Скоро с палави крачета ще заприпкат МАйските хлапета (27)

• 12 568
  • 277
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Между другото да споделя нещо...

Изправянето и прохождането е основно въпрос на пропорции, а не толкова на силна мускулатура и килограми (те също са важни де).  Peace
До един момент от развитието главите на бебоците са по-големи, спрямо останалата част от тялото, а това измества центъра на тежеста. С възрастта пропорциите се променят, краката и торса се издължават и постепенно центъра на тежеста си идва на мястото и децата започват да се изправят и да проходят.
Може, но не и в нашия случй. при нас голямото дупе си казва думата Laughing
Абе мисля си, че няма да е само до пропорции. Дребната не е с кой знае колко голяма глава, просто прилича на майка си и е от изоставащите Twisted Evil Късно започна да се обръща, късно започна да седи , сега не върви, късно ще тръгне и така...ама аз не бързам.  С проходилката се справяме, та макар и с два крака.  С баткото беше различно, но пък те по нищо не си приличат

# 181
  • ул. "Мечтание"
Естествено, че не е само до пропорции. А под голяма глава имам друго предвид...
Който се интересува, може да се порови в учебниците по биология и анатомия и да види за какво точно говоря!  Peace

# 182
Честито на порасналите, озъбилите се, сдобилите се с рожби и всички, които имат някакъв повод да празнуват   bouquet !

# 183
Дианче, виждам още не си ти се е порвила кирилицата. Та да ти споделя. Сайта си има кирилизатор. Горе, до бутончетата. Точно до бутончето ИЗХОД.
Мерси Embarassed - какви чудеса откриваме всеки ден Embarassed Embarassed Mr. Green
¬естити  зъбчатковци на Мейз и Грета.
miki0008, честито племениче  bouquet
жълтък давам (давах) през ден в зеленчуковото п#ре по четвъртинка. Ама сега една седмиа сме на детска кухня и всеки ден има нещо месно в мен#то и се чудя, кога да давам жълтък. Утре ще дам заленчуково с половин жълтък и другата седмица ще питам педиатърката, как да процедирам.

# 184
  • ул. "Мечтание"
Деянче, за нищо!  Peace
На коя детска кухня сте? На частно или на някоя държавана край вас?

Намоя синковец много странно му растът зъбите. Първия, който се показа беше долния ляв. Сега го мъчи горния ляв!  Shocked От десните няма и помен! Laughing

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 20:49 от Lady Frost

# 185
# 186
  • ВАРНА
  Здравейте и от мен, аз тия дни само успявам набързо да ви изчета и ... наложи ми се да побягам по разни задачи, но поне всичко стана както трябва, та днес за награда ходих на среща с мои стари съученички. Да се похваля научих,че една от тях си има момиченце на 3 месеца и си го гледа сама. Страхотна куражлийка е ! Като знам от колко време го искаше ... ама като няма човек до тебе ... сама ще си го гледа. И въпреки всичко много се радвам за нея.
Честито на всички, които имаха повод тия дни !  tooth  ylinfant  party041
veskata  за АМ водата я сварявам един път дневно и съхранявам в термус. Отстрани приготвям и шише със студена за разхлаждане и като стане време за АМ просто слагам в шишето и давам, цялата процедура трае не повече от 2 минути. Иначе ако тръгнеш посред нощите да вариш вода ...  #Crazy
  Гледахте ли новините по НОВА: доскоро единствения град в БГ с детска кухня под 10 месеца бил Русе казал шефа на местната млечна кухня ама вече и там нямали кухня за под 10 месеца  Joy тия журналисти преди да излязат в ефир не проверяват ли информацията си по 2 пъти ? Аз не, че ползвам нашата кухня, ама знам че при нас е от 6 месец и от много места чувам че са доволни. Ще видим, като въведа и жълтъка може да я пробвам.Не искам да засягам никого с поста си, просто съм възмутена от неинформираността на журналистите. Мамчета от Русе дори ви съчувствам, че са я закрили.
Лека вечер на всички!

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 23:10 от (x)mama_D_A_N_I_

# 187
  • ул. "Мечтание"
В Нови пазар моя съученичка взема за сина си храна от детска кухня отпреди да стане на 6 месеца. Там официално си е от 6 месечна възраст. Даже май само в София няма за под 10 месеца, ама не съм сигурна.

# 188
Това за кухнята, в Добрич е след навършени 4 месеца. За адаптираното мляко, аз водата не я преварявам само топля в микровълновата, вечер е на кърма и нямам проблеми.
Да ви похваля мойта щерка как съм се смяла с нея, днес хванала нашта дистанционното и го насочила към телевизора и като смени канал се радва, обаче ако не успее с такъв яд вика и го блъска в масата   hahaha
Май щях да пиша още нещо ама забравих  newsm78 като се сетя ще ви навестя     bouquet

# 189
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ДНЕШНИТЕ БЕБОЦИ
ЧЕСТИТО ЗЪБЧЕТА НА ВСИЧКИ И ДА СА ЗДРАВИ КАТО КАМЪК
Hug Hug
Ние въобще нямаме напредък -нито лазим нито се изправяме ама като го сложим в проходилката е  hahaha като Шумахер.........А видили топка веднага иска до го вземим и рита като луд hahaha

lenka_ilenka   Joy Joy-браво на момата--ХААААААААА-ИЗПЪЛНИХ СИ  ОБЕЩАНИЕТО...... hahaha hahaha

# 190
Честит имен ден на Valantayn   newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 newsm51  love001

Честит празник на всички влюбени обичайте се!!!
А Трифоновците да внимават с пиенето Честито и на тях!!!
Честито и на всички, които имат повод, а сега да почерпя, че и аз имам именник, мъжа ми. Да ми е жив и здрав да ме ядосва  Laughing

И още нещо шокиращо, ако е истина де ама свят голям хора всякакви

http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1273807

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 02:53 от lenka_ilenka

# 191
  • Варна
По повод на кухните - съгласно новата наредба,която излезе,кухнята е за бебета над 10 месеца!!Тук във Варна имало хора с бебета на по 3-4 месеца на кухня,което явно ще го прекратят,защото ни събраха документи - акт за раждане,заявление и бележка от личния лекар.На база на тях ще ни издадат карти за посещения на кухнята и явно вече ще следят за възрастта на децата.Затова са коментирали тези неща,макар че е глупост - в провинцията извън София всички си вземаха кухня кой когато иска до тази наредба. #Crazy

# 192
  • Някъде по Дунава
Честит празник на всички влюбени и на всички любители на хубавото вино!Честито на имениците,да ви е живо и здраво името.
Обичайте се и пийте вино,но без да прекалявате  Wink

# 193
  • София
Св.Валентина според православния календар не беше ли на 10.02? Все пак днес е Св. Валентин според католическия календар, а до колкото знам Валентините не празнуват днес имен ден, а празнуваха на 10-ти. Поправете ме, ако греша.
Честит трифон зарезан   bouquet Нека всички да изпием по едно хубаво вино днес.

# 194
ЧЕСТИТ ПРАЗНИ НА ВСИЧКИ ВЛЮБЕНИ
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС

lenka_ilenka ЧЕСТИТ ТИ ИМЕННИК
                                                                 Ако има нещо
                                                                 по-хубаво от пролетта,
                                                                 по-приятно от нощта и
                                                                 по-велико от Любовта,
                                                                 То нека бъде твое!

(x)mama_D_A_N_I_ ЧЕСТИТО ТИ И НА ТЕБ ИМЕННИЧКА
ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ИМНОГО УСПЕХИ В ЖИВОТА

Общи условия

Активация на акаунт