Месец май се задава, НОЕМВРИйче за среща голяма се стяга!!!

• 17 280
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
  • Плевен
Aз се надявам да успеем да дойдем,но от сега нищо не мога да кажа със сигурност Embarassed

# 151
  • София
Мацки ние няма да дойдем изтрийте ни от списъка.
Маша искрено се надявам вече всичко лошо да е останало зад гърба ви.
Гери да не забравя честито за яслата, Тали и на вас Hug
Ние сме добре, Митко е здрав засега поне, аз съм на работа, където съм претрупана направо с едни справки за бежанци от Турция и нямам никакво време за форума, а Скайп нямам право да инсталирам. Вечер вкъщи кое по-напред. Липсвате ми всичко чета от време на време тук в темата, но то и много не се пише.Целувки на всички Hug

# 152
Момичета, Дени направи списък и ми го изпрати, така че не се притеснявайте. Маша и Пламен също са в списъка, махнахме Мони, а Надежда и Рени са под въпрос. Засега няма проблем да се занимавам с организацията, ако много ми дотежи Соня, Дени и Дари изявиха желание да помагат. В момента чакаме имейла от Априлци за размера на капарото и банковата сметка. Имайте предвид, че искат парите да се преведат до около две седмици, така че трябва да се организираме и да не закъсняваме с парите, защото ще продадат останалите стаи след изтичане на срока.

# 153
Ха, добро утро рано-рано от мен
Мони, усеща се че си на работа - изчезна безследно  Hug
Гери, Вики тръгва на платена градина. Не ми се щеше много да се хвърляме в този излишен немалък разход, но нямаме избор. Трябва да се връщам на работа - майчинството свършва... Ще чакаме да видим наесен дали няма да се намери място за нас в някоя квартална градина, въпреки че с новите критерии едва ли някога ще имаме шанс. Но пък може да се окаше, като сме записали Вики на ЧДГ е по-добре - знае ли човек  Wink и да не се налага да го местим. Градината му е на 10 мин път от работата ми, къщата е с капацитет 10 деца, има хубав двор, храната е хубава - дават и плодове и сокове.В таксата ми влиза и транспорт от и до дома сутрин и вечер. Вкарват английски, плуване и танци ...Ще дам отзиви след като тръгнем.
Софко, вземи драсни някой ред  Hug
МО!

# 154
Сонче, нали знаеш, че държавата вече дава на семействата, чийто деца не са се класирали в държавна градина и ходят на частна, по 100 лв. всеки месец  Peace. Незнам обаче какви са критериите  newsm78, накрая да не се окаже, че тия пари ги тават само на "социално слабите семейства"  Sick!

# 155
  • София - Дианабад
Сонче, определено има и хубави ЧДГ, дори може да се окаже, че излиза изгодно. Иначе като плати един родител за танци, английски, плуване и други подобни, и държавната градина няма да е много евтина. Питах те в коя градина е, защото може да я знам  newsm78. Имам доста колежки, които работят в ЧДГ.  Ще видим и аз накъде ще се насоча, имам още време да поумувам и да преценя плюсовете и минусите, също така и фактора "криза".
А за 100-те лева, приеха го, но ще го дават единствено ако имало излишък от не знам си колко в бюджета.
Мони,  благодаря. Радвам се, че сте здрави  Hug
Маша,   дано и при вас да е минало лошото и нататък само хубави неща да има.  Hug

Целувки на всички!  Heart Eyes

# 156
T@LI, Софко- глава празна. Полу- гледах Оскарите, че се приспивахме с младежа... Напоследък тази процедура ни отнема около 2 часа. Той започна много да говори и по цял ден му се радвам на напредъка.
С Вики нямаме никакви проблеми, засега (чук- чук на дръвце) ... тя само си търси повод да се кикоти, понякога има гъдел, понякога не, сутрин още като ме види и вече е ухилена  Laughing  Crazy, представям си какъв майтап ще сме с нея като порастне ( newsm78 ) още малко...

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 07:33 от [sfkbfk]

# 157
Ето градината, на която се спряхме с Андрей http://www.ecodara.com/home.html    Силно се колебаехме между нея /защото е нова и вероятно нямат много опит/ и  тази http://www.gradina-rai.com/services.html  За ''РАЙ'' има страхотни отзиви, ходихме и на място - много хубава къща, хубав двор... Там никак не ми хареса следното - всички деца се разделят на малки групички по около 9-10 деца, но на обяд ВСИЧКИ групи спят в едно и също спално помещение. Тук ако отсъства Вики от градината през лятото пак си плащаш половин такса за да си запазиш мястото Shocked коетО не са никак малки пари!  Пък и накрая ни излизаше с още около 150 лв по-скъпо отколкото в ДАРА, заради транспорта.
Септември ще бъде открита хубава градина в Младост до ХИТ http://www.bgshkolo.com/  Казват, че ще е с вътрешен басейн с топла връзка, но още строят сградата. Таксата ще е по-приемлива от другите градини 300 лв без транспорт. Директорката каза, че май месец ще знае със сигурност кога ще отварят. Групите ще са с повечко деца, както е в държавните.
Ренка, аз писах до Министерството на труда и социалната политика и ми отговориха както е казала Гери - ще има пари ако останат в излишък  Joy в момента не ми се отваря сайта да ви покажа отговора.
ДА МЕ ИЗВИНЯВАТ МАМИТЕ, КОИТО НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА ГОРЕНАПИСАНОТО,ЧЕ СЕ ПОУВЛЯКОХ МНОГО  Sunglasses

СОФКО - ЦЕЛУВКИ НА ДЕЦАТА И НА ТЕБ!

# 158
  • Отвъд алеята зад шкафа
Тали на мен не ми се отварят и трите линка, много странно. Дано да е добре Вики в избраната от вас градина. Чакаме отзиви.

# 159
Хъм много странно  newsm78
Пробвам отново - избраната   ЕКО ДАРА   www.ecodara.com
Тук е РАЙ  www.gradina-rai.com
И контактите на Българско школо с новата градина, която строят в Младост www.bgshkolo.com

ОТВАРЯТ СЕ ВЕЧЕ Wink

# 160
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да, сега се отварят. И двете изглеждат много добре. Дворът на Рай е прекрасен. А таксата как се плаща - предварително за идващия месец или слек като изтече месеца плащаш за изтеклия месец? И ако детето е болно  и не посещава да кажем 2 седмици от месеца градината, колко от таксата ти намаляват?

# 161
РАЙ е много хубава - къщата е нова, и на двора дори са сложили гумена настилка и когато е кално децата могат да играят без да стават безумно мръсни. Самия двор е направен на три нива и децата от всяка група /възрастова/ има собствено място на двора. Не ми хареса, че в къщата на втори етаж няма никакви обезопасителни решетки към стълбите. Таксата и там както и в тази, която сме избрали се заплаща предварително.
В Еко Дара се разбрахме, че ако предупредя че Вики няма да посещава градината в един или два дена от седмицата ще ми приспаднат парите от храната /около 7 лв на ден/. В Еко Дара ни пускат промоционално първата седмица безплатно и децата живущи в радиус от 5 км. от градината ползват безплатен транспорт. В буса с който ги развозват задължително има и учителки. Ще има и постоянно медицинско лице в градината. Когато ходихме да платим първата такса Вики веднага се хвана за директорката и отиде да разглежда стаите без да се притеснява, а той си е от притеснителните деца. До нашия вход имаме едно съседче, което е там и родителите са много доволни. Ще видим и ние като тръгнем как ще е

# 162
Момичета, ето офертата от хотел Панорама Априлци - http://docs.google.com/Doc?id=dtmzmxb_0dnjz6xxt (благодарение на Жени в този вид Grinning)

Банковата сметка за капарото:
ТБ “Инвестбанк” АД клон Варна; IBAN: BG 57 IORT 7377 4001 0144 00; Златко Захариев

Размер на капарото: 40 лева за всички, а на място ще се уточнява дължимата сума според стаята. Носете платежните със себе си!!! Моля всеки, който преведе капарото, да ми се обади да го отбележа в списъка!!!

Срок за капарото: 9 март. След тази дата ще продават незаетите стаи!!!

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 16:35 от Анонимен

# 163
този път май ше съм една от първите, превели капаро, защото от 4.03 до 8.03 няма да сме в бг. Peace
ииии.....ще гледам да преведа парите на ТОЧНО ТОЗИ хотел.
Joy

# 164
Предлагам да си изберем и меню за двете вечери. Според мен може да махнем алкохола, виното и мезетата - тези неща всеки да си ги поръчва според вкуса. Може да махаме и добавяме според нашите предпочитания, няма проблем от страна на хотела, но трябва да стигнем до определено меню за всички. Разбира се, както винаги ще се съобразим с вегетарианците и хората на някакъв по-различен хранителен режим.

Общи условия

Активация на акаунт