Жълтък още не давам. А и не бързам.

на 5-ти си беше добре.Детските досега ги вземах на 12-13-ти но мисля че този месец ще ги преведат в понеделник.
А на диета не мога да го сложа. Ако се забавя малко с храненето (яде на 3 часа) и започват едни писъци и вопли все едно го колят.
Като гледам, че има бебета с по 8 зъба вече, пък ние нито един си нямаме.Продължава да си спи през нощта както досега. Все още не може да се изправя на крачетата, само когато е в проходилката стои изправена на краката. 
.Имаме си зъбче
,малко,долу в ляво.Тази нощ се измъчихме двете с Мади.Будеше се през час,два и мрънкаше и плачеше.На сутринта и отворих устата и го видях
.Иначе от няколко дни се будеше често през нощта,но заспиваше на цицката веднага.Надявам сме и другите зъбчета да излизат като това.
Като гледам, че има бебета с по 8 зъба вече, пък ние нито един си нямаме.Продължава да си спи през нощта както досега. Все още не може да се изправя на крачетата, само когато е в проходилката стои изправена на краката. 

а големият на 9 месеца ходеше стабилно,малкият и той вече почти ходи, а особено на Фил главата му е доста голяма спрямо тялото,защото ми е като глист милия - вече е 75 см а тежи само 8300 г
,не знам.