Скоро с палави крачета ще заприпкат МАйските хлапета (27)

• 12 568
  • 277
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте и от нас!  bouquet
Завръщаме се след прекаран лек вирус   Laughing А след като оздравя бебка видя сметката на лап-топа ни , та до вчера бяхме и без компютър  Mr. Green
Важното е ,че сме на линия вече и подробно ще четем  Hug

# 271
За младото семейство и аз ви бях пуснала линк, майката е на 15, бащата на 13 и бебчето им станало от първия път.
За скайпа, кажете кога долу-горе сте на линия.
Хрисито и тя стъпва на една страна  Gery_s , ние ходихме на ортопед, също ни каза, че има плоскостъпие, но не каза, че може да се оправи. Аз и не се притеснявам, баща ми е така 50 год и си е добре.
Да ви се оплача набързо и се махам, от няколко дни е толкова крива мойта щерка , че вече незнам какво да я правя. Ако е от зъби да излизат по бързо, че и мойте нерви са на никъде вече .

# 272
  • ул. "Мечтание"
Плоскостъпието не е кой знае какъв проблем. Изисква повече грижи за краката и специални стелки (евентуално). Обикновено проблема е, че краката бързо се изморяват и започват да болят. Аз съм си почти дюстабанче! Ама това го открих вече в доста напреднала възраст (бях вече студентка)!  Mr. Green

# 273
Здравейте майски мами

Майски мами -сладурани ,имаме нова тема за отслабване.

Всеки ,който желае може да се включи сред записалите се вече.
Може да влизате,дори само да ни давате кураж и хъс.

ЗАПОВЯДАЙТЕ В НОВАТА ТЕМА на отслабващите майски мами

НОВАТА НИ ТЕМА за отслабване

Успех на всички  Heart Eyes

# 274
Здравейте,

нер съм писала от много време.. но  не ми остава много свободно време.. сега  съм без мъж, а Мишока спинка и успях да прочета 1 2 теми назад.
1-во да ви благодаря , за поздравите за прохождането на Мишока.
2-ро честито на Проходилото бебче на Prizmo, безаварийни стъпки пожелавам Simple Smile

Относно режимите за хранене..

ние  закусваме   в 9- 9.30 попара, кус кус, макарони .Попарата я правя с чай, сирене и масло слагам на трите.
обядваме към 12.30 - 13.00 като аз му готвя зеленчукови супички, месни супички, чушки пълнени ....+ плод за десерт
следобед 17.00 18.00 хапваме каша ,или му правя бисквитки  с чай, компот  
и вечер кърмя

вода пием доста през деня, в седмицата 2 - 3 пъти давам и скочета. Но всичко гледам да е от пресни плодове. А ако огладнее м/у 13 и 17 давам банан или друг плод.

Със спането не знам вие как сте.. ам ание през деня не  спим много по 1 час 1.30  спинкаме и стига толкова:) Но  за сега  поне спи нощем.

За завиването, нощем  е с чувалче , а през деня с одеалце.

За каймата, аз специално давам телешка , или телешко с пуешко.

За ходенето с обувки.. в нас ходим по  чораки със силикон , за да не се пързаля, а навън с обувки с мека подметка.

За зъбчетата моето бебче има 3 , първо ни излязога 2те отгоре а после едно долу.. сега чакаме следващо, но ще е пак горе, така като гледам:)
 Това е за сега от мен.

Лека  и спокойна вечер.

# 275
момичета аз не че познавам всички но повечето ви знам по никовете,а от Skype ми се появяват разни имена които незнам
някой има ли идея как може да знаем кой е от нас??? Thinking

# 276
  • ВАРНА
sisity май като проходят малките юначета и край с дневното писане на компа  Wink И аз днес сутринта не успях да довърша, защото малкия като види мишката и клавиатурата на включения комп, почва да се драпа със зъби и нокти да ги докопа  hahaha
Ленка и нас много ни морят зъбките, а са едвам двечки. Моля се да не е така докато се напълни устичката че  #Crazy
Алабала честито пропълзяване.  И Ради пълзи и се изправя, ама май предпочита да се водим да вървим и по цял ден трябва да има някой след него.
Ние вчера бяхме на ДК. Наддал е 400гр (8.700) и е порастнал с 2 см (69). Как си простудих детето ...  Embarassed цял час след като се прибрахме не мога да му стопля ръчичките. Като се накриви и разхленчи, докато не го изкъпахме не се успокои. Вечерта за всеки случай му дадох ампула витамин С и панадол и тая сутрин беше чисто нов  Laughing Тази сутрин опитахме филийка с масло и сирене, изяде четвърт, но като че ли повече му хареса отколкото попарата.
                      Лека вечер на всички!
   За скайпа и аз не разбрах и затова си публикувах тук ника.

# 277

Общи условия

Активация на акаунт