Скоро с палави крачета ще заприпкат МАйските хлапета (27)

• 12 568
  • 277
  •   1
Отговори
# 135
  • ул. "Мечтание"
Едно интересно линкче от мен:
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=152051&hit=1

Филмчето е доста интересно! Преди време го бях хванала по NG, но тогава не успях да го гледам цялото. Днес си го свалих и го изгледах.

# 136
Zdrawejte. Tolkowa mi se spodelq i pi6e, ama kato znam pyk kak se 4ete na latinica... Confused
Mu6muro4e, dano wsi4ki byrzo ozdraweete i Aleks naj-we4e da se oprawi byrzi4ko. Boqna si se budi po dwa-tri pyti na no6t otkakto se e rodila. Mnogo rqdko se slu4wa6e i za mnogo kratko da spi cqla no6t. I samo iska da su4e - drugo  ne priznawa. kak da q otu4a newsm78?
Ot izwestno wreme sy6to mu udrq edin qk rew dojde li wreme za spane. Osobeno prez denq - UVASSSS!!!! ooooh! Mi probwah i nomera: Da q ostawq da si popla4e - ami - dere se po polowin 4as, zadawq se, zadyhwa se, tekat sylzi i zopolki, podpuhwa - mi blagodarq - ne sym sersem, ne moga. Ostawih q da si igrae i 6tyka. Pritesnqwam se, 4e ne spi dostaty4no, ama pyk cql sledobed isteriq i rew ne mislq, 4e sa po-polezni. Dano otmine skoro... Rolling Eyes
megelinka, 6te potyrsq da gledam predawaneto za synq - Boqna ponqkoga proskimtqwa i prohlen4wa na syn Sad.
Klip4eto s golqmoto "kyrma4e" - BRRR nastryhnah. To biwa, biwa, ama... No wse pak - wseki znae kakwa e istinata za nego.
Mona-bonbona, kak e s kuhnqta. Az ot Junior ne sym dowolna mnogo - wsi4ko e na 4orbica - pyrwo, wtoro... Precevdam i taka dawam. Edri, nenarqzani ljuspi luk... dano ima promqna, 4e maj 6te smenqm kuhnqta Confused.
mam4e82, izpusnala sym wi.
Gugalinka, dano zabrawite we4e za problemi s pi6leto.

Pak mnogo popisah, izwinqwam se. Izwikah si "doktor" za PC-to. Edin kolega, dano nameri wreme da namine i dano poraveniqta sa poprawimi Praynig

# 137
  • ул. "Мечтание"
Дианче, виждам още не си ти се е порвила кирилицата. Та да ти споделя. Сайта си има кирилизатор. Горе, до бутончетата. Точно до бутончето ИЗХОД.

# 138
Mam4e82 гледах ви днес в сайта на бтв,много сте сладки,паднах с тоя Геро бее  hahaha

# 139
  • у нас
Mam4e82 гледах ви днес в сайта на бтв,много сте сладки,паднах с тоя Геро бее  hahaha

и аз ви гледах, честита победа. Айде, после ще разказваш как е било на почивката. Иначе вие кога ще си оползотворите наградата?

# 140
Мам4е82
 Аз пък не можах да гледам, филмчето е до половината и не ми се зарежда
а аз да се похваля
ИМАМЕ СИ ЗЪБЧЕ

Бях се притеснила,ама снощи проби и днес се вижда само връхче, ама е зъбче!
Маминото вече е дете,а не бебе!
Целувки на всички

# 141
  • Варна
Честито зъбче Мейз  Hug

# 142
  • ул. "Мечтание"
Добрютро от мен!
То не че съм лягала де! Тая нощ ме е подгонило някво диво безсъние. А Божката пък реши, че днес ще е ранобуден. Та сега си кукуваме заедно!  Mr. Green Чакаме да стане 8 часа да дигам баща му да поема смяната, пък аз да спя!  Crazy

Едно кафенце от мен!

Мейз, честито зъбче!

# 143
Добро утро и от нас !  Simple Smile
Lady Frost , мерси за кафенцето  Peace
meyz i bebeati , честито Ви зъбче ! Wink
DiyanaChar , и ние със съня сме така  Peace - цицаааа и нищо друго не признава,даже напоследък и с нея не може хубаво да се успокои!Ако се е наял , рееееввв !
veskata , това със сополките и кашлицата май ще излезе вярно!Радвам се че сте добре! Peace
plampetq , все така да продължавате с КГ  dance
Амиии приятен ден от нас мами и бебчета   bouquet

# 144
Добро утро!
И ние сме от не наспалите се. Всяка нощ под часовник се буди - в 12, 3 и в 6 вече се е наспал. Дано бързо отмине и този период че съм умряла за сън. Другата седмица ще ходим на почивка и дано не събудим целия хотел. Лятото така си скъсихме с един ден почивката.
Това с оставянето да рее и при мойте деца не работи. Още повече се нервират и реват и пищят и после не мога да ги успокоя. Вече не правя такива експерименти.
Забелването на пишката и на мен ми е голям проблем. На баткото я забели уролог когато беше на 8 месеца, мина много леко, но сега пак му е зараснала и не знам какво да правя, а на малкия само само я мия вечер и още си е залепнала.

# 145
Здравейте искам да се похваля че в събота станах леля на малък сладур Антонио. Роди се 3,700 и 52 см. Имаше малки проблеми, че раждането е минало тежко, но сега новините са добри и се надявам всичко да се оправи. Praynig
   Гледах клипчето за кърменото дете и изобщо не ми стана приятно. Не мога да обясня защо но ми се струва ненормално.
   Ние също имаме проблем с пишлето. Изобщо не се е отворило и докторката ни каза, че вече не ги отваряли в амбулаторни условия, а ги чакали да навършат 3 год. и под някаква упойка /не разбрах каква/ в хирургия ги цепвали. Тя всеки път като го гледа ми казва "майка ти нищо не е направила". Мисля че каквото мога правя така, че не й обръщам внимание.
Лек и усмихнат ден на всички.

# 146
Момичета,благодаря ви   bouquet
Да наистина беше голям смях с Геро.То тука малко дават,в почивките и преди да почнат снимките какво беше.Боля ме корем от смях,а и моя мъж с тая баница.Абе майтап да става.Всички познати като гледаха ми се обадиха да питат дали съм му спретнала баница на човека  Joy Иначе уикенда ще го оползотворим след 10 април,тогава имало места.Как го чакам с нетърпение само
Lady Frost, мерси за кафенцето.Ще ми се отрази много добре след тая нощ
Мейз, честито ви зъбче
miki0008, честит ти племенник!Да е жив и здрав и много да ви радва

# 147
miki0008 ,да ви е жив и здрав АНтонио и много да ви радва!   ylinfant

# 148
Lady Frost мерси за кафенцето.
miki0008 да ви е жив и здрав малкия Антонио  bouquet
mayz честито зъбче.
Ох и ние сме от ненаспалите се. Като почне от 12-1ч та до сутринта на всеки час, де яде де реве вече ми иде да крещя. Тъкмо си помисля,че е заспала и се изтегна блажено в леглото и тя се обади и така до сутринта smile3511 smile3514
Взема я при мен, схванах се ,ама пак си се буди. Ако са зъби да излизат, че ще хвана гората вече. Петя може температури да вдигаше, ама през нощта такова чудо не е имало.
И сега спа 40 мин, ама ми се стори, че спа само 2. Докато свърша малко работа и тя вече се обажда от леглото. Сега съм и постелила на земята и там, че вече не мога и до тоалетна да отида, ако е на леглото ме е стрх да не падне, ако е проходилката прави само бели или сушилника ще дръпне или покривката с някоя чаша. Ама  това е растат и не могат само да лежат и да слушат.
При нас е слънчево, но духа доста студен вятър, та днес няма да излизаме. Лек ден.

# 149
Здравейте

Днес Неда се покатери в чекмеджето в кухнята и излезе от него сама.Още не сме проходили все сме си с по 2-3 крачки .Имаме напредък с АМ сутрин изпива по 100мл. ,през отаналото време от деня не мога да я накарам и ще чакам както започна сутрин така сигурно ще си започне и през другото време да пие млякото.
Незнам дали е нормално но тя не спи сутрин,става към 7:30 - 8:00 и после чак към 14:00-15:00 спи.Понякога заспива сутрин за около 40мин.,но ако аз легна с нея в моето легло ще спи поне час.И аз лягам какво да оправя ,а и ми е добре да си подремвам когато може.

и тук времето е ужасно ...лек ден и от нас

Общи условия

Активация на акаунт