ЯМБОЛ В ТРАУР! Поклон пред паметта на загиналите!

• 26 225
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
  • Ямбол
Dima, само можеш да се радваш, че Гого ходи с желание на ясла. Дано само не му писне, че и това се случва. Моята Маги много трудно я вдигам сутрин с хиляди уговорки, но качим ли се на колата, вече няма проблем.
Краси, в БТ не предлагат кой знае какво, иначе само тръбят. Обявили са едни измислени места... Частните борси и те нищо не вършат. Безработните са много и конкуренцията е голяма. Находих се на интервюта, наслушах се на всякакви откачени изисквания.
Аз не мисля да се задържам на тази работа, макар да е в добра институция и работата да ми харесва, но нещо не е за мен. Поне сега имам нещо и ще мога да избирам спокойно нещо друго по специалността ми.
А салмонелата изглежда е била само единичен случай и са разбрали доста късно(било е в средата на март), но все пак сестрата проучва дали няма оплаквания сред другите деца.
Приятни ви събота и неделя!
Ние по обед потегляме на селски туризъм с тайфата. Отивам да чукам пържолкитеWink...

# 91
Краси, в БТ не предлагат кой знае какво, иначе само тръбят. Обявили са едни измислени места... Частните борси и те нищо не вършат. Безработните са много и конкуренцията е голяма. Находих се на интервюта, наслушах се на всякакви откачени изисквания.
Знам,знам Wink LaughingИ то точно в Ямбол пък...Вчера на курса се убедих съвсем. Laughing

Моята Маги много трудно я вдигам сутрин с хиляди уговорки, но качим ли се на колата, вече няма проблем.
И при нас е така.Въпроса е,да я вдигна сутринта ,а после с желание влиза в групата.Ей това не мога да разбера аз. LaughingПри кака и беше обратно-сутрин ставаше,отиваме до там и на вратата се почва едно реване... Crazy

А салмонелата изглежда е била само единичен случай и са разбрали доста късно(било е в средата на март), но все пак сестрата проучва дали няма оплаквания сред другите деца.
Приятни ви събота и неделя!
Ние по обед потегляме на селски туризъм с тайфата. Отивам да чукам пържолките;)...
Явно затова нас сестрата не ни пита.Ние по това време бяхме две седмици с болно ухо у дома.
Ами приятно изкарване да ти пожелая освен! Hug Hug HugБягай да чукаш пържолите! Wink
ама дълго го написах тоз път Mr. Green

# 92
Краси да жива съм бе! Не съм хвърлила топа още Laughing
При мен вече за съжаление разходките в парка са  изключително рядко нещо в ежедневието ми. Сега в петък почивах и водих децата впарка. Много бяха доволни както и аз.
Внимавайте много, защото сега е сезона на кърлежите.
Лилянче ти къде си започнала работа?

Диме, наистина си щастливака за това че малкия свикнал много бързо. Има деца които ревът е се държат за дрехите на родителите си, така е много притеснително. Дано да е здравичък само.

Последна редакция: вт, 07 апр 2009, 10:24 от Rouz

# 93
Краси да жива съм бе! Не съм хвърлила топа още Laughing
При мен вече за съжаление разходките в парка са  изключително рядко нещо в ежедневието ми. Сега в петък почивах и водих децата впарка. Много бяха доволни както и аз.
Внимавайте много, защото сега е сезона на кърлежите.

И ние ходихме няколко пъти тия дни .На детския кът и на кафето на Кортовете ,заради оная пързалка. Laughing
Аз за срещата не ти ли бях пуснала ЛС на теб? Thinking

# 94
НЕ, Краси, кога и къде е имало? Изпуснала ли съм  я вече?

# 95
НЕ, Краси, кога и къде е имало? Изпуснала ли съм  я вече?
Оооо то беше още декември ли.Ама аз разпращах ЛС бе,не може да съм те пропуснала Blush
Знам че ти много обичаш срещите...

# 96
Здравейте момичета.Ние вече сме тримка.На 30 .03 се роди нашето сладко момченце.Появи се доста по рано,но вече сме си в къщи.Добре сме и след като се възтановим напълно ще сме готови за кафенце.Трябва малко да се климатизираме само.Simple Smile

# 97
  • Монреал
Каква страхотна новина! stela74, честита радост, да ти е живо и здраво момченцето, повечко да спинка и папка и по-малко да плачка.  Laughing  bouquet
По-бързо възстановяване ти желая. Как се казва, юнака?

Сега остана и k@lin@ да се появи с радостна вест. Сигурно вече е родила.  Laughing

# 98
Малкият юнак се казва Радослав и когато се затопли ще се радва да се запознае с каките и батковците.Simple Smile
Роди се 2550 и 49 см.,но ни изписаха на 2350.Изпревари си термина с цели 35 дни,но се надяваме бързо да наваксаме.

# 99
  • Ямбол
Да е жив и здрав новият ямболски член! Много усмивки и игри! Мама да се възстановява бързо, че разходки я чакат.

# 100
Оооооо,имаме си бебенце вече!  Party

Малкият юнак се казва Радослав и когато се затопли ще се радва да се запознае с каките и батковците.Simple Smile
Роди се 2550 и 49 см.,но ни изписаха на 2350.Изпревари си термина с цели 35 дни,но се надяваме бързо да наваксаме.
Честитооооооо!Да ви носи много радости юнака!  bouquet
Каките много обичат бебчета,тъй че се пригответе да ви досаждаме. Laughing
Момичета,хайде да минат празниците и да се видим някъде на по кафенце. Hug
Лилянче,вчера нарочно не дойдохме при вас,че оченцето и сълзеше и беше червено.Оставих я днес в къщи да я водя уж на доки,то пък се оправи. ThinkingГоспожата се съмнява че може да е на алергична основа.

# 101
  • Ямбол
Тия дни беше много ветровито и е възможно да се е запрашило нещо.
Алергия за един ден не минава.

# 102
Тия дни беше много ветровито и е възможно да се е запрашило нещо.
Алергия за един ден не минава.
Ами вчера госпожата ми каза че имало още едно момиченце със зачервено око в групата ни.

# 103
Честито момченце stela74.
Благородно ти завиждам - имам чувство, че август е след милион години, нямам вече търпение бебето да дойде Simple Smile
Да навакса бързо килограмите, да е здравичък и да ви радва Simple Smile
Да ви се "похваля" - моята госпожица вече 9-ти ден е болна - да е жив и здрав дядо и че я гледаше - страхотна кашлица и секрети от носа.
Лекуваме се със сироп за кашлица и хомеопатия - по-късно разбрах, че 5 дни преди да се разболеем половината група в градината са болни вкл. и госпожата #Cussing out

# 104
Да ви се "похваля" - моята госпожица вече 9-ти ден е болна - да е жив и здрав дядо и че я гледаше - страхотна кашлица и секрети от носа.
Лекуваме се със сироп за кашлица и хомеопатия - по-късно разбрах, че 5 дни преди да се разболеем половината група в градината са болни вкл. и госпожата #Cussing out

Оздравявайте! HugВ момента има много болни дечица.

Моята госпожица реших да я водя днес на градина,нищо и няма на очето ,но тати реши да я изненада и сутринта като се събуди,намери на люлеещия си стол един замък с принцеса,принц,трон,обзавеждане ...и познайте дали я заведох на градина. Laughing
Едва се раздели с тях преди обяд,за да отидем на детската площадка . Grinning

Общи условия

Активация на акаунт