За косата - моята предния път не е падала . Засега няма данни , ще видим как е като порастне малко бебока . Иначе преди , като ми се е случвало , съм и слагала само билки . Знам го от една фризьорка и винаги е помагало . След баня се изплаква със запарка от лайка или отвара от корени от коприва . Обикновено на едното къпане с едното , на другото - с другото . И двете билки заздравяват корените . И по-рядко къпане . Хубаво е да се вземат и някакви витамини . Аз през бременността взимах НеоВин на Милупа и смятам и сега пак .
Катериче и Дани прекарва доста време в столчето , просто защото така стои в стаята от нас и ми е по-лесно - хем да е под око , хем да го пазя от любящите ласки на Митко

tanitka вие как се храните - само на кърма ли е Калоян ? Имало ли е и преди ? Ако има хрема , имай предвид , че сополите минават и в стомаха и от там могат да стигнат до акото .
Lorini ми заповядай лятото , ще си плажуваме , ще си кърмим групово

)
и ми мина като на куче
. Така и не разбрах какво беше - тати веднага го гушна и той се укроти. Сега си мисля - ами ако не харесва да се вози в количка?! Как ще стане?
/.