Скоро с палави крачета ще заприпкат МАйските хлапета (27)

• 12 568
  • 277
  •   1
Отговори
# 150
Ох, и ние имаме проблеми със съня. Не стига, че през нощта се буди през час, два и само цицата признава, ами от няколко дена и през деня се приспиваме с цица, щото инъче е един рев, едно чудо и няма сън. Миналата седмица и се бяха събрали три последователни дни без грам следобеден сън  #Crazy. По 7-8 часа без да заспи как издържа не знам и то беснеене през цялото време, не се спира и за минута. Вече пълзи, изправя се в кошарата и дивее по цял ден и пак не каталясва това дете. Голям караконджул се извъди  Laughing. Преди седмица излезе седмото, а вчера и осмото зъбче. Надявам се да е заради тях всичко това и като излязат на цяло да миряса малко, поне докато не тръгнат кътниците, че тогава какво чудо ще е, не ми се мисли.
Мам4е82, верно направи ли му баница на човека  Joy.
miki0008, честит ти племенник, да е жив и здрав.
Ние на обяд сме на консултация, да видим как сме с размерите, че миналия месец пропуснахме, щото наща мома голям рев реве от докторката, белким я позабрави малко. От ваксината на 6 месеца и вземането на кръв за изследванията, нещо запомни с лошо педи и на ДК на 7 месеца само като я видя и почна един рев, все едно я колят, а тя само я мереше жената. Дано да е позабравила, че да я измери като хората този път.

# 151
айде и аз да се оплача,че съм от недоспалите на 1 зъб му пробива, друг болен с температура, 3 с обриви от алергия и нема сън,нито през деня,нито през нощта #Crazy както бяха душички сега са големи диванета Laughing

# 152
Май са се наговорили да не спят hahaha Joy
Аз да ви питам за жълтъка н знайно защо, нищо не помня от каката doh
Та днес и дадох няколко трохички. Въпросът ми е вие как го давахте, всеки ден или когато му е редът, т.е през ден или два или както там го давате? newsm78 Нали се дава със зеленчуково пюре. Да ама Тери не изяжда цяло и едно го яде по два дни, и с месните така, и ще ми се пада горе долу по два пъти седмично. И се питам сега утре да давам ли пак, или другият път. Ще има три дни между единия и другия прием. Дано ме разбрахте. Споделете как сте процедирали. Благодаря предварително.
Реших да видя дали ще пие сок и й предложих вчера, ама тя такава физиономия направи. Ще пропие чак когато сама си поиска. Петя намаза с бебешки сок.
kakadaka ама и твоята буба с тези зъбчета, направо рекордьор, ще вземе да ги изкара всичките. Поне й излизат, а на Тери са и са подули венците, побелели и няма #Crazy

# 153
жълтъка го започнахме с четвъртинка през ден после половинка след това по 1 жълтъкпрез ден а сега вече и през два зависи как се сетя и го слагам в супата или на филийка със сирене

# 154
meiz, честито зъбче!
miki0008, честито ти племениче!
Мам4е82, ако не му направиш баница, то поне тиквеник му направи на човека, че той и тиквеник спомена.

Рая като я водих последните два пъти на консултации почва да реве щом започна да я събличам, за да я мерят. Тя сестрата вижда зор като й мери главичката, защото аз постоянно й връзвам чокита, че косата й е много дълга. Бретона й е до устата.
Две сутрини подред Рая се събужда към 7,30, а преди ставаше между 8,30 и 9,30.

# 155
жълтък започнах с половин 1 седмично
така започнах и с месото и рибата

# 156
Здравейте,мамичета!Отдавна не съм писала!

Деничка беше болничка  CryЗа първи пък се разболява и много ни притесни  Rolling EyesВисока температура,много сериозна хрема
и леко зачервено гърло!Много се измъчи мъничето с това запушено носле,направо съм плакала на моменти от безсилие.
Но вече е добре!Важното е,че не стигнахме до антибиотик,а с хомеопатия се оправи!
Всъщност и ние с баща и бяхме доста болни!
Той ни зарази,но с прахчета,чайчета и смучещи таблетки се оправихме за 2-3дни,но малката......

За зъбките давам Chamomila vulgaris 15сh,и съм много доволна!Нямала съм проблеми,
свързани с никненето на зъбки  Peace!

За спането мога да се похваля,че доста си поспива  Wink,то има и на кого да се метне де  Mr. Green!
През ноща се буди веднъж,най-много два пъти за да суче,но напоследък започна да спи без да се сабужда  Grinning!!!

Имаме вече 3 зъбчета,но и горните два са на път  PeaceИзправя се в кошарата,обикаля я,
показва колко голяма ще порасне,маха за довиждане,пляска с ръчички за "браво",казва мама,
тата,папа,не не не(особено,когато и почиствам нослето) и дай и адииии  Joy

Имаме,обаче много голям проблем с храненето  SadОт както се разболя,тотално отказва
да се храни на обед!Зеленчуковото и месното пюре изобщо не ги признава  Close
Иска само плодови пюрета и каши да яде!Вчера беше върха,като ме принуди да и пасирам
плодово пюренце,в което имаше зрънца елда  #Crazy!То и брат и беше злояд,но чак пък толкова....
Ох,дано да се оправи,че най-лошо е да не ти ядадт децата  Praynig
Направо нямам настроени за нищо и нищо не ми се прави,като неиска да хапне

Жълтък давам вече близо месец  PeaceВ началото няколко трохички,после
1/4 и сега вече 1/2 през ден!

Пък за клипчето......хм,толкова неестествено ми се стори!Не мога точно да опиша,
това което изпитах!

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 15:55 от hrisi74

# 157
miki0008   bouquet ! Да ви е жив и здрав юнака!!!

Жълтък давам един в понеделник и един в петък.

Мойта Ивка от две седмици вече държи езичето си отвън, върху горната устна през 80% от времето когато е будна и текат много лиги. И се чудя дали има и други дечица, които правят така?!? Мисля  Thinking , че е от зъбчетата, които излязоха или такива, които сега ще излизат. Вие как мислите?

# 158
Здравейте отново и от мен.
Вчера ходихме на консултация и да се похваля станали сме цели 9 кг и 73 см  Grinning
И зъбките ни мъчат, цели три от горе се опитват да пробият едновременно, в това число едното е кучешко, а знам че те много трудно излизали. Явно и затова нощите се превръщат в ден. Дано като изникнат да се успокои.
Голямата фонтанела ни е напълно затворена вече. При Вас как е? Струва ми се много рано да се затвори на 9 м.,а педито твърди че е възможно и не е страшно. Каза ни да давам по 2 капки вигантол, но аз се притеснявам и мисля да давам само по една.
Жълтък давам по 1/2 през ден и повече.
Приятен следобед!

# 159
miki0008,и мойта се плези постянно последните 2дни  Wink!Най-вероятно ги
дразнят набъбналите венци и новите зъбчета  Mr. GreenНо като и се изплезя и аз
и тя го прибира нейното езиче  Laughing!
Tara77,наш`та фонтанела още не е напълно затворена и давам 2капки Вигантол,
като 25 дни давам,5 не!

Моичета,синчето като се прибра от у-ще наобед ми каза един виц и още се смея  Joy
Ще ви го"разкажа" да се посмеете и вие:

Един скинар попитал едно циганче:
-Ти какъв искаш да станеш,като пораснеш голям?
Ромчето отговорило:
-Космонавт!
-Не бе,аз те питам друго.Сапун или Веро!

# 160
И ние се прибираме от консултация!
Гого вече е 9,100 /+500гр/ и 72 см /+1 см/ !Много съм доволна от това  Mr. Green
Накарах педи да погледне бубката му и я позабели още щото аз не смея да дръпна смело- малкият малко се поразплака....гледа топките му и вика,че само едната била слязла  Thinking . Питах майка си после що така и тя- споко на брат ти чак на 7 год.му слезе втората и то след намесата на доктор.Крие са някъде това топче и това си е  Mr. Green
Иначе относно храната - Гого яде всичко от мл.кухня - говоря за второто,щото първото и десерта са със мляко,пък ние нали сме с АД!Днес хапва тас-кебап!  Grinning
За жълтъка .......... честно да си призная го забравям  Embarassed - за срамотите!
Относно езичето- Гого постоянно си го вади и се плези....някой път се плези ама не си вади езика ами си надува долната джукичка-става като маймунче  Wink
Нашата фонтанелка още не се е затворила,така че си продължаваме с вит.Д
И такааа........дребос спи по никое време - познайте тази вечер кой ще си играй  Twisted Evil

Абе МАЙчета,ей сега си проверявах сметката и имам преведени 35 лв детски? newsm78 Не бяха ли 25 ?

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 17:46 от slyn4o_bebe

# 161
  • София
slyn4o_bebe, от тази година са по 35 детските, щедро щедро Mr. Green

# 162
  • Варна
Не е ли рано за детски newsm78 моите идват около 25 число.
За другият месец дали знае някой майчинските вече по план ли ще ги превеждат, в смисъл на 2-3 или вече ще са на 10

# 163
Как да не се похваля,
Моята съседка от блока на родителите ми е родила здраво и хубаво бебе,
момиченце, Дано да расте обичано и щастливо като всички нас.

Това дете е спасение за майката, както беше моята Наталия за мен.

# 164
ПРИВЕТ МАМИ............
kakadaka .....И ние сме така от 2 месеца [smilie=smile3511.gif]-ставаме през 1ч и се кърмим нощно време
Направо и Аз не издържам smile3515
miki0008, честито ти племениче!-адаш е на моя Антонио smile3503
meyz i bebeati -Да им е живо и здраво smile3525
Цитат
mimimim ---както бяха душички сега са големи диванета
-няма спор smile3521
Prizmo -Браво на твоята палавница smile3501-ние сме от тежкотоварните-още не се изправяме а пък за лазене да не говорим newsm62

Общи условия

Активация на акаунт