ЯМБОЛ В ТРАУР! Поклон пред паметта на загиналите!

• 26 209
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
Нищо за сега, мъжа ми до 20-ти е много зает и няма мърдане от Елхово, та след това ще трябва да дойдем... яде си на другата страна и не го боли съответно  Rolling Eyes

# 151
Побууут от 3-та страница. Как сте мами?  Hug Лятото дойде, що не заформим една среща в парка? Моите сега са на вълна каране на колелета до Залата и така ми е по-спокойно. В Детския кът само бягах след торнадото.  Laughing
Аз съм за Peace

# 152
И ние сме "за" ако ни искате.Simple Smile

# 153
  • Ямбол
И аз съм за, през седмицата след 17ч. обаче.

Да ви похваля детето си - Данчо има 4 бр. шестици от матурите.

# 154
И ние сме "за" ако ни искате.Simple Smile
Разбира се,приемаме и малки бебчета с колички. Laughing Hug
Лилянче,браво на момчето! Hug
Иначе и аз съм за след 17ч. защото сме на градина.Е,ако се наложи мога да я оставя един ден в къщи и пак ще дойдем. Wink
Лилянче,къде се изгубихте?Липсвахте ни тия дни на площадката. WinkПоследно видях там  майка ти с децата,но тя не ме познава. Laughing

# 155
  • Ямбол
Е, малко и бабите да се занимават с нея. Аз бях с различно работно време и не съм я взимала последните дни. От днес пак сме на линия, ако не ни хрумне нещо пак, че имам да пазарувам обувки и на двамата. Сега ще го мисля как ще ги съчетавам.
Очаквам предложения за срещата.

# 156
Е, малко и бабите да се занимават с нея. Аз бях с различно работно време и не съм я взимала последните дни. От днес пак сме на линия, ако не ни хрумне нещо пак, че имам да пазарувам обувки и на двамата. Сега ще го мисля как ще ги съчетавам.
Очаквам предложения за срещата.
Значи може да се видим днес.Абе забравих кой ден ще имат тържество отвън,че госпожата ни иска със сандалети,а аз още не съм купила.Ти знаеш ли?
За срещата ,аз съм безработна,предлагайте вие кога ви е удобно. Hug

# 157
  • Ямбол
Нищо не знам за тържество. За 1 юни ли ще е?
Аз също търся сандали и за двамата, че и за мен - е, няма, поне не това, което търся.

# 158
Не,Лилянче,на 20 и кой беше май ,забравих.Мин.година имаше също и изпращахме предучилищната група.Всяка група учавстваше с песни и танци.Явно ще е това.Ще питам като я взема,че сутрините я води баща и.
Иначе и аз ще си търся сандали уж.Купих си много хубави чехли ония ден от новата част на супера до нас.Но сандалети не си харесах.

# 159
  • Монреал
Гого от днес е с разстройство, ще дойдем чак към края на седмицата. Но пък вие може да се срещнете, а с нас друг път, все пак лятото е пред нас.
В Щурче, където е Гого, ще празнуват 30 години от създаването на яслата на 4 юни. Тогава е роден и Гого и ще се окаже голям празник. Чудя се какво да занеса за почерпка, след като ще има вече една торта? Или да занеса на следващия ден? Дайте идея? Не върви да не почерпим за РД на Гого.

# 160
Диме,питай госпожата.

Лилянче,тържеството е по случай свършването на учебната година.Децата ще покажат какво са научили.И ще изпращаме големите.
Ще бъде тоя четвъртък сутринта.А иначе нашата група ще има и още едно другата седмица.Треньорката по аеробна гимнастика иска да покаже на какво ги е научила. Grinning

# 161
  • Монреал
Мами, имате ли телефона на д-р Котов от Сливен? Бях го записала някъде, но не мога да го намеря.  Sad

Ще чакаме снимки от тържествата на двете госпожици. Hug

# 162
Нямам го,Диме.Даже не съм го чувала тоя.

Ще чакаме снимки от тържествата на двете госпожици. Hug
Непременно Hug

# 163
  • Ямбол
Дима, не мога да помогна.

Краси, тържеството ще е в четвъртък, искат ни бели чорапи с вълнички. През деня ще е(сутринта) и няма да мога да го гледам.

# 164
Лилянче,опитах се да снимам Маги,но бях много далеч и ще видим какво съм направила.
Иначе празника беше страхотен!Много ми хареса тая година!
Сега бързам да правя обяда,но после ще сваля снимките и ще показвам.

Общи условия

Активация на акаунт