Скоро с палави крачета ще заприпкат МАйските хлапета (27)

• 12 568
  • 277
  •   1
Отговори
# 210
  • ул. "Мечтание"
Диянка, благодаря за инфото!  Peace

# 211
  • ВАРНА

Добро утро на всички! Днес кафето е от мен!

# 212
Добро утро, мерси за кафенцето.

Пуста работа   Thinking  къде сте бе хора.

# 213
Мерси за кафето мама Дани

Как изкарахте празника?

Моя да не повярва човек добре се представи.Не ми е подарил кой знае какво,но така както ми го поднесе и ми обясни символиката на подаръка беше много романтично.
И на малката беше взел подарък.  Crazy

Да ви кажа моята е открила нова поза на стоене и много се кефи.
Както си лази,започва да се изправя по нещо ,но остава на колене,пуска се и започва или да се люлее с тяло или да друса дупенце.
Ако съвпадне с музика,все едно танцува.Когато я държиме изправена на крачета ,танцува на музика,а когато е сама в стойка на колене се подрусва.

Хубав ден на всички.

Нещо никой няма,реанимирате от вчера,май повечко сте си пийнали  cheers

АААА да не забравя да ви кажа една смешка.
Вчера ми се обажда свеки да ми честити празника и ми казаче ме ОБИЧА Kissing Heart
После каза да нагушкам малката защото и нея обича.

Аз се престорих че не съм я чула,защото малката нещо си крещеше и се радваше на рекламите,
та ми го повтори още веднъж.

Направо да припадне човек  Joy

# 214
Ехоо  Stuck Out Tongue Winking Eye
Идвам да се похваля, че след 4 месеца и 4 дни се показа и горното зъбче на Алекс! Чакаме още де, но това го чакахме с голямо нетърпение  Crazy Продължава да спи така лошо. Скоро ще го водя на хомеопат. Само мъж ми да вземе заплата  Mr. Green
Алекс от десетина дни се научи да гаси телевизора и сега крием дистанционните  Laughing Той и преди си играеше с тях и натискаше всякакви копчета, но от както разбра кое е on/off не спира да го натиска точно него (и на трите дистанционни които имаме)  Joy
Вече говорихме за РД на малчовците, но искам да ви питам вие кой мислите да каните? Роднини, приятели, деца или от всички по малко? Щото аз ако сметна само бабите и дядовците и лелите и чичовците и ставаме 15тина човека  Crazy А ми се искаше поне 2-3 дечица да има, та ще стане стълпотворение, което няма как да се побере в къщи. И съм в голяма чуденка как ще стане  newsm78

# 215
  • Някъде по Дунава
mama D_a_n_i благодаря за кафенцето.Ще имам нужда.Снощи се прибрахме в 01.30,а малката рано рано се обади.
mu6moro4e интересна е темичката за рождения ден на децата.Аз мисля да поканя само най близките роднини-родителите на съпруга ми и мама,сестра му и мъжа и и бабите му.И тъй като от моя страна е само мама може да поканя и леля ми и чичо.Другите роднини също ще бъдат почерпени.Отделно мисля да събера приятелите ни.Предпочитам празненството да е у нас,защото заведенията тук са ужасни,точно когато има такива тържества гледат да са на принципа "ден година храни" и откровено надуват цените.А у нас няма да се развали режима на Ели и ако и се доспи ще си легне.Разбира се това са мои планове,ще трябва да ги съгласувам с мъжа ми и да решим кое ще е най добре.

# 216
Мушморочее,честито ви зъбче.Най-после още освен долните.Дано другите му излезнат безболезнено и да не се тормози и той и вие.

За рожденния ден.-Нашия се пада точно в събота.Имаме много дечица от набора.С някойсме през седмица -две,с други през месец.Мислех си в едно заведение да направя детски рожден ден,но пък се чудя,толкова малки деца,някой няма да са проходили,ще разберат ли нещо изобщо.
Друг вариант може да събера в нас или пак на заведение,бабите на детето,чичо й ако е свободен(той досега на нито един празник не е присъствал) и моята баба(прабаба на малката) и кръсницата ми,ааа и кумовете,ако дойдат изобщо.
А пък с майките да се събереме на кафе и да почерпя за здраве освен в неделя или събота следобяд,след възрастните ни гости.

Незнам и аз как да го направя.

На 30-ти (април ми е рожден ден по новому) ще си правя курбан,ама тогава ще покана само свеки ,наще и приятели.Особенно тези,които са били в готовност да даряват кръв.

На 13-ти май (ми е рожденния ден по дукоменти),та и тогава може да се събереме.
На 14-ти май е свеки
На 31-ви е девера

А пък през април и май сме на толкова детски рожденни дни,че свят да ти се извие

# 217
Здравейте майчета,
Да се включим и ние-стига сме чели Grinning
И ние имаме проблем с нощния сън все още.Мони се буди по н-брой пъти нощем и иска цица.Ако не й дам веднага се разсънва със супер рев.Направо се схващам да спя на една страна постоянно иска да спи с нея в уста ConfusedОт тези среднощни цокания имам спор с моя мъж относно кг на Мони.Тя по принцип си върви по едричка ,но така си е отначало(и от периода й в мен Grinning)Искам да питам мамите,които дават нощем на бебоците да цокат как са с кг-вървят ли по дебелички?
За рождения ден и кръщенето при нас вече се отваря темата на мен ми се иска да съберем приятели и малко роднини на заведение и без това само сме подписали и не сме черпили почти никой.Моят мъж неще щот споделя мнението на nikolaevaточно когато има такива тържества гледат да са на принципа "ден година храни" и откровено надуват ценитепък и не обича такива шумни мероприятия.Аз пък мисля,че има време...и за обработка WinkПоздрави и спокоен ден

# 218
  • София
Здравейте мами, да почерпим днес ставаме на цели 9 Hug Hug Hug(кога мина това време), да са ни живи и здрави и само да ни радват!!!Честито и на наборчетата, които днес също празнуват Heart Eyes
Днес съм забъркала торта за малчо, правя я за сефте, така че дано стане  Peace, после ще споделя рецепта ако някой се интересува Wink
За рождения ден аз отдавна съм го измислила - от опита на мами на които бяхме на рожден ден миналото лято Laughing
Ще се съберем мамите дето сме всеки ден заедно или в някой детски клуб(ако е лошо времето), или при нас има едно кафе на тихо място със полянка, хем да са ни под ръка малчовците, хем да има къде да дивеят, ще се почерпим с каквото има, а пък събота и неделя ще отидем до село да съберем домашните любимци Mr. Green, и да няма сърдити Hug

# 219
  • NY
mu6muro4e, добра тема подхвана и честито ви горно зъбче Simple Smile За рожденния ден на Еди ,смятаме да сме в Бг, ще се съберем с роднини и приятели в ресторант, за сега съм избрала това да е Пълдин в Пловдив, харесва ми атмосферата и е достатъчно голям. Мъж ми ме навива да направим едновременно с рожденния ден и сватба,от онези пищните,но ще си помисля.Тази която имахме преди 3 години ми харесва и имаме много мили и красиви спомени от нея...

А пък вчерашния празник го проспахме.Бебо в ранни зори го командировахме при баба му и дядо му и спахме като  романтично заклани до 3 след обяд .  Мъж ми ме изненада с подаръка  преди две седмици  Heart Eyes, а моят той ще си го получи след седмица,че го поръчах онзи ден  Embarassed

Честито на празнуващите тези дни!  bouquet

DiyanaChar , радвам се ,че споделящ впечатления от кухнята.   bouquet Помагаш ми да добия представа какво да очаквам, защото искам да запиша и Еди на детска кухня по време на предстоя ни в Бг

Приятен уикенд, моят син ме зове ....пее,пуфти ,бръмчи в кошарата и нарежда "мамааа" ,мама ...ммммм баааама ...бу,бу"

# 220
  • ул. "Мечтание"
Аз съм си недоспала, че Божката имаше нощни изпълнения. Тъкмо се наканихме с мъжО да си лягаме и диването реши, че не му се спи повече!  :о: Абе няма скука!

Мушмуроче, честито ви зъбче!

Orchidee, честита месечинка!   bouquet

На мен ми минавам мисли за рождения ден, ама не съм решила нищо конкретно. Вероятно ще сме стандартния състав - родата и приятели. Ще има сигурно и някое друго бебоче, че някои приятели до тогава ще са се обебили!  baby_neutral Иначе нямаме семейства с деца, дето да контактуваме с тях особено много...

# 221
Естествено, че не е само до пропорции. А под голяма глава имам друго предвид...
Който се интересува, може да се порови в учебниците по биология и анатомия и да види за какво точно говоря!  Peace

На някои деца глават е по-голяма, но това, което Lady иска да каже, е, че на бебетата преди 1 г. главите им тежат повече от всяка друга част от тялото и чак като поотраснат пропорциите на тялото стават такива, че главата да не "тегли" бебока в някоя посока и така прохождат. При различните деца това става на различна възраст.
Ако не съм обяснила достатъчно добре, има филм на National Geographic точно по тази тема, гледайте го, много е полезен откъм информация за бебоците.

# 222
  • ул. "Мечтание"
Ако не съм обяснила достатъчно добре, има филм на National Geographic точно по тази тема, гледайте го, много е полезен откъм информация за бебоците.

Бях пуснала линкчето към филма преди време, май в тази темичка беше даже!  Peace

# 223
От тези среднощни цокания имам спор с моя мъж относно кг на Мони.Тя по принцип си върви по едричка ,но така си е отначало(и от периода й в мен Grinning)Искам да питам мамите,които дават нощем на бебоците да цокат как са с кг-вървят ли по дебелички?
Според мен кг. не зависят от това. И Анетка суче през нощта по 5-6 пъти, от три месеца насам, обаче няма и 8 кила още /7800 е/, ама тя и мъничка се роди /2840/, май това има по-голямо значение. Финна мадама ще е, като майка си  Blush, преди да забременее обаче. Ама той и баща и е един "дебееееел". Аз допреди месец, тежах колкото него /61кг./, а съм по-ниска поне с 25см.
За рожденния ден още не съм решила как ще е, има време до тогава.

# 224
jana_pl, колко е тежичка твойта мома? И аз не смятам, че е от нощтните кърмения. И аз го кърмя по няколко пъти нощем, а последния месец наддаде само 100 гр. Сега е 8,800гр. Но той не се спира за секунда. Вечно се катери, пълзи...абе шило. Даже докъто цока си клати краката  Joy

Нещо Ева х 2 изчезна на последък!? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт