Скоро с палави крачета ще заприпкат МАйските хлапета (27)

• 12 568
  • 277
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна

И ние имаме проблем с нощния сън все още.Мони се буди по н-брой пъти нощем и иска цица.Ако не й дам веднага се разсънва със супер рев.Направо се схващам да спя на една страна постоянно иска да спи с нея в уста ConfusedОт тези среднощни цокания имам спор с моя мъж относно кг на Мони.Тя по принцип си върви по едричка ,но така си е отначало(и от периода й в мен Grinning)Искам да питам мамите,които дават нощем на бебоците да цокат как са с кг-вървят ли по дебелички?

Аз имам два опита по отношение на нощното кърмене: 1. баткото- нощно го кърмех до година и нещо- слаб си беше, на границата на нормата; 2. Рея- продължавам да кърмя през нощта, не знам колко пъти- до мен е и си цока,когато иска- върви напред с килограмите, а сантиметрите и са малко. Та изводът ми е : нощното кърмене не влияе на килограмите
Имам една молба: ако не е нахално, и ако ви е под ръка линка от National geographic- ще го дадате ли още веднъж за такива като мен. Благодаря предварително!!!! Grinning
А за рождения ден: с близки ще е първия рунд и имаме идея варненската агитка да съберем бебоците на общ рожден ден към края на май-началото на юни ( ако има някой от друг град- добре е дошъл)

# 226
За рожденния ден, в такива мисли сме се хвърлили, че незнам. В най-тесен кръг сме около 40 човека, мислим да е на едно със кръщенето и със сигурност няма да е вкъщи  Laughing няма толкова място.
имаме идея варненската агитка да съберем бебоците на общ рожден ден към края на май-началото на юни ( ако има някой от друг град- добре е дошъл)

Добра идея е, има време до тогава, но засега съм навита. Може да отскочим до Варна.

Хриси суче вечер, миналия месец беше 9.300кг, но този месец ми се струва , че ще е по малко, ще се отчитаме утре.

Честито на празнуващите и на озъбилите се!   bouquet

# 227
  • ВАРНА
ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ И ОЗЪБИЛИТЕ СЕ!
SVU_D мисля, че линка, който търсиш е на 10 стр.
Цитат
А за рождения ден: ... имаме идея варненската агитка да съберем бебоците на общ рожден ден към края на май-началото на юни ( ако има някой от друг град- добре е дошъл)
Къде коментирате, да се включа и аз?
Аз мисля на кръщенето да излезем само с кръстниците на малкия и евентуално да направя маса за домашнитемайка ми, брат ми, снаха ми и баба ми. За рождения ден вероятно ще се съберем приятели и кумовете ни около 20 човека , но още има време. Отделно ще трябва да идем и до село да почерпим свеки и девера, че тя "няма как да дойде" Тия дни пак съм и набрала. Как не и домъчня за внучето поне? Не го е виждала от края на октомври, ама и аз няма да го заведа преди средата на март  Mr. Green
Аз отдавна се каня да питам: НЯМА ЛИ ДА ПОМИСЛИМ ЗА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА МАЙЧЕТА2008 ? Примерно в края на юни, някъде в централна България  Wink Аз го предлагам, но все още не съм на 100% сигурна, че ще мога да се включа
       Hug Лека вечер на всички!  Hug

# 228
  • София
Аз пък забравих да ви се похваля - имаме си още едно зъбче долу вдясно tooth  newsm44
Ето ви и малко пресни фотоси от последния ни месец http://picasaweb.google.com/Orchidee79/9?feat=directlink

# 229
  • Юпитер- Сатурн
И аз реших да се включа в темата, стига само съм гледала. На моя палавник зъбките се появиха в осмия месец. Сега чакаме още две. Не лази, но се запъва да става и от време на време прави по някоя крачица.
Любимото му място е фитнеса (активната гимнастика). Там седи и си играе с играчките. Открил е, че може да ги удря една в друга и пада голяма игра.
На гости ни беше братовчедка му на пет месеца. Държа се като типичен дивак. За отрицателно време направи опит да и свали косата и, и да и извади окото. Захапа и крака и я порита хубаво.
Иначе сме голяма усмивка.
Много обича да е в нечии ръце. Особено на бабите. Голямо лигавене пада само да ги види. Тариката е разбрал, пускам гласище получавам прегръдка.
Иначе на последния преглед преди пет дни е: 9 500 гр. и 76см.

# 230
vbanowa, добре дошла!
Orchidee®, много хубави снимки!  Grinning
Национална среща не е лошо, но се съмнявам да се съберем повече хора  Thinking

# 231
  • Някъде по Дунава
mama D_a_n_i чудесна идея имаш  newsm10 Аз съм навита да е в някой град  в централна България,дано идеята се осъществи,но от сега трябва да се започне с организацията и имам идея-защо не се съберем във Велико Търново?

# 232
# 233
  • у нас
Аз съм навита за общонационална майска среща. Като гледам календара почти всички теми по месеците празнуват заедно РД на децата.  Ще бъде хубаво да се съберем и се запознаем на живо.  Peace

Честити месечинки на

Елеонора на Вики   bouquet

Йоана на Алабала   bouquet

Константина на Иванакостова   bouquet

Момчил на Хедер    bouquet

Добре дошла на ВБанова   bouquet

Peace

# 234
Звучи чудесно тази идея за срещата. Дано стане реалнист  Peace !

Честито на месечинките!

Колкото до рождения ден на малката, все още не сме решили, но като се има предвид, че е на Великден, не съм сигурна, че ще се съберем много хора. Това не значи, че няма да е забавно! Първият рожден ден е нещо незабравимо!

# 235
Здравейте момичета
Честито на всички които са имали повод за празнуване последните 3дни!Бъдете живи и здрави!
Честито и на бебоците с показали се зъбчета! И ние сме в този отбор с излязли 2 от 5.От петък е някакъв ад при нас.Тръгнали са 5 накуп и той само мрънка,реве имаме си и температура,а през нощта няма спане.Никакви играчки не са му интересни и само иска да се гушкаме и лошото е,че само мен ме признава.Отидох при майка уж да ми помогне малко с него да си почина или поспа ама кво ти той само мене иска,а досега никога не е правил така.Навсичкото отгоре мойта свеки напусна работа.Един път имала някво спречкване с колежка и вече работата и вредяла на здравето и се махна.Ужас,как ще я карам по цял ден с нея незнам.Наоплаках се за което се извинявам.Ама така ми е заседнало на гърлото и сега като го споделям малко ми олеква.
И щях да забравя, да поздравя и месечинковците   bouquet

# 236
  • Варна
ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ И ОЗЪБИЛИТЕ СЕ!
SVU_D мисля, че линка, който търсиш е на 10 стр.
Цитат
А за рождения ден: ... имаме идея варненската агитка да съберем бебоците на общ рожден ден към края на май-началото на юни ( ако има някой от друг град- добре е дошъл)
Къде коментирате, да се включа и аз?
Благодаря за линкчето Hug Пропуснах доста темички, в други път цареше... хм, не съвсем добър тон и съм пропуснала това линкче.  А за рождения ден дискутирахме на скайп, затова не си разбрала
Честито на прзнуващите днес

# 237
Добро утро!
Честито на озъбилите се тези дни!
Честити месечинки на всички бебчовци от тези дни  bouquet
Хубава е идеята за срещата, но не съм сигурна, че ще мога да дойда. Много зависи в кой град ще е. Някой спомена Велико Търново, хубав град, но не мисля че е много в цетрална България Peace
За рожденият ден засега сме решили да го правим заедно с кръщенето, не ми се занимава по два пъти да каня гости. На заведение смятаме, няма достатъчно място вкъщи. Към 30 човека сме само най близки роднини. Пък и честно казано, вкъщи няма да ми излезе по евтино, така само отиваш, сядаш, плащаш и си отиваш. Не се занимаваш с готвене, сервираване, чистене и миене на цяла камара с чинии. На Петя кръщенето беше също на първия рожден ден, но тогава го правихме в дома на свеки той е на мъжа ми, ама докато е жива неофициално е неин та там има една по голяма стая и там се събрахме. Ама голяма разправия, да приготвиш обяд за 30 и отгоре човека, салати и после чистене ooooh!
За деца не съм решила. На Петя правих и с деца, но тогава бяхме компания от 5 майки и децата ни бяха на една възраст, в 5 месеца поред родени, Петя беше най малкта. Но сега, не че нямам познати майчета, но не сме кой знае колко близки. Само по градинките се виждаме.

# 238
Здравейте

И аз си мислях ,че срещата може да е във Велико Търново.Това е посредата на България и горе долу от всеки край на България растоянието е еднакво.Говоря за по-далечните градове София,Пловдив,Варна ,Бургас...........и т.н

А за рождения ден дискутирахме на скайп, затова не си разбрала

Имам идея относно скайп-а.

(Гледам,че сте дискутирали за рожденните дни определени майки от определен град.Няма лошо,точно от там ми идва идеята)

Искате ли в определено време, удобно за всички,от всички градове и държави,например по 2 часа на ден да влизаме в скайп и там да направиме общ чат?

Така всеки ще получава бързи отговори,от много майки,по лично е някакси и ще пестиме от страничките в темата.

За часовете нека кажат майките и от другите държави.
Например от 16 до 18 часа,всеки ще знае че имаме чат в скайп,щом свърши времето излизаме от там,а който има възможност за тези часове ще влезе.Щом е минал часа няма да намери никой.

Само,че как ставаше общия чат? Трябва да има някой ,които да кани другите в чата.
Всеки ден може да е различен,важното е да има някой възможност в определеното време.
Може в темичката да се съобщава ,кой днес кани в чата
 newsm78
Какво ще кажете?

а никовете може да си ги кажеме на някой,да ги сложиме на 1-ва страница,но и да са с парола,за да няма злоупотребяване от други,да се представят от името на някоя майка и да си пуска вируси.
Паролата може да се разпространи в скайп от майка на майка

ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ БЕБЧОВЦИ С МЕСЕЧИНКА ДНЕС

# 239
И ние не спахме и тази нощ! Вече съм забравила какво е да спиш повече от 3 часа. Дано скоро отмине и този период!
И малкия го кърма през нощта, но не мисля че това му се отразява на килограмите. Миналия месец беше около 8 кг.
За рожденият ден мисля да се съберем само най-близки роднини в къщи. А Април месец баткото има рожден ден и ще правим и детски рожден ден в заведение.

Общи условия

Активация на акаунт