Месец май се задава, НОЕМВРИйче за среща голяма се стяга!!!

• 17 292
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
Бела, ЧРД още един път миличка Heart Eyes

Цункай Габи и пиши тук как я карате
  Laughing

Момичета, много се надявам да се осъществи срещата. Аз лично се записах преди да го обсъдя с другите членове на семейството. Не подозирам, че ще възразят Simple Smile Ще се радвам да не сме "обичайните заподозрени", а този път да успеят да дойдат и други мами, с които не се познаваме лично или пък не толкова добре. На новите мами също бих искала да кажа, че са добре дошли, ако случайно се притесняват че сме вече "затворено общество". Елате и се веселете с нас  family

За детските градини във Варна ситуацията е същата като в София, да не говорим , че май постоянно променят изискванията за документи. Скоро не съм чела, но отсега ми е мистерия как ще се класираме и дали. Тук имаме и частни, но доколкото съм чувала и те са пълни.  Sick

nadi_mishi - тъкмо се чудех какво става с вас и русокоската ? Не че аз съм от най-редовните де....
Роси също явно не намира време... newsm78

Лек ден на всички

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 19:15 от ronja

# 76
  • София
Здравейте  Hug

Поздрави на всички и специални на тези, които са имали повод да почерпят Simple Smile Да сте здрави и много щастливи!

Първо да се похваля, че ние ходихме за 1 седмица на почивка с деца на служебната станция на мъжа ми. И там се засякохме с Креми и малкия усмихнат Никола.  Та така - ние си направихме зимна мини-ноемврийска среща, която продължи 6 дена - добре си изкарахме. Особено допринесе за доброто изкарване бабата на Никола, която забавляваше често и трите деца. Бог да я благослави, само добро да й се случва - направо ни направи почивката истинска.

За срещата - иска ми се да ви видим... но в началото на май сме планирали да ходим само с таткото в Барселона (мноооооого отложено сватбено пътешествие). Ако случайно се отложи за края на май, може да се пробваме. Ако не... другия път  Wink

Hug

# 77
Само се записвам Embarassed

# 78
  • Ботевград
Здравейте и от мен в новата тема  Hug
ХАйде да почерпя с едно Валентинско кафе

И да Ви пожелая весело посрещане на празника на влюбените, много изненади и подаръци да получите и подарите  Heart Eyes

Ние сме добре, Злати нещо напоследък е станала много послушна/да не повярваш/, а Мими расте с часове  Hug
Вече гука, смее се, обръща се самичка, много е сладичка и много си приличат двете дечица  bowuu

И аз гледах репортажа за ДГ в София и съм възмутена  Sick Тези хора не знаят какво искат, хем искат да работим, за да ни дърпат осигуровките, хем пък ако работим децата ни да нямат достъп до ДГ, ужас! Възмутена съм за пореден път  Tired

На болните бързо оздравяване  Hug

# 79
Здравейте и от мен!Пожелавам на всички,които съм пропуснала да поздравя мнооооооого здраве,щастие,късмет и любов!Не съм писала,моите са си вкъщи,изкараха сериозен бронхит,сега май и другата седмица ще ги оставя вкъщи да се възстановят напълно-малко ме е шубе да не ги потрети CrazyЗа срещата-засега мъжа ми е съгласен да дойдем,но....при нас всяко нещо е предпоследно.Претенции нямам,засега се въздържам да гласувам.Много ще се радвам ако тогава не е на работа и успеем да се класираме-имам СРАШНА нужда да се махна за малко от тук -почвам да изперквам вече #Crazy
Лек ден на всички!

# 80
Днес ходихме да записваме Вики за градина  Wink  от 16-ти март /да сме живи и здрави само  baby_neutral / тръгваме.
Хареса му ''лелята'' /собственичката на заведението/ и градината, Вики каза че пак ще отидем  Mr. Green

Елито, дано този път да успеете да дойдете. Много ще се радвам
esma, страхотно  Hug
Дени, как е Теди?
ZLATNA, радвам се че сте добре  Peace

Кога ще решаваме кой хотел ще изберем?

# 81
Честит Св.Валентин!Честит Трифон Зарезан!Честит имен ден на всички именници!Момичета обичайте,и бъдете обградени с любов винаги!

# 82
Хей, честит ден на влюбените и честит Трифон зарезан!
Пожелавам ви всеки ден да сте опиянени от любов!

А сега малко инфо за "Старите времена"...gadamer предава на живо от мястото на събитието Mr. Green
Та всичко е много хубаво, мястото е страхотно, двата комплекса са един до друг и атмосферата е невероятна, а гледката, която се открива, просто трябва да се види на живо...НО...както знаете, винаги има едно "НО"...за наше съжаление, както и предполагахме, механата на "Старите времена" няма да може да побере всички ни...по-скоро хлапетата няма да има къде да щуреят...и друго...в началото на май месец в повечето случаи там било дъждовно, както и в повечето планински райони...
Та за мое съжаление ще трябва да махна от предложенията "Старите времена" Sad ...
След като отпаднаха, мой фаворит е "Ралица" Peace

Сонче, благодаря за загрижеността, мила! Hug Тедката вече е на оздравяване, но смятам другата седмица да не го пускам на ясла...да отмине малко грипа...

# 83
  • Ботевград
Честити празници!
Да сме влюбени и щастливи, да сме обичани и красиви. Да сме опиянени от вино и любов.

# 84
Гласувах и аз - за Ралица.
Срам не срам ще питам - какво беше там като условия?  Crazy

# 85
Привет момичета!
Поздрав на всички, които са празнували рожденни дни, Св. Валентин и пр. !
Ние сме горе-долу добре. Дани малко беше болен, ама нещата влизат в релси.
Относно избор на хотел съм за РАЛИЦА. Имаме оферта май за там. Преди Мина мисля, че  я беше получила или аз newsm78 я имам в ел. си поща newsm78 Ще проверя.
На всички болни пожелавам бързо възстановяване, по-ниски до нормални температури, безпъпков и слънчев ден! Heart Eyes

# 86
Аз също гласувах за Ралица  Peace
То май са 6 почивни дни от 1-ви до 6-ти май  Hug
Къде се изгубиха Софко и Мишето?

# 87
Това отпадна доколкото разбрах аз..

# 88
T@LI,
тук съм, но не ми се разводнява темата, докато бистрите хотела, така че затова не пиша... Нищо ново... Малката се хили и се опитва да сяда, големият реве по около 20 часа на ден...  Tired

# 89
  • Отвъд алеята зад шкафа
Това отпадна доколкото разбрах аз..

сигурни ли сте? Че ние вече започнахме да си планираме какво ще правим следващите дни, мислехме да мръднем някъде към друго хотелче?!

Иначе за Старите Времена Дени ви е обяснила - препоръчвам ви мястото за лятото, юли, август ще е приказно, но за май месец и толкова голяма компания не е подходящо. Ще пусна снимки по-късно. Иначе на мен ми беше харесал хотел Панорама в Априлци по снимките, също имаше и някакъв хотел към Елена от първите предложения. Панорамата защо отпадна?

Общи условия

Активация на акаунт