ЯМБОЛ В ТРАУР! Поклон пред паметта на загиналите!

• 26 223
  • 298
  •   1
Отговори
# 75
# 76
Честито момиченце на Дая. Да и е здрава и усмихната и да я радва много.
Честит осми март на всички дами и мами  bouquet

# 77
 baloniЧестито момиченце на Дая baloni
Ха така нека се пълни Ямболският отбор,че те повечето пораснаха или вече имат по две дечица Heart Eyesпък и по-голяма компания за срещи Embarassed(че мен все ме няма)

# 78
Здравейте!!!!!
Какво стана една  от сериозните стана най - несериозна.
Добре дошли на новите.Аз съм Ивелина и по принцип съм много сериозна  Mr. Green
Добре сме.Не не съм бременна,поне така си мислим.На гости сме малко в Ст.Загора и аз запълвам деня с комп.
И най - важното честито детенце на daya9

Лиляна тук съм   Hands Clap

# 79
  • Монреал
Честита да й е на Дая девойката! Да порастне голяма и послушна мамина отмяна!

Минавам да ви почерпя

За съжаление рожденика има чревна инфекция.  Sad

По-нататък ще пиша повече, нямам настроение.

# 80
За съжаление рожденика има чревна инфекция.  Sad

По-нататък ще пиша повече, нямам настроение.
Еееее,точно сега ли! ConfusedИ ние сме така в момента.

Желая му много,много здраве и щастливо детство!Мерси за почерпката!  bouquet

# 81
Здравейте момичета, не съм от града, търся една приятелка, загубих и координатите и преди около година-две, разбрах, че имала бебе
Казва се Надежда Налбантова, 80 или 81 е набора, Надя и казваме, завършила е Етнология през 2003 в Софийски Университет, живееше последно с един индиец и имаха планове да отварят индийски магазин в Ямбол
Майка и е учителка или директорка в детска градина, не помня точно
Много ще съм благодарна, ако успея благодарение на вас да се свържа с нея, ако я познавате разбира се
Казвам се Десислава и бяхме колежки в Университета

bouquet

# 82
ДеЩоВиди ,за съжаление не мога да ти помогна.Явно не познавам момичето.

Дано да се откриете!Успех!  bouquet

# 83
Побут темичката напред Mr. Green

Много са ни оредяли редиците момичета. Аз не съм писала от години Embarassed за което моля да бъда извинена, но наистина нямам време.

# 84
  • Ямбол
А, Роси!
Ако не те бях срещнала веднъж в центъра, щях да съм решила, че си напуснала града ни.
И тъй както ми е тръгнало, възможно е и Вожда да се появи, защото и него видях. Лорка е пораснала и много слуша татко си, не е като моята фурия, която всеки момент очаквам да си забие главата в някоя люлка или пързалка.
Хайде, времето се пооправи, ще се виждаме често из площадките.

# 85
Хайде, времето се пооправи, ще се виждаме често из площадките.
Аз и в градината не те виждам теб вече Wink
Росе,жива ли си бе? Laughing

# 86
  • Ямбол
Aaaa, градината я бях отстъпила временно на таткото, но сега вече пак съм на линия. Починах си малко вкъщи без работа и сега съм пак сред трудещите се на нова работа(прясна).
Краси, имало салмонела в нашата градина, но не разбрах в коя група. Ти знаеш ли нещо? Аз ще пускам изследвания на Маги.

# 87
Aaaa, градината я бях отстъпила временно на таткото, но сега вече пак съм на линия. Починах си малко вкъщи без работа и сега съм пак сред трудещите се на нова работа(прясна).
Краси, имало салмонела в нашата градина, но не разбрах в коя група. Ти знаеш ли нещо? Аз ще пускам изследвания на Маги.
ShockedНие март месец почти не сме ходили на градина и нищо не знам. newsm78
Честито ти нова работа!  bouquet
И аз се записах на борсата.Главно да изкарам някой и друг курс,ама ако ми намерят работа, ще почна. Laughing

# 88
  • Монреал
Привет на всички! Rouz, добре дошла отново  Laughing
Лилянче, много успехи на новата работа!

Минавам само да ви видя как сте.
Салмонела ... лошо звучи, при Боби няма подобни болести. Дано и занапред да е така.
Аз пратих Гог на ясла /"Щурче"/, камък ми падна от сърцето, след като виждам вече 5 ден отива с желание, едвам чака да му обуя пантофите, хваща ръката на лелката и влиза в стаята при децата. На 3-ия ден го оставиха да спи, лелита прецениха, че няма проблем с адаптацията. Сега хем се радвам, че не плаче за мен като го оставям сутрин, хем ми е малко странно, че ме зарязва бързо, без целувка и даже без "чао" Rolling Eyes

# 89
................ На 3-ия ден го оставиха да спи, лелите прецениха, че няма проблем с адаптацията. Сега хем се радвам, че не плаче за мен като го оставям сутрин, хем ми е малко странно, че ме зарязва бързо, без целувка и даже без "чао" Rolling Eyes

Диме,знам как се чувстваш. LaughingНо по-добре така,отколкото да се гушка в теб плачейки и да не можеш да тръгнеш Wink

Общи условия

Активация на акаунт