Скоро с палави крачета ще заприпкат МАйските хлапета (27)

• 12 568
  • 277
  •   1
Отговори
# 60
Цитат
Привърженик съм на прохождането боси в момента с чорапки и плетени терлички
  Peace

# 61
Ами на веждата, на долната устна и на езика.Цитирам:" Много сладко стои, а и като ми омръзнат ги свалям и за 2 седмици дупките зарастват."
И за да не спамя сетих се да ви питам чували ли сте, че първите буйки с които бебчо прохожда трябвало да се слагат разменени на крачетата за да не се преплитат като върви. Нали си настъпват пръстчетата и се заплитат, та затова. Аз определено съм против, като че ли, но искам да чуя и вашето мнение. Привърженик съм на прохождането боси в момента с чорапки и плетени терлички

Еееее просто не мога да повярвам какви глупости се измислят! Кой "гениален" мозък го измисли това за буйките?  ooooh! Не бих си причинила това на детето  Naughty
А за щерката, не знам какво да ти кажа. Аз имах на пъпа (след бременоста вече нямам  Sad ) и на езика. Исках да си слагам и на веждата, но прецених, че ще ми пречи за в бъдеще (да си намеря работа например) Кажи й, ако си слага да е там където няма да се вижда. На езика щом иска. Докато ходи на училище няма да е проблем да има и по лицето, но на работа в която ще има контакти с хора 100% няма да я вземат така. Мъж ми имаше и го накараха да ги свали, за да работи с клиенти! След една година вече, дупките си му стоят!

# 62

Да се запиша а сега ще чета:)
Алабала Heart Eyes за темата Peace

# 63
  • Някъде по Дунава
Здравейте!
Ели също има обеци,пробиха и ушите преди окло месец и много добре го понесе.Още е с медицинските обеци и мисля нейните да ги сложа малко преди рождения и ден.
Снощи имаше висока Т,а днес и разстройство и като гледам в устата и отгоре  tooth таман 2 зъбчета пробили.Така стават общо 4-по 2 отгоре и отдолу.Сигурно затова тези дни беше много кисела.
mama D_a_n_i направо не ти завиждам с твоята тинейджърка  Simple Smile Какво ли ще е когато дечицата ни порастнат  #Crazy

# 64
  • ул. "Мечтание"
ИМАМЕ СИ ЗЪБЧЕ!!!

ИМАМЕ СИ ЗЪБЧЕ!!!

ИМАМЕ СИ ЗЪБЧЕ!!!

Пуууууу! Най-сетне! След 6 месеца мъки се появи.
Още не се е показало цялото, но имам чувството, че с всяка минута израства!  Mr. Green Да видим сега като се събуди дали няма да е излязло цялото!  Joy

# 65
  • у нас
Честити зъбчета на Ели и на Божката  Heart Eyes Party

# 66
Честито зъбче на Божката!

На Рая вече са две. Второто проби два дена след първото.
За обеците - ще й дупча ушите на 25.03. Ако зависеше от мен да съм й продупчила ушите отдавна, но мъжа ми недава. Обеците й са купени още като се роди.

Предварително се извинявам, че ще ви натоваря с моята тъга.
Вчера беше погребението на една моя приятелка. Тя катастрофира на 22.01 и беше в кома. Така и неизлезе от комата. Много се надявах да се оправи. Имах колежка, която беше 6 месеца в кома и тя от катастрофа, и се въстанови. Но моята приятелка неуспя. Почина в събота. Има две деца - момчето е на 19 години, а момиченцето е в 6 клас. Голяма трагедия. Добре, че когато е катастрофирала не е била с дъщеря си, защото тя я водеше навсякъде с нея.

# 67
Честито зъбче на Божката. Все по малко остават бебчета без зъби и Тери още е в тези редици.

# 68
  • ул. "Мечтание"
lyubka   action032

Много съжалявам за приятелката ти!

# 69
lyubka, много лошо!  Sad Добре че не е била с децата си!
Защо е толкова пусто днес? А и времето е ужасно. Ние не излизахме днес и двамата вече не ни свърта.
Още преди 3 месеца исках да ви пусна как се смее Алекс и чак сега го качих в нета  Crazy Понеже не е видео, а е само звук съм сложила снимки, за да стане на филмче. Тук е на 6 месеца. http://vbox7.com/play:19bdb760

# 70
  • Варна
lyubka, съжалявам за приятелката ти  Praynig
Честити зъбчета  Hugчестито и на порастналите
АнМари, честит празник на патерици   bouquet
Да ви питам- сигурно ли е, че утре ще идват майчинските ?

# 71
Да ви питам- сигурно ли е, че утре ще идват майчинските ?
За моите е сигурно. Така пише в сайта на НОИ. Нямаш ли ПИК да провериш?

# 72
  • Варна
Не, нямах време да си направя преди да тръгнем от БГ  Tired

# 73
lyubka, съжалявам много за приятелката ти. За съжаление в живота се случват всякакви гадости.

Alabala,  със сигурност утре ще преведат парите от НОИ.

Честито на бебоците с пробили зъбчета. Калоян вече има 5. Wink

# 74
Ееееейй, къде сте бе хора, голямо затишие.
lyubka,   Hug
mu6muro4e , нещо не ми тръгва клипчето ти.
mama D_a_n_i, остави детето да си направи ама на място дето няма да се вижда. Аз сега такъв съвет ти давам ама ако бях аз щеше да почака доста.

Пожелавам ви лека вечер и по-малко да ви болят пръстите, че да можете да пишете по-често.  

Общи условия

Активация на акаунт