Януарските мъничета берат първите кокичета

• 16 633
  • 294
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Espa - честита месечинка на Сами! Както и на Ивет , Елина и Есер!
За косата - моята предния път не е падала . Засега няма данни , ще видим как е като порастне малко бебока . Иначе преди , като ми се е случвало , съм и слагала само билки . Знам го от една фризьорка и винаги е помагало . След баня се изплаква със запарка от лайка или отвара от корени от коприва . Обикновено на едното къпане с едното , на другото - с другото . И двете билки заздравяват корените . И по-рядко къпане . Хубаво е да се вземат и някакви витамини . Аз през бременността взимах НеоВин на Милупа и смятам и сега пак .
Катериче   и Дани прекарва доста време в столчето , просто защото така стои в стаята от нас и ми е по-лесно - хем да е под око , хем да го пазя от любящите ласки на Митко  hahaha
tanitka вие как се храните - само на кърма ли е Калоян ? Имало ли е и преди ? Ако има хрема , имай предвид , че сополите минават и в стомаха и от там могат да стигнат до акото .
Lorini ми заповядай лятото , ще си плажуваме , ще си кърмим групово Simple Smile

# 61
  • Варна
Здравейте и от на!
Елия тази нощ спа 6 часа и ние се наспахмеSimple Smile Сега изчезваме на разходка.
Аз да ви се похваля, че не знам какво е това колики. Много странно, но ние нямаме изобщ. Дано да е така занапред.

Айде, че нямам търпение вече - вън е пролет!!!

# 62
здравейте!
пак сте изписали почти цяла тема Peace
вчера ни посети здравния работник, донесе картона на мечо (гошко Joy)
стоя час и половина, разпитва за какво ли не, даде ми една камара брошури за бебешки масажи, кафета за кърмене и прочие и аз мисля да ходя на всички! Със Стела пропусках повечето, но този път соц. живот първо, после другото.

мечето е наддало 110 гр само от кърма за една седмица - много ми е кеф  bouquet
Иначе имам страшно много посивели коси Mr. Green

# 63
Сега успявам да се запиша в новата тема, чета, ама нещо не ми се пише...
При  нас всичко е наред, само дето вчера баткото малко не беше наред, но слава Богу днес е добре.  Praynig

# 64
само да добавя,че искрено и благородно ви завиждам за пролетното - февруарско време!!!

При нас освен огромния сняг от миналата седмица, ни чака още през следващата. В момента е 1 градус Confused

# 65
  • София
То докато седна да се разпиша и обед станало. Седнах сутринта със закуската пред компютъра и похапвам и чета. Да, ама малко съм си надценила глада и възможностите на червата след операцията и като ме сви един корем...лошо ми стана . След 2 часа като отидох до smile3550 и ми мина като на куче hahaha (извинявам се за образното описание)
В този ред на мисли, Тайс, Еспа, ние нямаме куче, но свекърва ми има пинчер...Въпреки че не бях много за двамата израснаха заедно...Съни, прекръстен в момента от Хриси на Тъни беше причината той да пролази. И сега, когато Хриси е вече голям двамата си играят и то много. Тъсят се един друг и се гонят-все едно две деца Simple Smile Ето ви малко архивни кадри, чак като ги гледах се замислих колко е пораснал Бате всъщност.
Ох, като се наспи след малко принца мисля да го изведа за един тигел на улицата, че в това време стои ли се вкъщи?
И на края честити месечинки на Сами, Есер, Ивет и Елина Hug

# 66
аз днес ходих на разходка с вете чавета.Баткото не ми даде да бутам количката,сам я буташе и повтаряше,че той вози бебенцето Laughing Laughing Laughing

# 67
Здравейте пак.

Днес беше първата ни съвместна разходка. Приготовленията за нея бяха много повече отколкото самата разходка. Той тати малко не може да се разхожда, а все тича и аз след него. Обаче Марти пък се разплака по средата и се наложи да се връщаме  Sad. Така и не разбрах какво беше - тати веднага го гушна и той се укроти. Сега си мисля - ами ако не харесва да се вози в количка?! Как ще стане?
Както и да е. Сега обаче така се е опънал да спи и даже не се събужда да яде /аз му дадох малко повече сутринта, да не вземе да огладнее  Crazy/.

# 68
И ние преди малко се прибрахме от разходка.Госпожицата заспа в количката и сега още си спинка като я пренесох в кошарата.

Снощи я водихме на гости у сестра ми.Като за първо гости се представи отлично.Беше изключително кротка, не и се чу гласчето, макар че почти през цялото време ми беше в ръцете и трябваше да я пазя от "набезите" на братовчед и и неговата приятелка (и двамата на по 3 години)То не бяха писъци, тоне беше дърпане, галене, опити за целуване, абе направо  #Crazy

Момичета я кажете как си приготвяте овесените ядки.Аз ги правя с прясно мляко, но ми се ще да пробвам нещо по-различно.

Честито на всички дечица, които днес празнуват месечинка и на техните майки. newsm51 smile3525

Ето и малко нови снимки от нас:

Първата голяма разходка
На слънчице на двора
На гости у леля

# 69
  • София
Невенче, аз овесените ядки си ги приготвям от вечерта(мюсли по-скоро) така : 5-6 лъжици мюсли, нарязвам си един банан, една лъжица мед и слагам кисело мляко-така са ми най-вкусни. Пробвай Wink

# 70
някоя от вас може ли да каже как е пила лецитина, някъде четох че се пие три пъти по 2 хапчета, а на опаковката му пише по едно на ден.

# 71
Невенче, аз овесените ядки си ги приготвям от вечерта(мюсли по-скоро) така : 5-6 лъжици мюсли, нарязвам си един банан, една лъжица мед и слагам кисело мляко-така са ми най-вкусни. Пробвай Wink

И аз така newsm10

# 72
Честито на месечинките ни- да папкат и да наддават Hug
Габи тази нощ за първи път спа непробудно от 12.00 до 06.00 ч- и аз покрай нея, разбира се Simple Smile И през  дене все спи- голям сън, голямо нещо. Да чукна на дърво- няма колики и се очертава да е кротка като кака си. Днес реших да й създам малко разнообразие и я сложих в шезлонг, но не се впечатли особено. Алекс беше по-въодушевена- напипа копчетат за вибрации и започна да ги пуска, след това започна да я люлее. Закачих разни дрънкулки по кошарата и бебка започна да ги пипа с ръчичка и да дрънчи с тях. Имам и една люлка от сестра ми , но още не смея да я сложа в нея- а и каката ще лудне от кеф да я клатушка.
Днес установих, че имам само 3 кг. за сваляне и отново ще съм си като преди. Само не смея да нося дънките си с ниска талия, защото се пада точно на операцията и я притиска. Във вторник ще ходим на контролен преглед за хепатитната ваксина и да я претеглят, че не знам колко е наддала.

# 73
  • Варна.....

И аз така newsm10
Писах, писах а то се затри. Пфууу, блондинска работа.
Така ще ги пробвам и аз.
А иначе си ги правя варени- в 250-300 гр. вода, 4 с.л. овес, в Микровълновата за 3-4 мин. и после с масло, сол, сирене.

# 74
момичета някой пробвал ли е повиването на др карп...аз не мога да се справя...

Общи условия

Активация на акаунт