Цункай Габи и пиши тук как я карате
Момичета, много се надявам да се осъществи срещата. Аз лично се записах преди да го обсъдя с другите членове на семейството. Не подозирам, че ще възразят
Ще се радвам да не сме "обичайните заподозрени", а този път да успеят да дойдат и други мами, с които не се познаваме лично или пък не толкова добре. На новите мами също бих искала да кажа, че са добре дошли, ако случайно се притесняват че сме вече "затворено общество". Елате и се веселете с нас 
За детските градини във Варна ситуацията е същата като в София, да не говорим , че май постоянно променят изискванията за документи. Скоро не съм чела, но отсега ми е мистерия как ще се класираме и дали. Тук имаме и частни, но доколкото съм чувала и те са пълни.

nadi_mishi - тъкмо се чудех какво става с вас и русокоската ? Не че аз съм от най-редовните де....
Роси също явно не намира време...

Лек ден на всички

За срещата-засега мъжа ми е съгласен да дойдем,но....при нас всяко нещо е предпоследно.Претенции нямам,засега се въздържам да гласувам.Много ще се радвам ако тогава не е на работа и успеем да се класираме-имам СРАШНА нужда да се махна за малко от тук -почвам да изперквам вече 
/ тръгваме.

...