ЯМБОЛ В ТРАУР! Поклон пред паметта на загиналите!

• 26 231
  • 298
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте момичета,
Пише ви една ямболска снаха. Сега по празниците за Гергьовден ще си ходим с малката на Ямбол и имам едно питане към вас. Препоръчайте ми магазин добре зареден с пюретата и кашите на Хип, за да не мъчим баба да търси. Също така може ли да ми дадете координати на добър педиатър (който работи и на частно) ако не дай си Боже се наложи през празниците да го посетим, че леко хремави ще тръгнем от тук.
Благодаря ви много   bouquet
Танита, зависи къде живеете, но наскоро откриха DM в Ямбол, намира се в новия МОЛ в центъра, има и пюрета и каши и млека. А иначе има и в Кауфланд и в БИЛЛА, така че откъдето ви е най близо предполагам оттам ще ги взимате.

# 136
здравей,
А в Билла има ли добър асортимент. Защото в нашата Билла в Младост в София има основно Ганчев.

# 137
здравей,
А в Билла има ли добър асортимент. Защото в нашата Билла в Младост в София има основно Ганчев.

Има пюрета на ХИП в БИЛЛА, но колко добър е асортиментът не мога да преценя, защото още не съм почнала да купувам Wink
ако те интересува нещо конкретно мога да проверя и да кажа, живея на 2 минути от Билла.

# 138
Здравейте мамчета,
надявам се всички да сте добре, а също и бебоците и по-порасналите дечица.
Добре дошла и на marysq и да и пожелая леко бременеене.
За педиатъра ние сме при д-р Симеонов и от скромните ни засега срещи съм доволна. Той е в Медиката, а там също може и да се обърнем и към д-р Стамова ако се наложи. (Мен ако питате предпочитам само за консултацийте да се виждаме с тях, а не с проблеми и болести)  Grinning
stela74 как мина разходката ви? Ние вече излизахме няколко пъти. Първата беше още когато Буба беше на 14 дни на Великден. Представи се геройски добре от Графа до центъра и обратно (по-точно я проспа  Laughing ). Днес бяхме на доктор да ни теглят. Наддали сме 820гр за 20 дни, което било в повечко и ще спираме нощните хранения (да му мислят съседите, каквато си е лакомичка ще има да плачкаме за нощното папо...).Та днес пък разходката беше с колата и малко в столчето за кола. Не и беше май много удобно, но пак си поспа на въздух  Grinning
Това е от нас.
Бъдете здрави и лека вечер с приятни емоции на всички  Hug

Последна редакция: чт, 30 апр 2009, 17:31 от k@lin@

# 139
Здравейте и от мен.Калина,ние и днес излизахме на разходка.Винаги, когато времето го позволява сме навън.И ние сме в Медиката при д-р Стамова.Може да се засечем.Ние живеем близо до Графа(по-точно зад новата поща).Ако и вие сте на Графа може да пием по кафе.Simple Smile
Да ви се похвалим,днес ставаме на 1 месец.Simple SmileЛека вечер от нас.

# 140
stela74:
Честит 1 месец на Ради !!!   newsm38
Да расте здраво бебче за радост на мама и тати !!!
Ние сме срещу новата поща. Близо сме.Може и да излезем за по кафе разбира се. Ще ми е приятно.

# 141

Това сме ние на 1 месец.

# 142
  • Монреал
Здравейте, мами!

Търсим квартира за наше много близко семейство с дете на 1 г. Много добри и разбрани хора. Да не е цял апартамент, разбира се, и без Бенковски, Райна Княгиня и Златен рог. Може и да не е обзаведена. Благодарим ви предварително за съдействието.

Ходите по разходки, браво, браво. Сутринта на детския кът в парка Боби забрави и влезе в локвата, която стои там от седмици /  #2gunfire ВиК /, подхлъзна се и седна на дупе.   Laughing Голяма картинка беше. Та бяхме там само за половин час. Другия път повече.
Приятни разходки и весело празнично настроение от нас!  Heart Eyes

# 143
Извинявайте, че нахлувам в темичката ви, но има ли някой впечатления от детската зъболекарка Антонина Бъчварова? Наистина спешно търся стоматолог за сина ми, защото никой не може да го накара да си отвори устата, а много го боли зъбче...  ooooh!

Моля ви помогнете, може и на ЛС Hug

# 144
  • Ямбол
Здравей, Steli_Meli!
Нямам впечатления за този стоматолог, дори не съм я чувала.
Аз водя сина си при д-р Йотова, не е детски, но съм доволна.

# 145
  • Монреал
Извинявайте, че нахлувам в темичката ви, но има ли някой впечатления от детската зъболекарка Антонина Бъчварова? Наистина спешно търся стоматолог за сина ми, защото никой не може да го накара да си отвори устата, а много го боли зъбче...  ooooh!

Моля ви помогнете, може и на ЛС Hug
И аз не съм я чувала...

Аз съм много доволна от д-р Христова. Детска е, много деца ходят при нея, занимава се й със скоби. Кабинета й е в блока зад Данъчното.
Миналата година водих малкия, на 1 г., че беше с обратна захапка...после не му се излизаше от кабинета.

# 146
ами аз от интернет я открих, д-р Антонина Бъчварова-Стаменова ( на места е с двете фамилии) ул.Димитър Благоев 2  Thinking пише детски стоматолог... На мен дори адреса нищо не ми говори... Иначе ви благодаря за предложенията ще пробваме дано някой намери подход към него...  ooooh!

# 147
  • Ямбол
Този адрес е точно на бившата зъболекарска поликлиника, сега има кабинети на много стоматолози там.
А тази Христова трябва да я проуча и аз, че Данчо май ще има нужда от скоби, понеже си разби един зъб и другият до него се е изкривил от удара, но Йотова ме съветва да изчакам да смени и другите и тогава да мислим за скоби. Друг пък ме праща при Христова, та се чудя сега какво да правя.

# 148
# 149
  • Монреал
Побууут от 3-та страница. Как сте мами?  Hug Лятото дойде, що не заформим една среща в парка? Моите сега са на вълна каране на колелета до Залата и така ми е по-спокойно. В Детския кът само бягах след торнадото.  Laughing

Вождови, къде изчезнахте?  Wink

Steli_Meli , какво стана със зъбчето?

Общи условия

Активация на акаунт