Месец май се задава, НОЕМВРИйче за среща голяма се стяга!!!

• 17 274
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
привет и от мен

на бързо -пишете ни и нас за Жеравна

# 181
Ихаа, какви сте организирани... браво! Ние сме пак пас, дано някой път се класираме все пак  Thinking.

При нас положението е нормално - каката на у-ще, водим я на английски и танци, с Гери се забавляваме докато я няма  Laughing. От сега ми е тъжно, че от септември ще тръгва на градина '/ако се класираме Grinning/, кога мина това време... Нещо съм много лирично настроена.

# 182
ехоооо Wink голямо затишие тук-мислех да няма нова тема,а да съм я пропуснала Wink
днес пуснах капарото Peace- Peace и...4акам да ви видя
да дам кратък от4ет за тези дето не ги "виждам" в 4ата-ние с НИЯ сме добре-даже пове4е от добре-не мога да се опла4а от детето-пу-пу освен от време на време от скорпионското му инат4е(знам,4е ме разбирате прекрасно Mr. Green щото сме на 1 хал),но успяваме за сега да го канализираме-нали и аз съм скорпион-познати  са ми подходите Joy
днес имаха тържество в яслата за 1 март ,пък им правиха и снимки за 8 ми март за карти4ки за мама-много ми стана мило-доживяхме за такива карти4ки с "4естит 8 ми март мила мамо" както ние подарявахме едно време-та цяла сутрин репетирахме как ще се усмихнем на снимката Mr. Green,защото на тази за нова година няма по намръщено дете
4ета редовно темата и се радвам на порасналите ни деца-нямам търпение скоро да ги видя на куп Hugвас още пове4е Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 183
Здравейте  мамчета  и  моя  син  е роден  ноември   на  17   в  Плевен.Извинявам  се  че  се  на тресох  така  в  темата.Но  искам  да  попитам  и вашите  ли  скорпиони   така  се  инатят  и  докато  не  постигнат  тяхното  не  отстъпват.

# 184
AAA, нашите са кротички Simple Smile Joy Joy Joy
Добре дошла в отбора Simple Smile

# 185
  • София
 Hug на kiki06  и малкият скорпион!

Да ти кажа ината не ме претиснява.Справям се.
Но удря когато някой й се скара или й забрани нещо.
Е това вече не ми се нрави, ама  никак Laughing.

# 186
И  той  посяга.И  на  мен   не  ми  се  нрави .Гледам  да  не  му  позволявам  ,каквото  той  иска.Ама  е  голям  инат  като  майка  си.

# 187
  • София
С ината и сърденето процедирам така както й баща й с мен- Laughing изчаквам да отмине.

# 188
  • София, Дианабад
Добро утро  Simple Smile
Снощи преведохме капарото за Жеравна - напълнихме 1 къща - 7 семейства... .Ето това сме засега

Злати
Вени
Жени   
Гери 
Мина
Маша
Дари

Ако има още желаещи ще се търсят околни къщи.  Grinning

# 189
Hug на kiki06  и малкият скорпион!

Да ти кажа ината не ме претиснява.Справям се.
Но удря когато някой й се скара или й забрани нещо.
Е това вече не ми се нрави, ама  никак Laughing.

Офффф, и при нас е така. Сърди се, тръшка се, а преди няколко дена ме и поуплаши малко като започна да си хвърля играчките, да тръшка, като голям човек. Само го хванах да го упокоя, иначе и аз така "лекувам" чакам да мине. Но понякога сътворява нова беля и се налага да развъртя ръчики по пампито Simple Smile
От известно верме отива и се затваря сам в другата стая, прави се на сърдит Simple Smile
Така ще е със Сладките Скорпиони Simple Smile

# 190
Да  така  ще  е.Ще изчакаме  да  отмине.Познавам  много  Скорпиони и  по  принцип  са  кротки.Но  нали  знаеш  тихите  води  са  най  дълбоки.А  как  сте  с  памперсите  почнаха  ли  да  си  казват  за  тоалетната.Моя  още  не ще,знае  разбира  но  не  казва.И  се  преобува ме  или  се  изпикава  ако  го  хвана.

# 191
Моят скорпи доскоро много дереше и хапеше дребничката си баба (ама тя като налита да го целува и гушка, а той е мъжага и не ще- така е), слава богу други деца не хапе, но обожава да пипа непознати какички на площадката- по косите и да ги милва, понякога им подскача и вика от възторг...
Важното е да са какички. И ако види татковците им бега и реве...  ooooh! Joy

Покрай сестра си имаше доскоро период, в който имах чувството, че по 20 часа на ден се тръшкаше за нещо, но напоследък е много по добре (чук- чук на дръвце!).

За гърнето- все още го ненавижда, но като се напъва, понякога ме уведомява с "Ака!" и многозначителен поглед, да не го закачам.  newsm78

Аз и тука да питам, има ли още някой сладур, дето изобщо да не умее да пие от нормална чаша или ние пак сме на опашката?

# 192
Моя  пие  от  чаша  .Но  и  той  до скоро  не  щеше  накрая  му  купих  чаша  със  дупки  от  горе  на  Авент.Скрих  му  шишето  и  до  там  беше.Е  олива се  някой  път  ама  не  може  и  без  аварии.Но  не  знам  с  казването  как  ще  се  оправим  не ще  и  не  ще.Днес  баща  му  го  гледа  и  нашия  се  скрил  и  свършил  работата  чак  тогава  му  казал.

# 193
Добре дошла при нас kiki06   Hug
Моя синковец е без памперс от 1,6 год. насам. При нас стана много лесно  Peace Търпение е нужно само. И от чаша пие без грешка, ама не иска да се храни сам.
Аз мацки да ви кажа моето продължение с какви въпроси ме залива:  Вчера преди да излезем му казвам "Ох, чакай само да пишкам" /да ме прощавате   Sunglasses / Той: "МАМО ТИ ИМАШ ЛИ ПИШКА?" Аз: "Не!", Той: "А ТОГАВА КАК ПИШКАШ?"  Joy 
Мислех, че тези въпроси идват по късно, не на 2,4 год  ooooh!
Днес сутринта ми поиска пластелина. Аз му дадох пластелин, малкото столче, масичката ... направих да му е удобно а той ми казва ''БаГодарЪ мамо, много си миличка"  Shocked
Последно: Роши ми косата точно преди да излезем - докато му обувам обувките. Аз се ядосвам, че пак трябва да се реша, пък той се прави че ме гали и ми казва: ''ооо, мамо много си хубава''  Party
Изобщо в тази възраст са страхотни - да им се ненаслуша човек.
Нищо че Вики е роден по-рано и не е скорпион - също понякога се инати, тръшка и прочие... Но ако имам търпението да му поговоря се оправят нещата  Hug

# 194
T@LI, страхотен кавалер сте отгледали!!! Много мило ми стана да прочета как те омайва!!!!  Heart Eyes Hug

kiki06, имах предвид нормална чаша като за големи...? То мойто чавенце биберон така и не помириса в живота си...  Confused

Общи условия

Активация на акаунт