Скоро с палави крачета ще заприпкат МАйските хлапета (27)

• 12 568
  • 277
  •   1
Отговори
# 75
Momi4eta, pyrwo izwinqwajte za latinicata, no PC-to mi e w nqkakwo kriti4no systoqnie. Ne6to qko se e haknal miliq i po4ti wsi`ko e zatrito. Dobre 4e si imame wyn6en hard, kadeto sa ni naj-wavnite ne6ta, za sega sa nepokytnati, 4e samo kato si pomislq i mi primalqwa...
lyubka, syvalqwam za priqtelkata ti. Sad
mama  Dani, tuj za obuwkite e stra6no absurdno Naughty Za 6terka ti - hm.. Mu6muro4eto e prawa. NEka da se zamisli, za byde6teto. I na men mi hareswa piarsinga. Ii Tatoo iskah da si prawq (i o6te iskam), no wse  se zamislqm, kak 6te se wivda i wyzpriema ot okolnite, kogato sam na rabota. Imam si na obica pupata  :mrgreen:i to  si q naprawih, kato se bqh sybrala s myva si we4e.  To na 18 malko trudno da razsyvdawa6 taka, ama... znam li kakwo da ti kava newsm78 Te pyrwa maj 6te se sblyskwam s takiwa ne6ta.
Lady - mnogoo se smqh na Bovolin4o - ej takowa tarikatsko pylzene ne bqh wivdala Mr. Green.
Mu6muro4e, neweroqten smqh  ima Aleks. Boyana mnogo rqdko se zasmiwa taka. W powe4eto slu4ai si cwyr4i Grinning
4estito na zybankowcite. Ajde da ne wi my4a powe4e s moeto pisane. Dano skoro se nameri lek za PC-to  mi. Maj trqbwa da si wwikam "doctor", ne wivda, az da se sprawq Embarassed

# 76
Мамче82 изчисти си кутията.

Извинявам се за спама  Confused

# 77
Привет и от нас
Няколко дни нямах достъп до компа и сега сядам
lyubka съжалявам за приятелката ти
mu6muro4e, Алекс е страхотен
Честити зъбчета на малките сладури!
При нас нищо ново,освен че днес беше много кисел-цял ден мрънка и реве
Лека нощ и повече наспали се мами

# 78
  • Перник
Здравейте, мами! Simple Smile
Lady Frost, наистина велико! Толкова е изобретателен Божолечко!
mu6muro4e, и ние се смяхме с Алекс, толкова заразителен кикот!
DiyanaChar, от утре ще взимам храна от кухнята на мама Люси и ще споделя как я приема Ванчо. Peace Ти от коя кухня ще взимаш храна?
Честито на месечинките и на ноите зъбчовциииии! Mr. Green
lyubka, трагично наистина, особено за дечицата! Sad
Хей, Oncheto, къде си?. Да но не си се вързала на тъпите постове. Hug
Сега да си похваля детето - вече се изправя сам в леглото и кошарката. Но като стои прав не е много стабилен и ме е страх да не залитне и да си тресне главата. ooooh! Чакаме и седмото зъбче всеки момент.
Сега ви пожелавам лека и спокойна нощ!

# 79
  • ул. "Мечтание"
Чака ни тежка нощ!  Confused Ще бъде критично докато не излезе съвсем зъбчето.  ooooh! Сега съм му дала да си дъвче лук, сякаш има ефект. Ама пуста къръщина. Хомеопатичното дето му го давам свършило, без да се усетя. И днес тръгнах да му давам, а то няма. Нямаше как и да идем да купем! Уф! Като нищо обаче да пратя мъжО по нощите да купува от денонощната аптека.

# 80
Добро утро!
Ние всички сме болни.  Sad За сега е само гърло, дано да не се развие повече!
Какви хомеопатични давате за зъбките?

# 81
Добро утро и от нас !
Честито на порасналите дечица !  Misc Baby Bottle
mu6muro4e,съжалявам че сте се разболяли-дано скоро Ви мине на всичките!! Peace
Аз също до преди два дена бях с зачервено гърло с адски болки!Гого и той е болен с хрема и кашлица-водих го на педи ,тя го преслуша и каза че е чист! И да Ви кажа вече се чудя,как може да кашля и да е чист-то хубаво де,ама .........притеснявам се да не излезе някой скрит бронхит!?
.....абе мами сетила съм се този път за бременната ни майчица - някой да е чувал нещо за Heder?
Айде много усмивки на всички желая !  bouquet

# 82
  • ВАРНА
                    Добро утро!   
Според православния календар днес е Св. свещеномъченик Харалампий Магнезийски и Св. мъченица Валентина, да ви почерпя за дъщеря си

мъжът ми пък гледа пчели , а св. Харалампий е покровител на пчеларите и затова искам и да ви подсладя деня от сутринта  Wink
Честито на празнуващите днес!
Слънчо, малкия може да се дави от повишеното слюнкоотделяне заради зъбките. Ради на моменти даже хърка като му се събере повече слюнка. Ние тази вечер почти не сме спали заради зъбки, че и не мога да напипам къде излиза че там да мажа.
Дияна, дано по-скоро си излекуваш компа!
мушмуроче, отде се разболяхте, нали вчера си стояхте в къщи? Пускам снощи клипчето на Алекс и мъжа ми почва да се оглежда за нашия Ради малкия спеше в другата стая, много заразително се смее! Дано се оправите по-бързо!
 А за пиърсинга това за бъдещето съм го говорила не знам вече колко пъти но на нейната възраст... Иначе татуировка искаше миналата година, отказвахме, отказвахме и накрая и казахме някъде на скрито че може и ... мерака и мина. Абе тинейджер  #Crazy Но поне повече говори отколкото да върши бели.
    Надявам се докато порастнат малките ни човечета нравите в обществото ни да са влезли в някакви по-човешки норми. Сегашните поколения са изтървани. Не може ти да не уважаваш по-възрастните хора, да има боища наляво и надясно, да се разкарват до посреднощите и т. н. Това сега е СЛОБОДИЯ не свобода. Аз съм ЗА вечерния час и униформите в училище. Друг е въпроса че вечерния час трябва да е друг, защото е ненормално през лятото да прибереш детето в 20 ч вечерта.  Май зачекнах много спорна тема ?!? Извинявайте!Лек ден на всички!
Мамче 82 , днес ли да гледаме горчиво?   Laughing
  Любче, много неприятно! Hug Дано дечицата и растат здрави и разумни!       

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 10:33 от (x)mama_D_A_N_I_

# 83
Привет

Честити месечинки на малките сладури!

mu6muro4e,бързо да се оправяте и да мине леко.Аз вече не давам нищо за зъбите.И да дам и да не дам е се тая.
slyn4o_bebe,и Крис като беше 3пъти настинал и имаше кашлица гърдите бяха чисти.Педи ми обясни че кашля от сополите понеже при него не излизаха навън,а всичко навътре и това го дави.И наистина щом му оправех нослето спира и кашлицата.Дано и при вас е нещо такова,а не по-сериозно.И аз се притеснявах като теб.
А мойто дете приспили му се и тръгна да го слагам да спи почва с един рев,едно пищяне,дърпане.Какво да го правя незнам.Опитвам какво ли не-пея,гушкам,люлея,водичка,цица,биба ама не и не.Така след едночасово успокояване той се изморява и накрая заспива.Много ми е жал като го гледам така,той се измъчва и аз също.Два дни съм като парцал точно от тези приспивания
mama_D_A_N_I_ да ти е жива и здрава щерката! Да днес,вече нямам търпение да вида как сме излязли
Айде лек ден и от нас и много  Hug

# 84
Добро утро, ако може така да се каже след тази нощ, където изкарахме с Тереза. Снощи все едно някой ми спря кранчето и милото едвам се наяде и заспа от умора, щото и се събраха 5 часа, без да спи. Да ама само промрънква на сън и от 11ч до сутринта само мрънкане в полусън и само давам ама почти нищо не пуска ви казвам, в чудо се видях. Как става така единия ден имам, а на другия-нищо. Днес съм решола да купувам Ам да имам за довечера, щото не ми се ще пак да си ляга гладна.
lyubkа  Hug
mu6mor4e дано ви се размине само с гърло. То това топло време само болести.
slyn4o_bebe само ще ти кажа че Петя, когато е била болна, все е червено гърло, и много пъти няма да ти казвам за каква кашлица става въпрос. Никога до сега не е правила бронхитда чукна на дърво все е било или ангина, или тонзилит, фарингит все там я удря. От бебе та до нес, вече не знам колко пъти е пила АБ, заради гърло. Добре, че вече ми казва като я заболи и й дам някой бонбон за гърло, та малко замажем работата и не се стига до АБ, но някой път не става работата. Та дано и Гого да се оправя, пък щом го е слушала докторката Peace
И аз се сетих за Хедър, дано с нея и бебето всичко да е наред Peace Ще чакаме да пише как е.
Айде още малко и напред към банкоматите smile3508 hahaha Ще ходим да харчим пари днес, трябва манджа и памперси да се купуват.
mama_D_A_N_I_  мерси за кафенцето. Да ти е жива, здрава и разумна дъщерятя  bouquet
Слънчев ден ви желая.

# 85
  • у нас
Мама Дани, мерси за почерпката! Да ти е жива и здрава дъщеричката! Много радости да ви носи!  bouquet

Честит имен ден на всички, които празнуват днес!   bouquet

Честити месечинки на бебчовците днес и през отминалите дни!   bouquet

Лейди, спахте ли снощи?

Мушмуроче, дано  се оправите бързо  Praynig

Мамче82
, искам и аз да ви гледам, но по това време ходя да вземам детето от градина. Но ще потърся после в нета предаването да ви видя. Ама съм спокойна, де, щом сте спечелили. А, честито!   bouquet

лек ден

# 86
  • Луната ни пази
Мамче82, ще ви гледаме непременно! И ние се бяхме записали с Иван за участие, но....
Мушмуроче, аз давам Дентокинд, според мен са много ефикасни.
Ние също всички сме с болно гърло, включително и Коки. Ние сме на АБ, а Коки пие Мукоплант, витамин Ц и Осцилококцинум.
Днес "Часът на мама" беше доста интересно и поучително, предаването беше за съня на бебоците, колко трябва да спят, как спят , за кошмарите и т.н. Най- големия кошмар на бебоците до 1 година според психолога е отделянето от майката.
Честито на всички месечинки. Целувки от нас с Коки!

# 87
  • Варна
Момичета, кажете като ви дойдат парите, че да бягам пак до банкомата, сега ходих но ги няма още, предполагам след обед ще е...

# 88
Честит празник на всички  bouquet  bouquet newsm67 и бързо възтановяване на болничките Hug
 Alabala  моите парички са преведени newsm78поне така пише в сайта на НОИ
Да ви питам също ,за мнението ви за млечната кухня у наше големо село Wink

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 15:47 от geomar

# 89
Сега ходих, но ги няма на бабкомата Преди още до обяд и съм ги теглила, но сега newsm78 Ще чакам, по късно пак на проверка.

Общи условия

Активация на акаунт