бебешката количка- цяла наука за второ висше!!!

• 150 220
  • 1 614
  •   1
Отговори
# 600
  • София
това отпред, където може да си подпре детето ръчичките, да се хване...понякога е във вид на табличка, на която може да се сложи чашка или нещо друго...

# 601
Angel_Dust, отново благодаря.   bouquet

doh bumper bar с или без tray

# 602
  • София

Joy Ще ме умориш...

Аз предпочитам без, така са ми някакси по-изчистени количките, а и не обичам да храня малките в количката и да давам зрънчо и подобни; гледам само в краен случай да спасявам положението със солети, те си хапват техните си манджи. А и близнашка количка с tray има само Ариата.

Понеже беше питала дали ще изкарате зимата само с чувалчета без кошове за новородени, аз моите ги изгледах точно така, родени са края на септември, дори с едни чувалчета на Graco (то само и такива имаше в магазина), които са много тънки, но можех да ги ползвам и в преходните сезони, а в студовете просто слагах по-дебела завивка, всички колички които си харесала отстрани са много закрити
http://media.snimka.bg/2708/011670519.jpg

Не разбрах защо се отказа от  Baby Jogger, само заради положението на гръбчето ли? На снимката се вижда как и моите не са в напълно легнало положение, аз нарочно ги слагах така  Peace

# 603
Удрям едно рамо за Бъгабу Хамелеон-а.
Отгледах детето си в една с ежедневни часове трамбоване по улиците на София - казвам ви, хора, няма друга количка която може да издържи на проклетите павета, тротоари и дупки по центъра  ooooh! Сега съм се зачудила дали да не я продавам или да я пазя за второто някой ден, защото пак същата бих си купила.

Имам и Макларън Куест, която е мечта са сгъване ако си с кола и е идеална за моловете например, но ми иде да я запратя към коша след всяка разходка по улиците на София. Като качество е бетон, гледам и на детето му е удобно, но на мене ръцете ми още вибрират след днешната разходка  Rolling Eyes

и нещо друго - една огромна част от моята отчетна група смени грижливо избираните колички с 'летни' уж по-леки такива някъде около 6-7 месечна възраст на децата. Реалната причина според мене беше, че количките омръзнаха и майките си купиха нови.  Crazy

# 604
Лени, точно нея гледам в момента. До сега не бях заглеждала марката, защото нямат близнашки вариант.
Имам няколко въпроса:
1. Не вдявам разликата между Bugaboo Cameleon Denim Stroller и Bugaboo Cameleon Stroller? Материята?
2. Предлагат и 2 различни вида материя като комбинация към основната - канвас и флийс, ако съм разбрала добре. Кой е по-удачния вариант според теб?
3. Кошчето, сенника и багажника отделно ли се продават, че от техния сайт не ми стана ясно?

tanini, в близнашкия писах повече (не за колички).
Смееш се, ама ще видиш ти като стана експерт по детски колички.  Wink

# 605
кюбит,  Hug
1. денима е просто направена цялата от деним (дънков плат), няма друга разлика
2. навремето когато аз купувах моята имаше само флиис. Казват, че запарвал, но аз нямах такъв проблем.
3. не, заедно се продават. Зимният кош е ужасен според мене на външен вид, аз имах макси кози столче за кола + адаптери и това ползвах до 5тия месец.
имай предвид, че цялата количка се сглобява, пристига в един кашон дебел 10см  Laughing
аз я поръчах в синя основа и оранжева козирка - много свежо и става за момченце и момиченце. за съжаление нямам снимки под ръка да покажа.

# 606
Кюбит,разгледай сайта на Bugaboo Heart EyesТам има изключтелно много информация.Това за денима както е писала горната потребителка е само,че количката е от дънков плат.Те Bugaboo Cameleon - ите ги пускат в специални разцветки,мисля,че вече са пуснали в четвърта даже newsm78
За сглобяването - http://www.youtube.com/watch?v=Mi5UiEUS-ZU това е летния кош,другия наистина е не много хубав така да се каже,но поне пазел зимата по думите на мои познати.А като се има предвид,че живееш в Ню Йорк,това ще ти е от полза,не е Африка все пак Mr. Green Laughing http://bugaboo.com/us/us ето това е официалния сайт.Там има и много други клипчета.Отиди на Products,после specials и ще видиш денима и другите две.Аз лично съм виждала в още един цвят - сребърен http://www.neimanmarcus.com/store/catalog/prod.jhtml?itemId=prod … 4620743cat7030734 но така количката е доста по-скъпа

# 607
Зимният кош е ужасен според мене на външен вид....

Как да си изкривя душата, тоз зимен кош и на мен ми бърка в очите. Външния вид, а и тази височина...
Пък бебето ще е зимно и няма никакъв начин да се вози без него.
Това ми е единствената пречка да не взема Бъгабу, чесно. Но като я погледам до ноември... кой знае, може да му свикна  Simple Smile

# 608
Зимният кош е ужасен според мене на външен вид....

Как да си изкривя душата, тоз зимен кош и на мен ми бърка в очите. Външния вид, а и тази височина...
Пък бебето ще е зимно и няма никакъв начин да се вози без него.
Това ми е единствената пречка да не взема Бъгабу, чесно. Но като я погледам до ноември... кой знае, може да му свикна  Simple Smile
Ако те притеснява височината, можеш да погледнеш и Mutsy - те са по-високи, пък и по-големите гуми също са плюс. Аз сум много доволна от моята - 4rider, с кеф си я бутам:) Ако ти е интересно - мога да я хваля още;)

# 609
Моля специалистките да помогнат  bouquet
Дъщеря ми е на 11 месеца, сега количката ни е на ЧикоСТ04 - удобна ни е много, обаче все пак е към 9кг. Искам нещо по-лекичко за лятото, и по-компактно при сгъване. Колебая се между Бритакс Върв и Макларън Куест  newsm78 Дизайна не е решаващ, искам да е лека, маневрена, но и стабилна и проходима. Ако се сещате и за други подходящи, казвайте. Цената не е важна, защото ще я търся в Ибей Mr. Green

# 610
secret girl - като доволен потребител на количката сигурно можеш да ми отговориш на въпроса- в летния вариант има ли си сенник, защото навсякъде по картинките е показан без такъв, а не съм виждала в сайтовете да се продава отделно? А, не се притесняваj пиши отзиви за нея Grinning....вчера за малко я видях в парка и много ми харесаха шасито и гумите (на класическия вариант , а не Light)

# 611
E.L. пет поста по-горе писах за Макларън Куест.  Simple Smile Освен това тя тежи 7кг, не е много голяма разлика от сегашната ти (9кг).
Макларън Триумф е 5кг, можеш нея да вземеш.
Ако ти харесва Бъгстър-а, той е по-удачен за БГ дупките, но външният му вид е трудносмилаем поне за мене. И той е 7кг.

Ета, аз казах, че не съм ползвала зимния кош, а стола за кола на Макси Кози. Можеш и ти на такъв вариант да се спреш  Simple Smile
Макар, че за мене Бъгабуто е задължително в БГ заради пътищата и непрекъснатато слизане и качване на бордюри (заради спрелите коли!), в цивилизования свят може да се помине и с друга количка.  Rolling Eyes

# 612
  • София
Колебая се между Бритакс Върв и Макларън Куест  newsm78 Дизайна не е решаващ, искам да е лека, маневрена, но и стабилна и проходима. Ако се сещате и за други подходящи, казвайте. Цената не е важна, защото ще я търся в Ибей Mr. Green

Aз имах Бритакса. Уникално красива, лека и маневрена, с чудни амортисьори, може да слиза стълби на задни колела. Обаче не е за нашите улици. При препятствия предното колело забива. Свиква се с това... Аз си я харесвах, но в началото много ме дразнеше. Много е широка. Според мен ти е малко детенцето за нея. Не става за спане, защото второто положение си е пак седнало. Има къде да се подпре главичката, но като цяло не става. Според мен все пак е по-добра от Зап.
Макларъна много друса, с по-кофти колела е. Иначе лек и маневрен и става за спане.
На вашата възраст бях с Инглезина Трип и беше перфектна - лека, маневрена, с легнало и регулираща се поставка за крачета. Има глезотийки като джоб на сенника, козирка, поставка за чаши. По-закътана е от Макларън. Според мен по-добра, но е 6,5кг. Заслужава си да я видиш. Подобна имат и АБС.
Сега съм с Бебе комфорт Вит. 4кг, но без положения... Супер удобна. Макар че вече и в Ибей трудно се намират.

# 613
E.L. пет поста по-горе писах за Макларън Куест.  Simple Smile Освен това тя тежи 7кг, не е много голяма разлика от сегашната ти (9кг).
Макларън Триумф е 5кг, можеш нея да вземеш.

Куеста го дават 5кг newsm78 ХТ е 7кг.

# 614
  • София
Куест е поне 6, мисля... Дават го 5,5, ама без сенника.

Общи условия

Активация на акаунт