Месец май се задава, НОЕМВРИйче за среща голяма се стяга!!!

• 17 281
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
Лелеее, хораааа, вижте за каква красота и евтиния става дума! Дайте да идем в Жеравна, ще се нагърбя с организацията.... Набързо разгледах какво предлагат няколко къщи - "Къщата на Бърдото" - 7 двойни стаи и 1 тройна, къща "Старопланинска легенда" - 5 стаи, "Консуловата къща" - уникална, но има само три спални и капацитет за 7-8 човека. Почти всички си имат механи, но най-голямото заведение, изглежда, е механа "Старча" - с две зали - 60 места и 25 места, има кафене в центъра на селото... И, изобщо, цялото село е един архитектурен резерват. Там постоянно снимаха филми, като "Неочаквана ваканция", например, "Женски сърца" - по разказите на Йовков. Природата и въздухът са страхотни, има простор и невероятна атмосфера. Като разгледах цените, са не повече от 20-25 лв. с нощувка и закуска. А пък предлагат разни екстри като домашно заквасено мляко, да ви опекат прасенце или агънце и т.н. Разгледайте, моля ви, стига сме ходили по едни и същи утвърдени маршрути... Peace

# 136
Жеравна е готино,но няма къща,която да ни побере-вси4ки са много малки-семейни-преди месец бяхме там за 2 дни-наистина е чудно,но не ни устройва мисля Peace

# 137
В две-три къщи можем да се поберем за нощувка, а всички ще се съберем в механата и в кафенето.... Не знам, помислете, разгледайте всички къщи и заведения, кажете.... Peace

# 138
В две-три къщи можем да се поберем за нощувка, а всички ще се съберем в механата и в кафенето.... Не знам, помислете, разгледайте всички къщи и заведения, кажете.... Peace
тва обсъждахме преди и в 4ата,4е вси4ки искат да сме в една обща сграда защото може с бебфон да се оставят децата по стаите а така трябва единия родител да си стои в стаята с детето ве4ерта ,като си легнат

# 139
Ами, аз като съм един родител, трябва да не идвам на среща тогава.... Затова и не съм идвала... Или Мишо трябва да седи с мене в кръчмата...

# 140
Ами, аз като съм един родител, трябва да не идвам на среща тогава.... Затова и не съм идвала... Или Мишо трябва да седи с мене в кръчмата...

Маша, как няма да дойдеш? Все ще измислим вариант, а и доста деца имаше почти до последно в кръчмата на последните срещи.

П.С. Маша, добавих те в списъка, само кажи единична стая ли искаш и за колко нощувки?

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 12:48 от Анонимен

# 141
за това говорим-не вси4ки могат да дойдат с някой-затова има бебефони и можеш да оставиш детето си в стаята ако сме в един общ хотел Peace-вси4ки са хора и им се стои до късно на купона,а като сме в отделни къщи няма как да хване бебефона и вси4ки ще се притесняват Peace

# 142
Маша, съжалявам за това, през което сте минали с Мишон Hug Искренно се надявам тези изпитания на живота да не се повтарят повече Praynig

Иначе за срещата - прегледахме доста места, включително и Жеравна...за съжаление на такива места няма къщи, които да могат да ни поберат...ама те няма и да са къщи, ако побират 50-60 човека...наистина най-удобно е, ако всички сме на едно място, защото ще се получи нещо като разделение...пък и смятам, че Априлци е много подходящо в случая - чист въздух, природа, гледки и най-вече място за игра Simple Smile

# 143
Деничка, аз по принцип гласувах за Априлци, ама виждам, че не води...

# 144
Наистина е великолепно в Жеравна! ''Заплюх си го непременно да отидем там  Wink
Аз си помислих, че някъде може и да ни отхвърлят като сме за две нощувки. Предполагам, че в Априлци ще можем да отседнем.
Ако и там не ни приемат, може да помислим за смяна на датата и да си останем отново в Трявна.
Мина, Дени аз мога да се включа с помагане относно организацията - поне сега докато съм свободна. Ако искате ми пратете списък с хората, да го имам. Също мога да се обадя някъде, просто към момента незнам вие къде сте звъняли и какво имате като инфо. Дори и да не останем с Андрей за две нощувки /смятам че не е много важно човека който организира да е за две нощувки/
Ако някой има телефона на ЦВЕТИ нека да й звъне, предполагам ако е свободна ще се присъедини. Аз й нямам телефона.

# 145
Това ли е последния списък?
1. jenny_b, двойна стая, 2 нощувки
2. Гадамер, двойна стая, 2 нощувки
3. Мина, двойна стая, 2 нощувки
4. Дени4ка, двойна стая, 2 нощувки
5. ЗЛАТИ, тройна стая, 2 нощувки
6.SIMONA_S-двойна стая,2 нощувки
7. Dil - апартамент, 2 нощувки
8. Angeliha, двойна стая, 2 нощувки
9. Peti_n - двойна стая, 2 нощувки
10.iviche - двойна стая, 2 нощувки
11.raliar-двойна стая,две нощувки
12.lightblue-двойна стая, две нощувки
13. Дари М - двойна стая, две ношувки
14. Т@ЛИ - двойна стая, две нощувки /за сега /
15. sheherazada - двойна стая/или апартамент /, 2 нощувки
16. Вени - по-голяма стая   , 2 нощувки
17. МЕРЕЛИН, 1 нощувка
18. Карил, двойна стая, 1 нощувка (засега)
19. Мони-двойна стая, 2 нощувки (ако е за 29,30 май иначе отпадаме).
20 lina d - тройна стая, 2 нощувки
21. Весето С - тройна стая, 2 нощувки
22.Роня - двойна стая - 2 нощувки
23. Анита-тройна стая, 1 нощувка
24. grig -двойна стая - 2 нощувки
25. Крео - двойна стая - 2 нощувки ако е края на май, ако е началото 1, защото на 1 май сме на сватба.
26. др. Дженд - двойна стая - 2 нощувки

МОЛЯ АКО СЪМ ПРОПУСНАЛА НЯКОЙ ДА СЕ ДОБАВИ.

Обадих се в ''Панорама''. Мина е звъняла, каза управителя  Wink Пускам му мейл и ще очаквам да ми отговорят. Веднага щом получа банковите сметки и менютата ще ги пускам тук.

Последна редакция: сб, 21 фев 2009, 08:33 от T@LI

# 146
Тали, мисля че това е списъка, само дето Мони каза че няма да могат.

# 147
Тази среща отново ще направи МИНА, за следващата ще се включи някой от нас, който не е организирал. За да е справедливо  Hug  Heart Eyes

# 148
И аз съм добавена в списъка от Мина - засега една нощувка и двойна стая, макар че предпочитам единична, ако има. Peace

# 149
ето тогава обобщения списък
1. jenny_b, двойна стая, 2 нощувки
2. Гадамер, двойна стая, 2 нощувки
3. Мина, двойна стая, 2 нощувки
4. Дени4ка, двойна стая, 2 нощувки
5. ЗЛАТИ, тройна стая, 2 нощувки
6.SIMONA_S-двойна стая,2 нощувки
7. Dil - апартамент, 2 нощувки
8. Angeliha, двойна стая, 2 нощувки
9. Peti_n - двойна стая, 2 нощувки
10.iviche - двойна стая, 2 нощувки
11.raliar-двойна стая,две нощувки
12.lightblue-двойна стая, две нощувки
13. Дари М - двойна стая, две ношувки
14. Т@ЛИ - двойна стая, две нощувки /за сега /
15. sheherazada - двойна стая/или апартамент /, 2 нощувки
16. Вени - по-голяма стая   , 2 нощувки
17. МЕРЕЛИН, 1 нощувка,двойна стая
18. Карил, двойна стая, 1 нощувка (засега)
19. Мони-двойна стая, 2 нощувки (ако е за 29,30 май иначе отпадаме).
20 lina d - тройна стая, 2 нощувки
21. Весето С - тройна стая, 2 нощувки
22.Роня - двойна стая - 2 нощувки
23. Анита-тройна стая, 1 нощувка
24. grig -двойна стая - 2 нощувки
25. Крео - двойна стая - 2 нощувки ако е края на май, ако е началото 1, защото на 1 май сме на сватба.
26. др. Дженд - двойна стая - 2 нощувки

27.Маша-1 нощувка-за сега-1 стая

имайте готовност да пускаме капарото-Мина ако мога да помагам с нещо-свиркай

Общи условия

Активация на акаунт