Месец май се задава, НОЕМВРИйче за среща голяма се стяга!!!

• 17 273
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Аз и тука да питам, има ли още някой сладур, дето изобщо да не умее да пие от нормална чаша или ние пак сме на опашката?
Sfkbfk, какво точно не може да прави? Да я държи, или се дави като преглъща? Със сламка може ли?

# 196
jenny_b, със сламка може и то от повече от година, но явно за нормално пиене от чаша аз нямам търпение да му понасям магариите от сорта на поставяне на чашата на брадичката и стабилно оливане навсякъде- дори със съвсем малко вода... или пък бъркане с ръка в чашата и забравих още какво... никакъв интерес значи, аз все се опитвам да му я сложа на устата и да му обясня да си вдигне главата нагоре, но както винаги няма кой да ме чуе... иначе си има една негова празна чаша с която редовно си "пои" играчките и им вика "пий мляко"... след което и той звучно се прави че сърба оттам, но засега дотука сме с чашепиенето... Пие си от неразливаща се чаша за 9 месечни все още.  Rolling Eyes

# 197
Софко, хич не се притеснявай  Hug Убедена съм, че малкия просто не иска да го направи както трябва и затова не се получава. Ако искаш пробвай да му сипваш чай с мед и да му даваш на малки глътки, като в началото ти му придържай чашката, или сокче, или мляко с какао. Но да е нещо ''по-специално'', не вода, което да се пие само от такава чашка /за батковци, нали е такъв миличкия  Heart Eyes /

# 198
Май взех предимно аз да пиша в темата, ще ме прощавате  Laughing...
Тали, то чай или мляко с какао по никой начин не поема моичкия, но с някоя друга напитка може да пробвам (безалкохолна!  Crazy)... и с търпение най- вече...
Включвам се в този късен час, за да убия малко време, чакайки да спечеля $173 000 000 от Пауър Бол-а  Mr. Green Peace... Ако спечеля, ще ви почерпя всичките, а може и един тур до Дисни за децата да спретнем  Party Peace!!!

Исках да споделя с вас, как днес ходихме с домочадието в един нещо като детски развлекателно- образователен център...
Госпожичка Вики, която стана на 4 месеца днес между другото, спа през цялото време... но на нас останалите ни беше много интересно там.

Беше разпределено на нещо като места за различни професии- ресторант, където децата прявят "пици" с разни шарени парченца изрязани като гъби, саламчета, чушлета... имаше изкуствена пещ, истински съдове, точилки и какво ли не... имаше кът с водна каскада, аквариуми и микроскопи с големи окуляри, имаше и "телевизионно студио" с истински камери и бюрца и табелки за прогнозата за времето и естествено няколко телевизора, където да се гледат малките "новинарчета"...

Уфф, не ми се изброява, ама не мога да не спомена и изкуствената крава, която Данни доста успешно дои в една кофа, както и няколко пневматични игри с топки, които са сложни за обяснение, но бяха много забавни... Имаше и пиратски кораб с перископ... Имаше и детектор на лъжата дето май работеше, и ако не беше Данни да търчи и се катери насам- натам тъкмо бях подредила татко му да го разпитвам на детектора, а той ми показваше, че е малко нервен (за сведение аз бях спокойна като краставица по същата скала)...
Имаше и още доста забавления- ветеринарен кабинет, докторски офис, магазин за хранителни стоки, пожарна команда, и още и още...

Та много ни хареса и мисля да си направим абонамент за там за цяла година... Ей на, човек ако няма деца- сума ти интересни работи изпуска...  Crazy Laughing

Трябва да се е теглила лотарията- ако не се обадя- значи нищо не съм спечелила... отново  newsm78...
Бай и целувки на всиииички!!!!  Hug

П.П. Утре имаме годишнина от сватбата, та непочерпени няма да останете!!!!
П.П.П. Нищо... така си и знаех...  Ето нещо скромно, че с тая криза...
, а за който пости- малко бобец  Crazy:

Утре ще ви честитявам баба Марта!!!   bouquet

Последна редакция: нд, 01 мар 2009, 06:28 от [sfkbfk]

# 199

ДА СТЕ МИ ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!

Софко, не само ти пишеш - и аз съм постоянна  Joy  Много интересно звучи, другия път да снимаш. И на другата лотария да вземеш милионите, че как ми се ходи в Дисниииииии  Hug

# 200
  • София - Дианабад

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! ДА СТЕ ЗДРАВИ И ЧЕРВЕНИ, ЗДРАВИ, РУМЕНИ, ЗАСМЕНИ!!!

Също така сега са Заговезни, та ако има нещо - прощавайте!  Hug

На обяд ще ходим у свекитата, та отивам да правя питка. Дано да стане сполучлива  Praynig.

Целувки!  Heart Eyes

# 201
  • Ботевград
Честита Баба Марта и от мен  Heart Eyes

# 202
Честита  баба  Марта   момичета.Живи  и  здрави  бъдете,

# 203
Баба Марта бързала,
мартеници вързала:
морави, зелени
бели и червени.

Първом на гората-
да листят листата.
И да дойдат всичките:
щъркелите, птичките,
първият певец,
Косер хубавец.

После на градините-
да цъфтят гиргините
и латинки алени,
и божури шарени.
Ябълки да зреят,
круши да жълтеят.

А пък на дечицата
върза на ръчицата
мартеници чудни
със ресни червени,
да са ранобудни,
да растат засмени.

# 204
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА,МОМИЧЕТА!БЪДЕТЕ ЗДРАВИ,РУМЕНИ И ЗАСМЕНИ!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА СЛАДКИША МАРТИ НА МИНА И НА КАКА МАРТИНА НА ЛИНА!ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА!
ДОБРЕ ДОШЛА НА НОВАТА МАМА И ОТ МЕН Hug

СОФИ,ЧЕСТИТА ВИ МЕСЕЧИНКА!ДА Е ЗДРАВО И ВСЕ ТАКА КРАСИВО ТВОЕТО МОМИЧЕНЦЕ!ЦЕЛУВКИ НА ДВАМКАТА ОТ МЕН И СИМОНЧЕТО!
ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ! Hug

# 205
Здравейте момичета,аз не съм влизала досега в този подфорум,приятно ми е да се запознаем Heart Eyes

Честита Баба Марта на всички и само усмивки Hug

# 206
Момичета  някой  от  вас  ползвал ли е   новите  памперси  пуфис.Има  тема  за  тях  ама  повечето  ползват  малките  размери.И  доволни ли  сте.Ние  до сега  сме  били  само  на  памперс  но  искам  да  му  пробвам  и  други.

# 207
Честит празник, БЪЛГАРИ!

Честита Баба Марта!
Бяло сирене в нощвица,  червено вино в паница,  синьо мънисто на ръчица, пълно щастие в душица.

# 208
                                      bg  Честит национален празник, момичета   bg!
Честита Баба Марта! Дано не е много избухлива тази година, че да ни е по-слънчев месеца  Mr. Green! Избрахте ли си вече дата от месеца?
Софи, Боил отдавна пие от нормална чаша. Първо се научи да пие от бутилка от минерална вода, а после от чаша  Peace. Аз му сипвах по мъничко вода в чашката, за да не се олива  Peace! Ние имаме друг проблем - като го оставя да се храни сам, започва да си играе с храната! Прави мазало навсякъде! Онзи ден тати му направил запечен сандвич със салам и кашкавал и му го нарязал на хапки. Докато тати цъкал спокойно на компа, Боил сипал вода в една купичка, а после и всички хапки и си направил попара  ooooh!! Съответно така приготвения буламач не му допаднал и нашия се изнизал незабелязано в другата стая да играе. В последствие имаше конско, за това, че храната е за ядене, а не за игра, обаче...
Добре дошли на новите мами   bouquet! За пампите - нямам идея, не ползваме освен за нощния сън, но и тях ги махам сухи Simple Smile! Е, случва се и да се напишка нощем, но само когато е пил много вода преди лягане!
Хубав ден на всички   bouquet!

# 209
  • София
МОМИЧЕТА ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК! НЕКА ИМАМЕ ПОВЕЧЕ ПОВОДИ ДА СЕ ЧУВСТВАМЕ ГОРДИ, ЧЕ СМЕ БЪЛГАРИ!!!

За чашата-научи се да пие в яслата. Аз не знаех и си му давах сламката, но един дев сестрата ми каза, че вече не се олива и го пробвах вкъщи. Има понякога оливане, но инцидентно. Напоследък хич не яде - кара на кисело мляко само. И плодове не иска, което не е характерно за него. Три дни беше с темп. и реших, че пак се разболява, но се оказа, че е избил зъб. Вероятно и затова не се храни. Рени и Митко сега играе с храната, но аз като го видя така вдигам и прибирам. И е станал невъзможен - сърди се, тръшка се, изобщо не ме слуша (по този повод от снощи съм му сърдита, защото ме удари и не му говоря и се разминаваме вкъщи. Виси само при баща си). Не знам май хич не се справям с възпитанието Sad

Последна редакция: вт, 03 мар 2009, 11:59 от мама МОНИ

Общи условия

Активация на акаунт