Месец май се задава, НОЕМВРИйче за среща голяма се стяга!!!

• 17 270
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
Честит имен ден на всичките Тедита в темата! Да си носят името със здраве   bouquet!

# 226
  • София - Дианабад
Честито на имениците! Здраве и късмет!   bouquet

Мони, стискам палци да оздравявате скоро и съмненията да не се окажат верни.  Hug

# 227
Честит празник, майчета   bouquet!

# 228
  • Ботевград
Честит 8 март!
Пожелавам Ви от все сърце  много здраве, щастие, късмет и любов!

# 229
Честит  празник.

# 230
Бъдете горди и уверени жени, бъдете смели в мечтите и начинанията си, покорявайте с красотата си на богиня! И не забравяйте, че вашето призвание е да правите света по-добър! Честит празник, момичета!

Извинявам се предварително, че ще стане много дълго, но преди малко прочетох това и не се стърпях да го споделя с вас :

Едно малко момченце, виждайки сълзи в очите на майка си, я попитало:
- Защо плачеш?
- Защото съм жена - му отговорила тя.
- Не мога да го разбера - продължило да се чуди то.
Майка му само го прегърнала и казала:
- И никога няма да можеш.
По-късно малкото момченце попитало баща си:
- Защо мама плаче, като че ли без причина?
- Всички жени плачат без причина - бил краткият отговор на бащата.
Малкото момче пораснало, станало мъж, но все още се чудел защо плачат жените. Накрая той решил да говори за това с Господ. Попитал Го:
- Господи, защо жените се разплакват толкова лесно?
Господ отговорил:
- Когато правех жената, исках тя да бъде нещо изключително.
Направих раменете й достатачно здрави и силни, за да могат да носят тежестта на света, но достатъчно нежни и меки, за да дават комфорт.
Дадох й вътрешна сила, с която да понесе раждането на дете и отхвърлянето, което много пъти идва от децата й.
Дадох й твърдост, която й позволява да продължава, дори когато всички останали се отказват, да се грижи за семейството си без да се оплаква, дори болна и изтощена.
Дадох й чувствителност, за да обича децата си, независимо от обстоятелствата и дори когато те я нараняват.
Дадох й сила да се грижи за съпруга си, независимо от грешките му и я оформих от реброто му, за да пази сърцето му.
Дадох й мъдрост, за да знае, че добрият съпруг никога не наранява жена си, но понякога изпитва силата и решението й да стои твърдо зад него.
И накрая, дадох й сълзи, които да пролива. Те са само нейни, за да ги използва, когато й е нужно.
- Виждаш ли, синко - казал Господ - красотата на жената не е в дрехите, които тя носи, фигурата, която има, или прическата, която си прави.
Красотата на жената трябва да се види в очите й, защото това е вратата към сърцето й - мястото, където живее любовта.

Hug

# 231
  • Отвъд алеята зад шкафа
Здравейте. Ние се завърнахме благополучно от пътуването. Ще прочета назад какво сте писали  и ще кача снимки по-късно.

# 232
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МАЙКИ! БЪДЕТЕ МНОГО ОБИЧАНИ , ЖЕЛАНИ и ГЛЕЗЕНИ! Пожелавам ви весела и романтична вечер!  bouquet

бебка и бебко, разревах се...

# 233
Честит празник, мили момичета! Бъдете обичани и желани!

# 234

Последна редакция: нд, 08 мар 2009, 21:45 от Peti_n

# 235
  • София - Дианабад

# 236
# 237
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МОМИЧЕТА ! БЪДЕТЕ МНОГО ОБИЧАНИ ОТ МЪЖЕТЕ СИ И ГУШКАНИ ОТ ДЕЦАТА СИ !!!

ние днес се завърнахме от Вечния град и още съм под влияние на картините на Микеланджело и Рафаело....руините, многото напластена история. големи градномани са били римляните, ей !

# 238
Честит 8ми Март, мили момичета     bouquet Пожелавам ви да сте винаги толкова позитивни, обичани и щастливи  Hug[/color=red]

Доста време мина откакто не съм писала, но почти през цялото време прекарвам пред компа да търся работа и да се грижа за Габи. Не ми се искаше да се оплаквам точно на празника, но при вас вече е 9ти, така, че може ..  Sick
Аз останах без работа, съкратиха всички "нови служители", сега шансовете да намеря нещо свястно клонят към нулата, но не се отчайвам и все още съм позитивно настроена.
Габи изглежда вади кътници и през две седмици е я с температура, я с вирус ... и през това време ние нямаме здравна осигуровка, а за едно добър ден тук искат $100  Crazy И въпреки всичко, пак съм позитивно настроена, сега кандидатсвах в една програма и се надявам да ни одобрят.
Тук президента всеки ден говори на братята американци, че - Yes, we can! дори в едно вечерно шоу, Джей Лено се майтапеше, че мобилния телефона на президента не се захранвал с батерия, а с надежда  Mr. Green

Много се радвам, че организирате среща .. ние скоро няма да можем да се включим .. пфуу, а имахме планове да се прибираме тази година  #Cussing out Затова пък ще чакаме снимки и да се забавлявате и заради нас  Heart Eyes

Друго какво да ви разкажа - Габи запомня всички песнички, които пея и после ги пее на бабите в БГ, намя да ви казвам каква радост  Laughing
Иначе сега като не съм на работа и посещаваме разни програми, които има в нашата библиотека .. има страхотни програми за деца! Последно им даваха да рисуват с пръсти и четка, беше адски забвано и за мен. После им сложиха "картините" в рамка и сложиха на всяко дете "подпис" с печат на буквичката. После всяко дете излезе да разказва какво е направило и всички го подкрепяха с "good job!" на Габи й задаваха така въпросите, че всичко разбираше и отговаряше само с Yes  Mr. Green Тя иска да се учи да говори на английски, понякога се прави, че говори с някакви си нейни думички.
От чаша пие, но тук има много красиви с накрайник и засега ни устройват.
Вчера й пуснах Педя Човек Лакът брада, така му се зарадвах .. но тя се изплаши от куклите и поиска да го спра. Исках да й пусна друго детско предаване на български, но ..нищо не намерих  Sick Какво пускате на децата освен Кой е по-по-най?
И разбира се, не ме слуша ... ! И понеже тук непрекъснато хвърчат полицейски коли и пожрани за щяло и нещяло, се принудих да й кажа, че те отиват там, където не слушат децата. Знам, че не е правилно да и втълпявам страх, но като си науми нещо и няма АБСОЛЮТНО никакъв начин да й повлияя да си промени решението (знаете как е .. ) Вие как се справяте с този проблем, ако се правяте де ..  Simple Smile

Отивам да мием зъбите и да лягаме, после чета приказки .. поне три .. докато заспи .. или аз  Joy

# 239
  • на странно място ......
Здравейте момичета, Честит празник на всички прекрасни жени и майки бъдете обичани и обичащи!   bouquet

Не съм писала от много отдавна, надявам се не сте ни забравили вече  Wink. Ние все още свикваме с обстановката и нравите, за сега ни е интересно а Диляна някой като я заговори му казва `Аз турски не разбирам`, както и аз.
Виждам организирате среща желая ви приятно и весело изкарване и ударете една чашка и за нас  Simple Smile
Като цяло тук ми харесва, хората са доста дружелюбни, а и доста знаят български, което ме устройва, защото турският език е неизучаем, поне за мен! Другото хубаво е че сме близо до България и поне веднъж в месеца преминаваме границата да чуем българска реч, може да ви звучи смешно, но липсата на комуникация с хора изобщо ми се отразява доста зле на нервната система.
Мисля да пускам Диляна на детска градина от пролетта, та поне тя да научи езика и да ми превежда  Sunglasses
Помрънках си малко на вас сега ви целувам и бъдете здрави, като ми се отдаде случай пак ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт