Скоро с палави крачета ще заприпкат МАйските хлапета (27)

• 12 568
  • 277
  •   1
Отговори
# 90
  • Луната ни пази
Честит празник на всички  bouquet  bouquet newsm67 и бързо възстановяване на болничките Hug
 Alabala  моите парички са преведени newsm78поне така пише в сайта на НОИ
megelinka   да не сте и ние при д-р АНТИБИОТИКОВ(Карпузов) Да ви питам също ,за мнението ви за млечната кухня у наше големо село Wink
Не, не сме при Карпузов, а при Николова  (в първа градска) невероятен лекар е според мен. И аз, и Коки, и мъжа ми сме при нея. Аз съм на АБ, защото искам по- бързо да се оправя, а Коки не е (Мукопланта и осколококцинума са хомеопатични). Николова не отича АБ, но го оставя като последно средство, никога не започва да действа директно с него (всъщност, ако види, че нещата са сериозни, не го пренебрегва). А за млечната кухня, аз нямам лично мнение, но доколкото знам, миналото лято имаха проблеми с разни зарази. Не смятам да я използвам.
Аз не съм проверявала днес за пари, то и не излизам, за да проверявам де....

# 91
  • ул. "Мечтание"
Моите пари са приведени. Мъжа ми провери към 10 часа тая сутрин и пари имаше. Ако сутринта ги е нямало при вас, проверете след 14 часа. Обикновено преводите са в 8, 14, 16 и 19 часа. Според зависи от банката и кога са изпратени.

Синара, спинка снощи нашия дивак. Но го взехме да спи при нас. Малко със зор заспа и доста се въртя, но ако трябва да съм честна хич не мога да се оплача.  Mr. Green Днес си е все така вкиснат, но е търпимо... все още...

Какви хомеопатични давате за зъбките?

Каркареа Фосфорика 9CH. Два пъти на ден по три топченца, разтворени в малко вода. При по-голямо безпокойство и безсъние заради зъбите - Камомила 9 CH. Дават се три топчета разтворени в малко вода преди лягане и когато/ако е нужно през деня.

Честито навсички празнуващи днес!   bouquet  bigdance2

Болничките бързо да оздравяват и без усложнения!  Praynig

# 92
  • Варна
Дойдоха , преди малко ходих.Явно са ги превели в 2  , в 1 по мое време Laughing
Най- после, време беше, че ни бяха объркали всички сметки с тези закъснения.
Честито на порастналите дечица, да са живи и здрави  bouquet

# 93
  • панагюрище
Честито на всички празнуващи днес!

На мен пък още не са ми превели пари. Дано днес да ги преведат, че вече нямам търпение.

Честито на озъбилите се бебчета. Ние все още сме в отбора на беззъбите. Grinning Иначе Кристи  е добре- яде, спи си по цяла нощ/даже по 12 часа  сън й се събира/, играе си сама в кошарата или си щъка с паяка. Много ми е послушно детето.Пу пу пу

Болните дечица бързо да оздравяват!

# 94
Парите ги изтеглих към 13ч.
Lady Frost, действа ли при вас Калкареа Фосфориката? Аз му давах, но не видях резултат. Давам и Дормикинд, защото изобщо не спи това дете, особено като го сравнявам с вашите  Rolling Eyes Вечер ляга към 21,30ч. и сутрин става в 7. Будисе много през нощта, понякога не успявам да го приспя и будува доста. През деня спи 2 пъти. Сутрешното му спане е около 1 - 1,5ч. а следобедното 0,5 - 1 час максимум. И си мисля, че не се наспива, а това не е здравословно.
Казаха ми, за някакво сиропче много ефикасно. Давали го на едно детенце с подобни проблеми и започнало да спи по цяла нощ непробудно, но не си спомнят как се казва  Rolling Eyes
Мамче82, кажи на коя скамейка сте вие, че ще разбера чак на края кои сте  Mr. Green

# 95
  • ул. "Мечтание"
Мушмуроче, при нас калкареята действа. Но имай предвид, че ако не е от цъби, нищо няма да стане, само може да влоши нещата. Според мен гозаведи на лекар за това непрекъснато будене. Не си прави експерименти. Може да има някакъв проблем, който лесно да бъде решен.

# 96
Мушмуроче, при нас калкареята действа. Но имай предвид, че ако не е от цъби, нищо няма да стане, само може да влоши нещата. Според мен гозаведи на лекар за това непрекъснато будене. Не си прави експерименти. Може да има някакъв проблем, който лесно да бъде решен.
Ами педи каза, че било нормално...
Знаете ли добри хомеопати?

# 97
  • ул. "Мечтание"
Ами педи каза, че било нормално...
Знаете ли добри хомеопати?

Ще ти пиша на лични. За мен не е нормално дете на тази възраст да се буди толкова често.

# 98
Благодаря ви за подкрепата!

# 99
  • Луната ни пази
Мамче82, много сладки бяхте, ама наистина бяхте супер изненадани, че спечелихте! Определено ми харесахте, аз си го гледам това предаване, забавно ми е, а вие днес допринесохте за това.

# 100
mu6muro4e аз мисля, че най-вероятно ти се буди от зъбите.Ния е по същия начин откакто пробиват зъбките.Вечер като заспи към 20.00 часа сутрин към 5, най - късно 5:30 се е събудила, сега почнах пак да й давам хомеопатичните и резултат има-спа и преди обяд и следобяд.Та й се събират около 13-14 часа сън.Което даже е повече от достатъчно.

# 101
Честито на всички, които имат повод за празник   bouquet !

Днес бях на работа цял ден. Хлапето на колежката е болно и аз я замествах. Малката много ми липсваше и се чудя, как ще се върна на работа, когато ми свърши майчинството. Утре съм до обяд и в петък пак. Няма как да откажа на мъжа ми и да не ида на работа (той и без това си има достатъчно работа, остана и тази да върши).
Има само едно положително във връщането ми на работа - ще сваля килограмите доста бързо, защото забравям да ям  Joy .

Любка, моите съболезнования за загубата ти!

И моите парички бяха по сметката преди обяд.

От няколко дни с хлапетата открихме игра, която е забавна и за тримата - Лази буба - аз и батко и лазим и тя е толкова щастлива и ни гони викайки  hahaha , ако някой ни види  rotfImbo !

Докато ни избиха зъбите почти не спахме, около седмица. Беше ужасно!

# 102
mu6muro4e аз мисля, че най-вероятно ти се буди от зъбите.Ния е по същия начин откакто пробиват зъбките.Вечер като заспи към 20.00 часа сутрин към 5, най - късно 5:30 се е събудила, сега почнах пак да й давам хомеопатичните и резултат има-спа и преди обяд и следобяд.Та й се събират около 13-14 часа сън.Което даже е повече от достатъчно.
Ами и аз така си мислех, защото не мога да измисля нищо друго  Rolling Eyes Първите две зъбчета му се показаха на 5 месеца като беше. И от тогава си е само с тях! Не трябваше ли да излезнати горните два поне? Денците са подути и побелели и то не само там (на мястото на горните) а и до тях. Но си стоят така от доста време  Tired

# 103
  • NY
mu6muro4e, най вероятно Алекс не спи от горните зъбки, те са по широки и зорът докъто пробият е го-голям. Аз изживях подобна епопея преди две седмици. На Еди първите две излязаха на 6 месеца, после имаше близо 3 месечна пауза. Горните два пробиха преди  десетина дни ,едвам се изтрайваше покрай него . Онзи ден забелязах ,че и отдолу още два са се показали,но тях не ги усетихме. Аз започнах да му давам Camilia na Boiron / активните ингридиенти са Belladonna 5C, Chamomilla 9C,
Ferrum phosphoricum 5C/ и смятам ,че му помага. Представлява едни флакончета, всъщност ето картинка

И да си похваля и аз гарджето, пляска с ръце от вчера  Simple Smile

# 104

Общи условия

Активация на акаунт