Скоро с палави крачета ще заприпкат МАйските хлапета (27)

• 12 568
  • 277
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро!
Честно казано и на мен не ми е приятно това клипче. Но това е според мен, защото не сме свикнали да виждаме кърмещи жени. Независимо на каква възраст са децата. Я питайте някоя своя приятелка (която няма деца или не е кърмила) какво ще каже ако ме види да кърмя Алекс на година и половина - две!? Пак ще изпадне в шок и ужас, сигурна съм! Свикнали сме да гледаме децата с биберон в уста. Това си е промиване на мозъци. За мен е също толкова абсурдно една бременна да казва, че нямало да си кърми детето, щото не било редно  Shocked (гледах я в "Часът на мама") Та изводът е, че крайностите не са за предпочитане. Както се казва, ще гоним "златната среда".  Grinning

# 121
geomar ,мерси за кафенцето!
На мен този клип също не ми се понрави. Не го изгледах. Не мога да си представя да кърмиш толкова голямо дете. Всеки си знае ама и на мен ми се струва прекалено.
mu6moro4е и Тери е същата история с буденето някъде от четвъртия месец се почна. И тя най редовно си се будеше по нощите за по два часа и няма приспиване. Сега малко попрестана, ама пак се събужда и реве докато не и дам да суче. Е да ама напоследък ми прави впечатление, че не яде толкова, ами май само се приспива и гледам да й дам бибата, само за успокоение и да заспи наново. Ама и на мен вече почва да ми писва, едно че суче поне по три пъти, а последните две нощи и много повече, друго че вече се схванах да спя на една страна, ако може да се нарече сън моето. То повече от два часа непрекъснат сън нямам. Вече имам чувството ,че ще отвикна да спя  Mr. Green
mam4e82 и аз ви изтървах, но днес ще видя на сайта на бтв дали няма да го има предаването. Ама много ангажименти по това време на деня и на право се отнесох ooooh!

пп Е това не е истина. Докато напиша и Терза заспала сама, нещо което не се случвало от октомври месец. Чак не можах да повярвам, че спи.

# 122
  • Варна
Аз го спрях клипчето, ми не можах да го изгледам...Моето мнение е от крайните та затова няма да го пиша  Peace
Добавих библиотека на първа страничка (АнМари ми прати книгата)
Та ако се сетите за полезни заглавия пишете ги за да проверя ако ги има в нета да ги добавим.Аз имам на Коток за ваксините, ако искате ще я кача и нея Grinning

# 123
Мамита привет и от нас!
Някоя получи ли вече парички от НОИ?
Това  ми е първата болна тема.
Втората е, че бяхме в "прекрасната" педиатрия с 40 температура и на антибиотик. От петък та до вчера  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Много мил персонала е там, но условията ... думи нямам!

Моля, кажете за НОИ!!!!!
Поздрави

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 11:50 от Dessyajaema

# 124
Здравейте!
Аз си получих парите вчера.
Днес сме на консултация и щи дозабели педи чурката на Криско.много ми е притеснено..Умирам от страх но започна да се възпалява и няма как..После ще пиша.

# 125
и аз вчера си получих паричките от НОИ  Peace

# 126
Аз също вчера си получих парите

# 127
Еми оказа се, че и аз съм ги получила вчера, ама кой да види ,,,,, тъпото-русо парче!
Благодаря МНОГО все пак!

# 128
И аз неможах да изгледам клипчето.
Наскоро като прехвърлях каналите попаднах на някаква комедия - един мъж около 30-годишен води гаджето си на първа среща с родителите му и запознал ги, незапознал ги и започна да суче. Много гадно ми стана, та същото и с това клипче.

# 129
Завърнахме се.Това с чурката е голям ужас...Скъса се да реве.Но поне вече е направено и ще се постарая да не му слепне пак.Иначе е 10кг и 76см.Досега не му давах бульони но педи ми каза да започна.АЗ досега само зеленчукови пюрета съм правила,месо никога.В тази връзка към мамите,който правят домашни пюрета-откъде купувате месо?

# 130
Малко съм потресена от това клипче. На мен също ми се струва ненормално. Лелеле, какви хора има на тоя свят  Thinking !

# 131
Здравейте на всички и от нас, аз имам едно питане  newsm78
към всички които са на АМ Милумил 3-ка , днес отивам да си купувам и ми дават някаква кутия , която и били увеличили грамажа от 600гр. на 800 гр. и уж товабила единственната разлика  newsm78 да ама на кутията пише от 12 месеца , убеждават ме , че било същото и това била новата опаковка , моляяяяя помощ  вие кой милумил купувате в такъв случай  Rolling Eyes
Здравейте  Hugотдавна не съм писала о нямам време сама с 3 деца  #Crazy
малките пълзят катерят се ,скубят се хапят се няма покой а и със съня сме зле
Аз съм на Милумил 3 .Даааа, различен е ,но моите го хапват .аз давам само в 20.00 и 23.00
през другото време са на млечна кухня поне нямам проблем с яденето хаваме вафлички,пръчки ,солетки м/у другата храна
пюрета ми отказаха от седмица
Жорко е над 11кг неможаха да го измярат точно ,хаха кантара е до 10кг,Цвети е 9,200
ами това е от нас
Целувки на сладките майски бебенца Hug

# 132
Ние днес бяхме на консултация. Наддал е само 100гр. - 8800гр. е. Док каза, че кашля от сополите и ни изписа някакви капки.

# 133
Да ви се похваля децата вече са здрави!
Фонтанелата още не му е затворена, но има доста време до 18 месеца. Давам по 2 капки Вигантол.
Аз още не съм въвела месо, но за баткото купувах охладено пилешко месо, телешко месо от месарските магазини и домашно заешко.
Това което аз знам е че децата кашлят при хрема, защото още имат 3-та сливица и хремата става задна, по този начин се завят от секрета. И мойте синове винаги кашлят при хрема.

# 134
Здравейте на всички и от нас, аз имам едно питане  newsm78
към всички които са на АМ Милумил 3-ка , днес отивам да си купувам и ми дават някаква кутия , която и били увеличили грамажа от 600гр. на 800 гр. и уж товабила единственната разлика  newsm78 да ама на кутията пише от 12 месеца , убеждават ме , че било същото и това била новата опаковка , моляяяяя помощ  вие кой милумил купувате в такъв случай  Rolling Eyes

Аз разгадах мистерията и тъкмо мислех да пиша на AnMary, защото с нея коментирахме Милумил 3 дали е над 8 или над 12 месеца. Та сега да кажа какво научих. Ходих вчера в аптеката да купя Милумил 3 (над 8 месеца, пише си на кутията) и ми предлагат този над 12 месеца. Попитах каква е разликата и хората се загледаха в надписите на всички кутии. Милумил 1 преди е бил 0-4 м., Милумил 2 - 4-8 месеца, Милумил 3 - над 8 месеца. Сега са съответно 0-6 м., 6-12 м., над 12 месеца. Както някой беше писал, са сменили формулата и са променили възрастовите групи. Така че който е бил досега на 3-ка (като мен) сега минава на 2-ка.

Общи условия

Активация на акаунт