ЯМБОЛ В ТРАУР! Поклон пред паметта на загиналите!

• 26 230
  • 298
  •   1
Отговори
# 105
  • Ямбол
А Маги пак е с уртикарии. Уф писна ми вече. Сутринта нямах време, но довечера ще си поговоря с госпожата. Някакво дете черпило с вафли, от осмомартенската почерпка пак се бяхме обзавели с пъпки и съответно скъпи лекарства. Лошото е, че не мога да разбера от какво се обрива. Всеки път е различно. Засега съм набедила шоколада, но дали е  той. Може и от престояла храна да е.
На всичкото отгоре ми се похвали, че децата си носели червила и дезодоранти и се контят там, вярвам й, защото вчера вонеше.

# 106
На всичкото отгоре ми се похвали, че децата си носели червила и дезодоранти и се контят там, вярвам й, защото вчера вонеше.

Embarassed Embarassed Embarassed
Ние си носим в чантата такива неща,но в сряда госпожата ме накара да и взема червилото.Беше начервисала всичко живо.

# 107
Честит син на Стела и от мен, да ви е жив и здрав и много послушничък, като се поокопитите свиркай да мааме гащи по улиците с бебоците Grinning

# 108
Daya пу-пу каква ти е беличка сладуранката.
Ще я изям Heart Eyes

# 109
Благодаря Дея.Нямате никакви проблеми за разходките,само малко да се позакрепим.Simple Smile

# 110
Daya пу-пу каква ти е беличка сладуранката.
Ще я изям Heart Eyes

Mr. Green И синеока на всичкото отгоре, не прилича ни на майка си, ни на баща си, добре че си имаме една синеока баба и един синеок дядо, че щях да си помисля, че са ме метнали в родилното Joy
Благодаря Дея.Нямате никакви проблеми за разходките,само малко да се позакрепим.Simple Smile

То сега и времето се разваля, та и ние ще си поседим вкъщи, но после пак ще почнем да кръстосваме уж пешеходните улици Simple Smile

# 111
  • Монреал
Не го мисля Радослав лятото. Ще си има дамска компания да си гукат.  smile3521

# 112
Дай боже,кой мъж се оплаква от такова внимание. Wink Embarassed

# 113
  • Монреал
Хай, мами!
Минавам набързо с новината, че k@lin@ е родила на 05.04. Момиченцето се казва  Борислава и била много послушна.  baby_neutral  Само хубави неща да случват в живота й.

ПП. Яйцата боядисани, козунаците във фурната, време е за следобедно кафе.   food010

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 15:49 от dima

# 114
Честита розова радост на Калина.Да расте жива,здрава и много обичана.

# 115
Хай, мами!
Минавам набързо с новината, че k@lin@ е родила на 05.04. Момиченцето се казва  Борислава и била много послушна.  baby_neutral  Само хубави неща да случват в живота й.

Ихааааа!Браво!Темичката се пълни с бебенца.Това е страхотно! Party

Честито момиченце на Калина!Много здраве и късмет в живота !  bouquet

# 116
Честита бебонка на k@lin@  и от мен, да е здравичка и послушна  bouquet

Хубаво е, че не само темата, а и градът се пълни с бебчета baby_neutral

Момичета ходихте ли до DM, вчера го откриха и за мое щастие е доста големичък и с доста богат асортимент, има разнообразие от бебешки храни, много се съмнявах, че ще е като в Германия и Австрия, но за сега ме опровергават Simple Smile

# 117
Здравейте и от мен , вече сме на линия
Благодаря на всички за поздравленията  Hug
Добре сме спокойни, спинкаме , папкаме и това е то.
Раждането не беше много лесно, че тръгнахме за нормално, а се наложи спешно секцио, но за щастие всичко завърши добре. После имах малко усложнения с операцията, но се надявам и това да свърши скоро, че с това хубаво време вече ми се иска да бутам количката навън  Grinning
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ  НА СТЕЛА ! ДА ИМ Е ЖИВО И ЗДРАВО ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ И ВСИЧКИ ОКОЛО НЕГО !!!!
Лек и успешен ден на всички, изпълнен с добро настроение и положителни емоции !!! Hug

# 118
Раждането не беше много лесно, че тръгнахме за нормално, а се наложи спешно секцио, но за щастие всичко завърши добре. После имах малко усложнения с операцията, но се надявам и това да свърши скоро, че с това хубаво време вече ми се иска да бутам количката навън  Grinning
Поне  си заслужава,нали? Hug
Ще я буташ,няма страшно! WinkИ аз така нямах търпение и я изведох още на три седмици ли беше,че колкото упреци отнесох Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 119
  • Ямбол
Честита рожба, k@lin@!
Здрава и щастлива и всичко покрай нея!

Аз Маги я изведох на 9-я ден, закъснях, че нямах количка още.
С Данчо доста по-късно, че ни изписаха след един месец в края на ноември и беше студеничко.

Общи условия

Активация на акаунт