Месец май се задава, НОЕМВРИйче за среща голяма се стяга!!!

• 17 272
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте,и от мен Hug Hug Hug.
Честита Баба Марта на всички!Да сте здрави,весели и засмени,с мартенички закичени-бели и червени Hug!
Честит национален празник на всички!]
Относно пиенето от чаша,и Поли не е с кой знае какъв напредък.Пие водичка и сок от чаша,но млякото си пие още от шише Rolling Eyes.При нас проблема е,че моята дъщеря и се иска да изпие цялото съдържание в чашата на веднъж,а то не става, разбира се-резултата е мокра Поли  Grinning.Трябва да стоя до нея и да и напомням да пие по-малко.Аз не се притеснявам,ще се научи.Относно тези нови памперси,и аз не мога да дам мнение,тъй като слагам памперс само през ноща,но ползвам на" Хъджис".
Добре дошли ,на новите майчета и от мен Hug Hug Hug.

# 211
  • София
Още един кътник е избил значи остават двата отгоре. Освен ако и те не са излезнали, но не мога да видя.

# 212
  • София - Дианабад

Hug Heart Eyes Grinning

# 213
Здравейте момичета,и ние не сме ползвали новите памперси,още сме с Либеро гащичките,макар че вече сме готови да ги махаме напълно,чакам само да се постопли малко времето SunglassesОбаче още не сме пробили ушенцата и се чудя къде да я заведа,дали в Токуда или незнам ThinkingА иначе от чашата си пиеме съвсем спокойно,много рядко се оливаме,но понякога бъркаме с ръцете вътре за по-интересно Mr. Green

# 214
МОМИЧЕТА, НАПОМНЯМ ЗА КАПАРОТО!!! ВСЕ ОЩЕ ГОЛЯМА ЧАСТ НЕ СА ПРЕВЕЛИ ПАРИТЕ, А СРОКЪТ ИЗТИЧА СЪВСЕМ СКОРО!!! И се обадете после да ви запиша.

# 215
Ей, мацки

Честита Баба Марта и Честит 3 март!!!  Grinning

Добре дошли на новите мами  Hug

Мина, утре превеждаме парите и ще се обадя!
Дари, за Жеравна днес ги преведохме  Peace

за протокола:

Лина пие основно от биберон - мляко, вода, сок... Още като малка почнах да я уча от чаша на глътки и умее, но след отбиването определено си предпочита млякото в шише.  А и няма търпение като е жадна. Не бързам - все ще стане веща с чашата до 1 клас  Mr. Green

Още сме с памперс гащи на Либеро, вечер с Памперс 5. Пишкаме и акаме (понякога) на гърне, но ще махаме пампите чак като се стопли.

Лина умее да се храни сама, но ако я оставя да го прави, значи да не хапва почти нищо. Откакто съм на работа е свикнала да се храни докато прави нещо,  - т..е трябва да е разсеяна, което аз въобще не одобрявам, но гледачката няма как да я гълча за това, че си гледа работата жената  newsm78

Софко, много яко в този център явно, а Дани и кравата си ги представих Simple Smile Прати малко снимки на малката Виктория!

Тали, направо ме срази Виктор  Shocked Ние в това отношение явно изоставаме. Лина разбира перфектно всичко, но едва сега започва да бърбори вече истински и да повтавя, макар и по бебешки думите. Незнам дали има някой на нашето вербално ниво Simple Smile

Напоследък съм се шашнала дали Лина няма я коки, я рахит, я трета сливица, покрай проблемите на другите дечица и май ще трябва да я заведа при доктор да се успокоя. Иначе сме здрави, пу-пу, след един кон
нктивит дето изкарахме края на януари...Не беше тежко, но трябваше да капя антибиотик в очите и който е слагал капки там, знае за какви писъци става дума  Sick

Лека на всички и до скоро!

# 216
  • София - Дианабад
Привет!
Да се отчета и аз докато децата спят  Wink:
Добре сме, Биби има малко сополки, но се надявам да отшумят съвсем скоро. Ходи за една ръчичка и се опитва да направи по някоя крачка когато забрави, че няма опора  Simple Smile.
Софи е страхотна кака, носи книжки и играчки на Биби, а ако случайно я види със забранен предмет в ръка, или й го взима, или ни вика нас  Simple Smile. Все повече говори, набляга на думите с "к", на първо място "кака", разбира се.  може би сме както Линка маслинка  Wink. Говорим й за детската градина и как там ходят най-добрите деца /и каки/, тъй като е много хубаво и има чудни играчки.
Като заговорих за ДГ - Сонче, имам колежки от "Слънчево зайче", наистина градината е хубава и базова, т.е., ходят там разни каки студентки и ги забавляват  Simple Smile. Та се очаква наистина новата сграда да е много хубава, защото сега им е доста тясно. Иначе децата ходят на плуване, на други спортове, имат английски и т.н.
За другите градини разбрах от обявите за работа - както вече казах, и аз се чудя накъде да поема. И сега ми е добре де, но това е до време. Може би ще се върна на предишната си работа, макар че те се преместиха чаааак в "Суходол" и нито ми е удобно за пътуване, нито пък изпитвам хубави чувства заради сметището там /лирично отклонение/.
За майските празници, със сигурност ще бъдем в Гърция. Искахме в Океания клуб на Халкидики, но всичко е резервирано още от януари. Направихме резервация за Потидеа палас, пак на Халкидики. Днес ходихме да подаваме заявления за паспорти.
А като се върнем от Гърция, ще празнуваме 1 годинка на Биби, направо много се вълнувам. А пък Софи като чуе "рожден ден", показва на колко ще стане сестричката й и как ще духаме свещичките. А дали тя ще се включи, ще видим, имайки предвид, че е срамежлива.
А след това, живот и здраве, ще чакаме следващата ноемврийска среща, за да се включим и ние  Hug

Целувки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 217
Goris,
как така ходи за една ръчичка бре, тя нали беше много мъчника Simple Smile  и как така ще има рд скоро... направоооооо  не мога да повярвам.... отстрани излгежда мноооого бързо, мноооооооогоооооо......... тя съвсем скоро се роди Simple Smile

# 218
  • София - Дианабад
Ами в събота става на 10 месеца. Всъщност не  е чак толкова скоро, но 2 месеца за нас ще минат като 2 дни.
Вие сигурно я помните от срещата в Дряново, но сме пораснали още малко. Абе на килограми сме мънички де. Трябва да ги наснимаме някой ден, ама нещо време не остава много, да не кажа хич. Но в понеделник сме на РД и ще гледаме да поснимаме, т.е. таткото де.  Simple Smile

# 219
НОЕМВРИйки с кръв гореща - заповядайте на ...среща!!   ПРЕДЛАГАМ НОВА ТЕМА Peace

# 220
  • София
Ей Гери много ти се радвам на постовете. Браво за двете сестрички. Направо такова едно мило ми стана Hug Hug Hug
Митко е с ангина и съмнения за скарлатина. Взеха му гърлен секрет и ще чакаме резултата да видим какво ще излезне. М/увременно сме на Зинат. Sad Спирам, за да не развалям темата.

# 221
Привет момичета!
Много отдавна не съм писала, но нещо все не остава време. Първо да кажа:Честита Баба Марта/на големи патерици  Embarassed/ на всички - да сте бели и червени като мартеничките, весели засмени - живи и здрави.

Добре дошли на новите мами!   bouquet

Гледам коментирате кой какво може  Mr. Green За протокола - Алекс не може да се храни сам, или по скоро аз не го дойзчаквам, че вечер все бързам, да има време да играем заедно, да си лягаме навреме и все аз храня. От чашка вече се научи да пие, но ако много бърза се задавя често, иначе сутрешното мляко го пие с биберон, скоро не мисля да му давам зор да го отказвам. Памперс слагаме само нощем, от скоро взе да казва "Има ако/пиш", като и преди беше без памперс, но постоянно следим кога пикал, кога ще пикае и така. Сега определено е по-лесно. В повечето случаи заспива сам в креватчето си. Постоянно бърбори и повтаря това което чуе  Party
Май това е при нас за сега.
Болничките да оздравяват бързичко, та  да не тревожат майките си!  Hug

Heart Eyes

# 222
Здравейте мами в този късен час!!!

Да ви почерпя за празника на нашият батко и да честитя на Теди на Деничка!

Илинка я глада свеки и се справя добре -през деня няма памперс,само през ноща,пие от чаша но не се храни сама.На детска градина ще тръгва живот и здраве октомври.
Да се похваля-девер ми се сгоди и сега официално на 25 и 26.04 ще ходим в Дряново на годеж.За празничните почивни дни Любо се измъкна и отскочихме до Банско да се видим с бъдещите младоженци.

Поздрави-благодаря на Мина че ме подсети за капарото.

# 223
  • Ботевград
Здравейте и от нас  Hug
Всички да сме живи, здрави, весели, засмени  Hug
Наистина, както пише и Горис, времето направо ЛЕТИ  Rolling Eyes
Мими и тя стана на 6 месеца, празнувахме в къщи, направо не знам как минаха  Whistling

Добре дошли на новите мами    bouquet

Злати също от година и половина някъде пие само от чаша, мляко, вода, сок, почти всичко.
Първоначално и аз и сипвах по много малко, с времето свикна. Все още се залива понякога обаче  Rolling Eyes понякога невмолно, ама друг път нарочно  Crossing Arms

Честита годишнина Софко   bouquet да сте живи и здрави, да сте много влюбени и все така готини  Hug Честита четвърта месечинка на принцесата Вики  Hug и стискам палци да спечелиш   Heart Eyes

Болничките да оздравяват бързо и най-накрая да идва лятото  ooooh! че да започват веселите и безгрижни игри навън  Hug

Честит имен ден на всички Тедита Hug
Да са живи и здрави,много послушни и много весели дечица!
Весел празник на родителите!

Последна редакция: нд, 08 мар 2009, 09:49 от ZLATNA

# 224
Честит Имен Ден на всички именници празнуващи днес-малки и големи!С пожелания за здраве,щастие и само с добро да се споменава името им Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug!

Общи условия

Активация на акаунт