Скоро с палави крачета ще заприпкат МАйските хлапета (27)

• 12 568
  • 277
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте на всички и от нас, аз имам едно питане  newsm78
към всички които са на АМ Милумил 3-ка , днес отивам да си купувам и ми дават някаква кутия , която и били увеличили грамажа от 600гр. на 800 гр. и уж товабила единственната разлика  newsm78 да ама на кутията пише от 12 месеца , убеждават ме , че било същото и това била новата опаковка , моляяяяя помощ  вие кой милумил купувате в такъв случай  Rolling Eyes

# 106
# 107

Ми то е голямо детето бе, как няма да е чудо  #Crazy

Мамче82 изтървах ви, ама сега ще ровна да видя няма ли ви из нета.

# 108
megelinka,благодаря ти за милите думи   bouquet
meyz,и аз нямам думи
mu6muro4e,и ние сме така със спането от 4месеца насам и го отдавам на зъбките.Има нощи които спи като се буди един-два пъти,но това е в месеца 5дни максимум.Вече съм се примирила че докато не излязат зъбетата няма спане
lenka_ilenka,записите в сайта на BTV ги качват на следващия ден

# 109
  • Перник
Привет! Simple Smile
pebalsche, разликата не е само в грамажа, а и във формулата. Преди 3-ката беше над 8 месеца, а сега над 12. Просто производителите са пуснали на пазара ново мляко, ако може така да се каже. Mr. Green И аз вземах 3-ка, а сега 2-ка.
mam4e82, хаванах на края предаването, но ми харесахте какви сте свежари! Hug
meyz, малко прекалено ми се струва, меко казано. На мен лично ми стана дори неприятно да ги гледам. Sick
Лека нощ на всички! Hug

# 110

meyz, малко прекалено ми се струва, меко казано. На мен лично ми стана дори неприятно да ги гледам. Sick

За мен е отвратително,неприятно за гледане и незнам до колко е полезно за психиката на детето,и ......извратена работа.
Ако беше момче,на 100 % съм сигурна,че ще стане педофил.
Поне аз така мисля.  Sick

А тази жена ,да има толкова кърма,8-9 год.Тя става за дойка на МАЛКИ бебета.

# 111
Ами те щом сучат, няма как да й спре кърмата. На кравите защо не им спира?  Joy Може да иска супсидии за млекопроизводител  hahaha

# 112
  • ул. "Мечтание"
Ами те щом сучат, няма как да й спре кърмата. На кравите защо не им спира?  Joy Може да иска супсидии за млекопроизводител  hahaha

Тъкмо това щях да кажа! Докато има кой да суче, кърма ще има.

Ама малко крайно се изказвате... Аз нищо чак пък отвратително не виждам... Не мисля, че е правилно и не бих го направила... Но всеки сам си преценява!  Wink А пък и не се знае, може детето да е щастливо, че суче!

# 113
  • Перник
Ама малко крайно се изказвате... Аз нищо чак пък отвратително не виждам... Не мисля, че е правилно и не бих го направила... Но всеки сам си преценява!  Wink А пък и не се знае, може детето да е щастливо, че суче!
Хей, Lady, не знам дали е крайно, ама тая майка ако продължава така, след две-три години щерка и може да си кани гаджето на "млечен" бар! Голямо щастие ще да е! Joy Joy Peace

# 114
  • ул. "Мечтание"
mona-bonbona, вече на какви ли не хора съм попадала, та почти нищо не може да ме изненада особено!  Wink Всеки луд с номера си!
Има далеч по-страшни невидими неща, които тровят живота на човек, от това да бъде кърмен до такава възраст. Та ако имах избор, по-добре на млечен бар с гаджето, отколкото други гадости!  Sunglasses

# 115
  • Перник
Не разбирам за какъв избор може да говорим. Между невидимите страшни неща и това да бъдеш кърмен до "преклонна" възраст? Защо трябва да се прави избор между двете? newsm78

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 23:29 от mona-bonbona

# 116
Верно че си е неприятно клипчето, аз дори го спрях, също щях да напиша, на същото мнение съм като ончето и  мона-бонбона

За мен е отвратително,неприятно за гледане и незнам до колко е полезно за психиката на детето,и ......извратена работа.
Ако беше момче,на 100 % съм сигурна,че ще стане педофил.

# 117
  • ул. "Мечтание"
Никой не казва че трябва да се прави някакъв избор... Просто коментирам!  Wink

# 118
  • София
Я, колко съм пропуснала.
Бях гадно болна миналата седмица, вече не кашлям. Не разболях хлапетата.
Нямах и нет 3 дена. Съкс.

pebalsche, и моя мъж беше купил такава кутия Милумил. В аптеката бяха казали, че за над 8м. Е, да но на кутията пише "12 месеца". Аз тогава даже спорих в темата Simple Smile
Прибрах я в шкафа. Ще дойде й нейният ред.

# 119
Добро утро, момичета. Кафето е от мен!

Общи условия

Активация на акаунт