден  Hug Гледам, че никой не ти е подарил зъби  newsm78. Хайде от мен един зъболекар и разбира се зъби

suzana63, честит ти рожденник  Hug Да ти е жив и здрав  Simple Smile

# 129
  • при моите деца .....
Привет!
Събота е! Да пожелая приятна почивка на почиващите!

Цоци, ЧРД! Винаги да си останеш такава - тинейджърка (свежарка) по дух и по визия!  newsm59  newsm67

ЗАБАВЛЯВАЙТЕ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ............ ЖИВОТА Е СТРАХОТЕН ОСОБЕННО КОГАТО СИ ПРОМЕНА И СЕ ХАРЕСВАШ ... и хич да не ви пука че зъболекарката е вилняла 2 часа в устата ви и ви е одрала с 10 хил лева... или че мъжа ви хърка на стола в хола ...или че работа и проблеми са ви затрупали като лавина край Банско ....
Това ще си го копна на компютъра - като ме подгони апатия и депресия да си го чета!

Хубав празник на Цоци!
suzana63, да е жив и здрав! Много късмет!

Хубав ден и слънчево настроение!

# 130
добро утро,мацки!! Hug Hug
Аз и днес съм на работа и като нямам какво да правя Ви чета!!! Hug
Момичета много Ви моля,РИТНЕТЕ МЕ,БЛЪСНЕТЕ МЕ,УДАРЕТЕ МЕ,ПОРЪСЕТЕ МЕ С ВЪЛШЕБЕН ПРАХ,ИЗКЪПЕТЕ МЕ СЪС СРЕБЪРНА ВОДА- вече 2.5 седмици крепя едни килограми.това не ми се е случвало от....3м. smile3511 smile3511 smile3511
ПОМАГАЙТЕ,МОЛЯ ВИ!!! newsm17 newsm17 newsm17
СУЗАНА 63- ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕТЕНЦЕ!!!!/той е на възрастта на големият ми син/
Да са ни живи и здрави и само добро,късмет и здраве да витаят около тях!!! newsm59
Хайде,дами още 2 часа сън Ви давам и във форума!!!

# 131
  • София
Цоци, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!Бъди ни жива, здрава, все така готина и енергична и шантава!!!
Не знам да пускам картинки, затова една силна прегръдка от мен!!!

# 132
Добър ден и от мен!    Hands Clap
Цоци, на теб желая все така жизнена да си, а на нас - останалите във форума,  още много, много време да се забавляваме с твоите постове! Бъди винаги широко усмихната и продължавай да носиш този позитивизъм в сърцето си, за да го предаваш и на другите  smile3525  smile3510 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
... иначе аз съм си все толкова кг, сега май ми остана най- трудната част...  newsm78
Хубав и отслабващ ден от мен! 

Последна редакция: сб, 07 фев 2009, 09:08 от dodojoro

# 133
Сузана 63- да ти е жив и здрав сина! Много радости да ти носи!
Рошава -  ritnik ritnik толкова от мен, предавам щафетата на другите. И как сладко наричаш 20-годишните мъже - "детенце".  Peace

# 134
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Цоци , Честит Рожден Ден!

Пожелавам ти блестящи спомени за всеки един твой вчерашен ден и щастие с всеки нов изгрев на слънцето! Весел празник!

Сузана , да ти е живо и здраво синчето!
Много щастие , любов , късмет и попътен вятър.
Честит Празник!

Последна редакция: сб, 07 фев 2009, 09:22 от babka_jabka

Общи условия

Активация на акаунт