Скоро с палави крачета ще заприпкат МАйските хлапета (27)

• 12 568
  • 277
  •   1
Отговори
# 240
  • ул. "Мечтание"
Онче, много лесно става общ чат. Отваряш да говорши с някого и отгоре има едно "Добяви абонат" и добавяш всички, които искаш.

Всеки, който има скайповете ни, може да направи такъв.
Моя го има написан в блога ми, на който му трябва може да го види там. Peace

# 241
Онче, много лесно става общ чат. Отваряш да говорши с някого и отгоре има едно "Добяви абонат" и добавяш всички, които искаш.

Всеки, който има скайповете ни, може да направи такъв.
Моя го има написан в блога ми, на който му трябва може да го види там. Peace

Да аз знам как става,но да се разбереме ако ви харесва идеята в колко часа да е и колко ще  продължава ежедневно или в определени дни.

Затова казвам да кажат някакви часове майките от другите държави.

И на който му харесва идеята да се включва.

# 242
Ние тъкмо се върнахме от консултация, 9.800кг - 73см, което значи, че е пораснала със 1.5 см и наддала с 600 гр. На това нейно ядене дето нищо не иска да яде, пфуууу аз съм много доволна мислех си, че нищо няма да е наддала.

За скайп, за мен няма значение ако се навиете само кажете на кого да си дам скайпа.
Велико Търново, мисля че е добра идея.

# 243
  • Варна
Az минавам само да се похваля, че днеска малката вече пропълзя, на точно 9 месеца  Crazy по това време батко й беше като Шумахер  Joy
Честито и на другите порастнали   bouquet

# 244
и аз ще се хваля - Неда май офицялно се води проходила, вече много дни си крачи дота често, най-дългото ходене е 4 стъпки..от утре ще дебна и ще дам видео
за Скайп може,дори и да не се разбираме за срещи все ще има някой онлайн и ще се засичаме ей така за разговор...аз така си чатя с Турските Бг Мами

лека

# 245
  • ул. "Мечтание"
Браво на Неда!  smile3501

# 246
Добро утро!
Браво на Неда за прохождането! Хайде Prizmo готви се за много бели и лудории Grinning
Браво и на Йоана за пролазването. И Тери се мъчи, ама не може още. Имам чувството че скоро ще пролази, само да се престраши, че само се клати както е на четири крака и в един момент вече е по корем и се мъчи да вдигне пак дупето. Вчера й дадох с пюрето 1/4 жълтък, това е вторият прием, не виждам някаква реакция, но не съм и очаквала. Нямаме алергии в семейството. Другият път пак 1/4 ще дам, поне за сега малко да свикне и по нататък ще увелича количеството до половин.

# 247
Добро утро!
Prizmo, честито прохождане!
Тази нощ пак с малкия не спахме. Имаше температура и цяла нощ мрънка и стенка, не съм лягала и седях изчанчена на фотьойла и8 сега съм измръзнала и схваната. Дано тази температура е от зъбчето, защото до преди 4 дни беше на АБ и дано да не е пак някаква болест.
За Скайпа, аз съм за.
Приятен ден!

# 248
Здравейте и от мен Hug
Prizmo    браво на Неда ,ще има да ти помага Wink
Alabala и ние сме така пълзи без да си вдига дупето,като марзелив войник Laughing
veskata дано да е от зъбките и да не пиете повече АБ,и аз снощи не спах добре.Каката постоянно плачеше насън,Калин хленчеше,мъжът хърка Shockedкошмарна нощ Peace,но денят  ще е хубав Laughingднес ставаме на 9м.
 newsm18  party023
Приятен и усмихнат ден ви желая  bouquet

# 249
Хайде и ние да почерпим, че ставаме на 9 месеца.

Честито и на другите бебоци, които порастват днес!
Браво на Неда!
Анетка си стои права в кошарата, обикаля я, пуска се за малко и стои, кляка да си вземе нещо и пак се изправя, като се държи за ръба с една ръка, ама да ходи самичка още не може. Инъче като я държа за ръчичките си ходи.

# 250
Честито на порасналите, озъбилите се, пропълзелите и проходилите бебоци.    bouquet
Да са ни живи и здрави!

Калоян пълзи по малко, но много смешно - придърпва се с ръце напред и то само, ако има някакъв голям стимул - дистанционното или телефона ми. Иначе ходи като го държа за ръцете. Все още не може да се изправя сам, нито е стабилен прав, дори хванат за някаква опора.

За първия РД не съм мислила. Мисля да го празнуваме 2 пъти - веднъж с роднини и веднъж с приятели, че сме доста хора. Искам да е в някой детски парти център, защото у дома няма къде да се съберем, а и не ми се занимава с готвене, чистене, сервиране, миене.

# 251
 newsm44
за бели не съм мислила,но ми се иска да ходи защото не стои в количката изобщо и ако ходи ще я водя за ръка newsm68,а сега я нося и направо съм се изгърбила вече
седи само като и се доспи,тогава лесно я натиквам в количката.Пробвах дори да крия количката да не я вижда 3-4 дни обаче не стана нищо.

# 252
Еее Prizmo, честито прохождане! И аз много искам вече да прохожда Алекс, но май няма да е скоро с това постоянно пълзене  Rolling Eyes Я кажи, каймата дето й я даваш, готова ли я купуваш или специално мелите месо? И от какво месо е? Защото тук в БГ каймата е отвратителна и дори не знам дали има месо вътре  Close
Онче, в Скайпа вече имаме някакъв чат. Явно не е един  Laughing Който иска да се присъедини да си каже ника.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=370289.0 някой ако има интерес...

Последна редакция: вт, 17 фев 2009, 12:09 от mu6muro4e

# 253
  • Перник
Здравейте! Simple Smile
Хайде да почерпим и ние - ставаме на 9 месеца! Довечера ще има снимки и с истинската тортичка!
Честито и на другите порастнали бебчета!  bouquet
Честито на проходилата Неда! Честито и на бебенцата, които вече пълзят! Това са наистина несравними с нищо друго мигове!
А пък нашият юнак не се спира. Откакто се научи да се изправя все това си прави - където и да го сложим, той се хваща за най-близката опора и хоп - прави сме! Голяма радост е, много се гордее със постижението си и разлива усмивки! Обаче му сложихме допълнителна решетка над основната на леглото, защото като се наведе малко повече и а-ха да тупне. NaughtyОсвен това баща му го е научил да размахва четката си за коса като самурайски меч. Laughing Като му кажеш: "Самурай, върти меча!" хваща четката с две ръце и започва да я върти точно като меч! Joy
Много смешно си мие ръчичките на "Хей, ръчички" Ще се постарая да снимам клипче. Та това е от нас!
Хубав ден и много усмивки!

Последна редакция: вт, 17 фев 2009, 13:35 от mona-bonbona

# 254
Честито на порасналите буболечки!

И аз си мисля, че с това пълзене скоро няма да проходим  Grinning ! Харесва и да стига до всяко място, което поиска и предпочита да го прави пълзейки, а не да ходи. Изправя се без проблем и се пуска по малко, а когато политне да падне свива очички и муцунка и е много сладка.

Общи условия

Активация на акаунт