ЯМБОЛ В ТРАУР! Поклон пред паметта на загиналите!

• 26 159
  • 298
  •   1
Отговори
# 225
  • Ямбол
А преди това е возил деца за детската градина в к-с Зорница. Настръхнах.
От автобусен превоз се възползват хората от нашия квартал, че тук си нямаме детска градина.

А попа направо не искам да го коментирам. Всички са такива нагли и безочливи, че ме е гнус дори да ги гледам.

# 226
Приемете и моите най-искрени съболезнования Sad

# 227
stela74, моите съболезнования за сполетялата ви трагедия  Cry

Мир на праха им  Flowers Rose Flowers Rose на 16-те нелепо загинали
Съболезнования на близките им  Cry Cry

И бързо възстановяване на всички пострадали  Praynig

Аз още съм потресена от случилото се.....
А ме връхлетяха спомени - как сме ходили на Бакаджика, как сме вървели по пътя, как сме се катерили, нощували сме там.......Не мога да повярвам, не искам да повярвам, че там се е случила ужасна трагедия.....

Може би е подходящ момент да изразя своите адмирации към медицинските екипи, които достойно изпълняват своя лекарски дълг   bouquet

# 228
Поклон пред паметта на загиналите и съболезнования на близките им!

# 229
моите съболезнования на близките на загиналите невинни хора.......stela74, съжалявам за дядо ти....дано да намерите сили да се справите
моята майка беше там и за най- голямо мое щастие е жива, понеже е имала късмет автобусът им е тръгнал в 9.....бях в шок когато научих за зверската катастрофа .....тя не си беше взела телефона и незнаех какво става....с мъжа ми я издирвахме в болницата дали не е сред ранените...като се върна я прегърнах и се разплаках...
поклон пред паметта на загиналите Flowers Rose Flowers Rose

# 230
Жертвите вече са 17. Sad

В момента вадят и съседката,тръгват към гробището.

# 231
Искам да поднеса моите съболезнования на всички които са загубили близки или познати в нелепата катастрофа

Момичета има ли някоя която е раждала скоро в АГ-ето в Ямбол и какво ви е мнението

# 232
  • Ямбол
...
Момичета има ли някоя която е раждала скоро в АГ-ето в Ямбол и какво ви е мнението
Аз последно раждах преди 4 години. Мнението ми е добро, ако си във ВИП стая и сам, в останалите имаше доста мургавелки. Отношението на персонала и обстановката са се променили доста към по-добро, отколкото преди 11 години, когато бях почти отвратена.
Имам колежка, която съжалява, че се е разходила до Сливен.

# 233
...
Аз последно раждах преди 4 години. Мнението ми е добро, ако си във ВИП стая и сам, в останалите имаше доста мургавелки. Отношението на персонала и обстановката са се променили доста към по-добро, отколкото преди 11 години, когато бях почти отвратена.

И аз раждах отдавна,точно преди пет години и стаите бяха ужасни,пълни с ромки.Извадих късмет че имах много леко раждане и ме сложиха в самостоятелна вип стая при едно момиче с много тежко раждане/едва е оживяла/ ,за да и помагам и да и откачам системите.Чух ,че сега всичко е много променено.

Днес ми е много кофти.Разбрах кой е 43 годишния мъж който е починал на Бакаджика.Голямото им детенце е наборче на Анелия и се знаем от детската кухня.Жена му е глухоняма и само и се усмихвах, и тя на мен.Горката,как ще се оправи сега с тия малки дечица сама! Confused

# 234
marysq, аз лично раждах в Сливен, но лежах 2 пъти в Ямболската болница, условията във Вип-а не са лоши, но на мен не ми допадна мърлявата работа на някои лекари, ако имаш леко раждане навсякъде ще ти е ОК Peace

# 235
Забравих да поздравя дечицата.
Пожелавам им много здраве и весело детство!  bigdance2
Анелия си каза какъв подарък иска,днес само трябва да и го купим.Каза,без него да не отивам да я взимам от градината. Laughing

# 236
Забравих да поздравя дечицата.
Embarassed и аз Embarassed
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ И МИСЛЕЩИ СЕ ЗА ТАКИВА ДЕЧИЦА!

Искам да ви питам, има ли тук детски гастроентеролог или алерголог newsm78

# 237
Ехееееей,темичката ни отишла на трета страница!Защо не пишете? Wink
Снощи по скайпа направих забележка  на Ивето,обеща да се появи скоро. Laughing
Видях се и с Вожда вчера,ама не се сетих и него да лепна. Mr. Green

daya9 , за детски гастроентеролог не знам,но алерголог май няма.Ние по-миналото лято имахме някаква алергия /обриви/ и обиколих всички кожни лекари в града ,направо се хванах за главата.Гледат само парите да ти вземат и си правят експерименти.Та личната тъкмо ми казваше че имало алерголог само в Сливен и Бургас и се бяхме навили да ходим до Бургас,той пък обрива взе че изчезна и така не разбрахме от какво беше. Rolling Eyes

# 238
Големи концерти снощи и на 1 юни - чухте ли ги - мен лично доста ме поиздразниха защото беше някаква глупава музика - уж само концерта на Горан брегович щеше да остава в програмата. Не че сега, не трябва да празнуваме, но не ми се стори подходящ нещо този концерт - направо се молех с 2 ръце да приключи по-скоро..... Praynig

# 239
  • Ямбол
Здравейте!

daya9, и ние имаме подобни перипетии като Краси, алерголог забрави да намериш в Ямбол. Моята дъщеря се обрива от какво ли не. В момента е с два вида пъпки. Давам й капки Ксизал, изписан от личната.

Краси, и аз го видях Вожда, малката Лора засега е в една група с Маги.

Иве, ако се включиш скоро, да ти кажа, че Маги всеки ден ми мрънка да я водя пак на рожден ден на Деница.

@teya, концертът онзи ден беше против дрогата, а вчера не зная. Сутринта видях някакви рекламни табла на Вивател, но не знам от снощи ли са и ги събираха, или сега ги нареждат.

Ай, че много писах.

Общи условия

Активация на акаунт