ЯМБОЛ В ТРАУР! Поклон пред паметта на загиналите!

• 26 210
  • 298
  •   1
Отговори
# 165
  • Ямбол
Краси, аз съм изпратила фотограф/свекървата/. Чудех се дали да изляза от работа, но се отказах, да не си гърмя патроните, може да ми потрябва да излизам за нещо по-важно.
Любопитна съм да видя снимките, ще чакам да ги качиш.

Ей, ще лудна скоро, не мога да си намеря сандали. Търся нещо определено, а навсякъде едни и същи неща. Обиколила съм пазара/каргонския/ и магазините по "Търговска", е, няма. На децата намерих. На Маги даже вече купих. И на Данчо съм набелязала едни, но сега е болен/гнойна ангина/ и не мога да изляза с него да пробваме.

# 166
Лилянче,не мога да сваля снимките.Не знам къде е кабела. Embarassed
А мъжо отиде на работа вече.Утре сутринта ще ти ги пратя. Hug

# 167
Здравеѝте Ямболски мами и аз скоре се надявам да стана една от вас понеже очаквам сина ми да се роди другият месец и се извинявам че малко ви сменям темата ,но  имам няколко вапроса ако има някоѝ коѝто би могал да ми каже нещо моля.Мисля да раждам в сливенв окражна при др.Михаѝлова със секцио има ли някоѝ кото има инфо за нея и би могал да микаже повече също като цяло за болницата нова съм във форума и още не съм много в час и незнам каде излизат нови теми и др зарова ще чакам нотговорите ви тук или на лични много ви благодаря предварително

# 168
Здравейте на всички,
искам да Ви попитам дали вчера е валяло дъжд в Ямбол, ако някой знае ще съм много благодарна ако ми отговори....

Поздрави и
Честит празник

# 169
  • Монреал
Yaneto_switt , не съм чувала нищо за нея.

Здравейте на всички,
искам да Ви попитам дали вчера е валяло дъжд в Ямбол, ако някой знае ще съм много благодарна ако ми отговори....

Поздрави и
Честит празник

Не валя, днес също.  Laughing С най-добри чувства и без да се заяждам, може ли да питам защо се интресуваш? Не ми се беше случвамо досега да попадам на подобен въпрос.

# 170
Здравейте.Сега и аз да побутна темичката напред.Как сте?

# 171
Здравейте.Сега и аз да побутна темичката напред.Как сте?
Аз тъкмо готвя. Laughing
О,сега виждам че съм обещала снимки от празника миналата седмица! Embarassed
Утре вечерта ще имаме и наш си празник,на групата и ще добавя още снимки.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=380165

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 14:30 от Крaси

# 172
  • Монреал

Сега и ако кажеш паролата...  Grinning

# 173

Сега и ако кажеш паролата...  Grinning
Не знаех че е заключен,честно Joy
Сега ще го отключа.Много набързо го направих и явно съм го направила личен.

# 174
Здравеѝте Ямболски мами и аз скоре се надявам да стана една от вас понеже очаквам сина ми да се роди другият месец и се извинявам че малко ви сменям темата ,но  имам няколко вапроса ако има някоѝ коѝто би могал да ми каже нещо моля.Мисля да раждам в сливенв окражна при др.Михаѝлова със секцио има ли някоѝ кото има инфо за нея и би могал да микаже повече също като цяло за болницата нова съм във форума и още не съм много в час и незнам каде излизат нови теми и др зарова ще чакам нотговорите ви тук или на лични много ви благодаря предварително
Хубави неща съм чувала за нея, но най-добре попитай в сливенския форум Peace

А утре дали ще вали в Ямбол newsm78 Joy

# 175
  • Ямбол
...
Привет!
Виж тук: http://weather.digsys.bg/ch/index.pl%3Fplace=28&action=real& … mp;lang=_bul.html
Познават в повечето случаи.

# 176
Май не. Laughing
Днес ме питаха в скайпа дали е имало буря в Ямбол.Тъй не разбрах защо всички това ме питат тия дни Joy Joy

Диме,оздравяхте ли вече?Хайде,момичета,другата седмица стягайте кой колела,кой колички ,грабвайте децата и бебчовците и да отиваме в парка.Избирайте ден,аз предлагам към 17.00-17 и 30 до Пощата или направо в парка.Хем да се запознаем с новите,хем да помачкаме малко бебчетата. Laughingда проверя дали още ми отива бебе Mr. Green

Абе едни казват че утре от осем до осем пак няма да има вода,други казват че само днес...Вие знаете ли?Аз утре имам час при фризьор,ако няма вода,много кофти! Confused
Лилянче,в петък се представих на майката ти,беше на площадката с Маги.Каза ли ти?  WinkА в събота баща ти беше там с малката,ама на него не се представих.  Joy
Тююююююю колко писах,но едва се уредих на компа ,че сме само с един тия дни . Whistling

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 21:04 от Крaси

# 177
Краси замисли ме за утре относно водата, та реших да вляза в сайта на ВиК и виж на какво попднах:

Цитат
С Ъ О Б Щ Е Н И Е

На основание писмо изх. №8/26.05.2009г. на “Газстроймонтаж” АД – изпълнител на обект: “Реконструкция тласкател от ЦПС “Ормана” до напорни водоеми “Боровец” гр. Ямбол, във връзка с извършване на строително-монтажни работи за изместването на хранителен водопровод ø400мм по ул. “Вит”, считано от 27.05.2009г. до 05.06.2009г. в часовете с повишена консумация ще бъде нарушено водоподаването по високите етажи на жилищните сгради в централна градска част на гр. Ямбол.

СЪГЛАСУВАНО Е УСТНО С ОБЩИНА ЯМБОЛ

"ВиК" ЕООД - гр. Ямбол се извинява за причинените временни неудобства.
как да го разбирам това  newsm78 newsm78 newsm78

# 178
Краси замисли ме за утре относно водата, та реших да вляза в сайта на ВиК и виж на какво попднах:

Цитат
С Ъ О Б Щ Е Н И Е
..........................................................................
СЪГЛАСУВАНО Е УСТНО С ОБЩИНА ЯМБОЛ

"ВиК" ЕООД - гр. Ямбол се извинява за причинените временни неудобства.
как да го разбирам това  newsm78 newsm78 newsm78
Разбирай,че винаги трябва да имаш вода за резерва. Laughing
Дано да не спира повече! PraynigНаправо е кошмар това!Взимам я от градината мръсна,с коса пълна с пясък.Колко вода ще тряба да съм напълнила,за  да я измия ?! #Crazy

# 179
Момичета,сега ми се обади моя мъж,голяма трагедия станала на Бакаджика!
На един автобус му отказали спирачките и имало 13 жертви май каза.Вие чули ли сте нещо?
И аз се чудя защо толкова линейки минаха край нас.И снощи една съседка каза че ще отива там,дано да е била в друг автобус! Praynig

За съжаление е вярно Cryhttp://dnes.dir.bg/2009/05/28/news4520143.html

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 11:12 от Крaси

Общи условия

Активация на акаунт