Месец май се задава, НОЕМВРИйче за среща голяма се стяга!!!

• 17 279
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
Разгледах варианите за хапването, хубави са, но според мен едно меню да стигне за двама човека Simple Smile
Ако има възможност да отпаднат предястията примерно, защото салата и основно пак идва достатъчно дори за татковците Simple Smile
Като гледам и предложението на Мина да отпаднат алкохола и мезетата..биха останали салата и основно евентуално.
Кажете си ценното мнение, моля Simple Smile

# 166
Мина, ще опитам да преведа паричките още утре и ще пиша на ЛС
Молбата ми е АКО е възможно да сме на свободно меню - Андрей не яде месо, понякога и не пие алкохол /според както му е настроението/, аз за сега съм на диета и незнам до тогава какво ще ми е дереджето и какво ще ям и пия   Но ако създавам трудности ще се съобразя и ще се включа с едно меню - Андрей ще ми яде гарнитурата само. Количествата, които ни предлагат са наистина внушително грамадни за ядене за един човек  Joy Нека за обедите /пък и за вечерите/ да ни спретнат два казана със супи - пилеша и и някаква друга примерно - за да има за децата.
Ще ползваме ли конфернтната стая? Нали няма да има подаръци за децата? Всеки ще си влачи от вкъщи играчки.

# 167
Аз предлагам за обяд да не заявяваме нищо, защото едва ли ще се храним в хотела. По-скоро съм сигурна, че ще се храним в кръчмите наоколо.

# 168
http://docs.google.com/Doc?id=dtmzmxb_1chz26wgb
Ехо, погледнете тук и казвайте предложения Simple Smile

# 169
Жени, обедното е чудесно - все ще има някой да поръчва супи - я на обяд, я на някоя от вечерите.
Също и вечерното мисля че е добре - всеки ще си допоръчва допълнително мезета и пиене.
За тортата ще се включим - може да си я поръчаме една хубавка както ни я направиха последния път - в смисъл да има някакви детски мотиви. Само ако предлагат тази услуга, далеч съм от мисълта да си правим поръчка специално за торта на друго място  Stop
 Mr. Green само аз пиша в тази тема

# 170
Тали, не си сама Simple Smile
Ама чакайте бе, нали няма да има торта за децата.
Или аз не съм разбрала... newsm78

# 171
Няма да има Жени  Laughing

# 172
  • София, Дианабад
Добро утро  Grinning

И аз съм за варианта без алкохол и мезета. А може би с 1 анкета по-бързо ще се реши кой от вариантите на меню да бъде - на мен, честно казано ми е все едно..
Мина, кръчмите наоколо са малко и предимно към хотелите, има 1 в центъра, ама не е нищо особено, но в Орешак има няколко доста добри  и за обед стават чудесно Grinning

А торта или друго сладичко ще има, но не е ваш ангажимент - ние отново се събираме на именния ден на Борис - на 2 май  Laughing

# 173
Момичета, разпределението на стаите засега са така:
ДВОЙНИ СТАИ - 19 БРОЯ
Евгения
Марияна
Мина
Деница
Славка
Ангелина
Петя
Ива
Ралица
Радина
Цветина
Божидара
Мариана
Десислава
Кремена
Гергана
Пламен
Мария
Ети

ТРОЙНИ СТАИ - 5 СТАИ
Злати
Венета
Калина
Весето
Анита

АПАРТАМЕНТИ - 4 БРОЯ
Диляна

Засега има свободни само 2 апартамента и евентуално една двойна. Моля всички да погледнат разпределението и ако има грешки да ми се обадят!!!

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 14:53 от Анонимен

# 174
Мина, списъкът е ок за нас   bouquet

По отношение на менюто, и за мисля, че няма нужда от мезета и алкохол, в смисъл да са на свободна консумация. Иначе, май ми допадат вариантите на Жени  Peace , но и аз си мисля през деня, някъде другаде да хапваме, нали ще разгледаме и околността  Simple Smile

# 175
Привет! Hug

Мина, всичко е ОК със списъка Wink нали сме в него, това е най-важното Mr. Green
За менюто - подкрепям идеята да няма мезета и алкохол Peace Ако кажете ще пусна една анкетка Crazy Подкрепям и идеята да нямаме обедно меню, както е било винаги досега...миналата година като пристигнахме хапнахме в някакво заведение точно в центъра на Априлци и беше много вкусно eat

# 176
  • София, Дианабад
Дружки,
Мина преди няколко дни беше отправила предложение - тези от нас, които имат възможност да продължим фиестата някъде на друго място в къща.., например тук http://www.jeravna.com/hotels.htm Става дума за 2 нощувки на 3 и 4 май.
Засега почти сигурни сме аз, Мина, Вени, Жени, Дени?...хайде мислете...  Grinning Но бързо, за да си намерим места....  Grinning

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 17:03 от Дари М

# 177
Ние сме сигурни  Peace

# 178
И на нас ни се идва, но за момента не мога да  кажа със сигурност. Може ли да ни сложите под въпрос?!? Rolling Eyes

# 179
Привет,мадамки Hug
Мина и за нас списъка е ок Peace
Относно вариантите за менютата,каквото решите-За сме.За обядите лично смятам че няма смисъл да заявяваме нещо,тъй като ще се разхождаме по това време на деня и ще хапваме някъде другаде.
Паричките още утре ще ги преведа Peace
Дари,относно твоята оферта-много ни се иска да продължим още няколко дни,но нищо не мога да кажа със сигурност от сега Thinking

Общи условия

Активация на акаунт