33 канадски феи с влюбени сърца очакват деня на любовта!

• 22 345
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
Mari123 на този линк ще намериш отговори на всички твои въпроси, но ако нещо не ти е ясно, питай.
http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/sponsor/spouse-apply-how.asp

# 181
kivitoT, Честита ви рожденика, да ви е жива и здрава!  bouquet

Mari123, не мога да помогна, но ти желая по бързо оправяне на документите Peace

# 182
  • Калгари, Канада
Благодаря ви, момичета!  bouquet

KivitoT, честита рожденичка! Да ви е здрава и игрива! Simple Smile

November Rain, изобщо не е приятно, че ви се е развалила така ваканцията. Бързо оздравяване на Раян желая.
А за езика - Владко говореше български и английски думички в началото, после /около 2 години и половина/ започна по малко да прави български изречения с една английска дума в тях. Сега казва някой изречения на български, но в някой пак вмъква английска дума. Интересното е, че когато казва английски изречения те са без грешка, като заучени фрази ги изкарва, никога не слага българска дума. Ние само на български му говорим, не ходи на детска градина, но той гледа доста детски по телевизора и от там запаметява много бързо. Оказва се, че английския го възприема доста лесно, докато българския му е труден  - въпреки, че го говори, понякога е доста развалено. Трудно му е с мъжки, женски и среден род, с времената също.

Каролина, и Владко не се интересуваше от песнички, само обичаше да танцува на музиката. Сега напоследък обаче ме кара да пея и засега повтаря само понякога след мен. Аз му пея на български, но иначе предпочита английски песнички, ето тези:
http://www.cycnet.com/englishcorner/listening/child/child.htm

kurta009, страхотно клипче и доста познато.

Shemet, и аз вярвам,че от един и същи пол ще е само предимство. А за трето - още е рано да се говори, особено пред таткото.  Wink

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 23:10 от mamamia

# 183
kivitoT  Честита ти рожденничка ! Да ти е здрава и да расте умна и усмихната ! Честито и на теб !   bouquet   newsm59  newsm44

Ето и един сладурски поздрав от един малък човек :

http://www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk

bigdance2

# 184
Моми4ета,благодаря Ви за поздравите!  bouquet

# 185
kivitoT   , поздрави и от нас с малко закъснение Simple Smile   bouquet
да ви е жива и здрава рожденичката и много да ви радва   Gift

# 186
Здравейте вси4ки Канадски мами!
Търся евтини самолетни билети от Калгари до Варна. Имате ли някакви идеи. Кого сте ползвали? Чух за Юлия от Торонто, но нямам нейни координати. Ако сте я ползвали, какво е обслужването. Благодаря Ви предварително!! Сега прочетах за Весна от вас, но нямам представа къде да я открия?

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 04:00 от 813

# 187
Весна 416-532-8578

# 188
Благодаря за телефона! А тя българка ли е? Съдейки по името-май не е, ама все пак да задам този глупав въпрос.

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 07:12 от 813

# 189
 Ето телефона на жената от чийто фирма си купих мойте билето до бг
Българка е и там има още един мъж също българин винаги дават добри оферти .
905 271 1271 - Диана.

# 190
Каролина, благодаря че съм вече включена в групата!  bouquet

За проговарянето при нас: Ели беше на 1г. и 5 месеца като дойдохме в Канада и почти не говореше до тогава. След един месец тук тръгна в home day care - 5 деца са с една жена. Може би и това, че е сред повече деца и помогна, не знам, но вече от два, три месеца (сега е на 1 год. и 10 м.) доста говори. Ползва и български и английски думи (вкъщи говорим само на български), но помежду си с кака й (която в Бг. говореше само български) си говорят на английски Shocked
И наистина голямата проходи по-късно, но проговори по-рано, а малката по-рано проходи, но по-късно проговори. Още не прави изречения. newsm78
Но пък малката не мога да я отбия - още я кърмя, а това на моменти ми идва наистина в повече  Embarassed Не съм и пробвала сериозно още, все се надявах да стане естествено, но май ще трябва да по друг начин Sad

Хубава неделя на всички!  bouquet

# 191
  • Canada
Честита Баба Марта, момичета!
Много, много здраве на вас и семействата ви!

mamamia Hug Мисля, че е много хубаво за самите тях, децата да са от един пол. Моите, въпреки 7-те години разлика, се разбират чудесно и имат много повече общо, отколкото аз и брат ми, макар, че ние имахме 1,7 години разлика във възрастта.
Шеметната, за цели 2 месеца ще сме си в БГ, нямам търпение. Ще се присъедините ли към нас? Защото ние все се каним, но до Монреал все не стигаме. Май на БГ-територия е по-вероятно да се видим Hug
Каролина, тя Шеметната е отговорила вместо мен. За по-тежки случаи ползвах desitin, а за ежедневна употреба купувах тези с цинк от Price chopper и Food basics - добри са и на чудесна цена. От тях купувам и за БГ.
Кивито, честита рожденичка на патерица! Да ви е жива и здрава! Аз снощи имах възможност да честитя на малката принцеса и на живо Hug Много е пораснала и голяма срамежливка, една думичка не пожела да ми каже.
November Rain, моите и двете рано проговориха, а след навършването на 2 години вече никой не може да им затвори устите. Дори и на сън продължават да говорят.
813, Весна е македонка, спокойно можеш да говориш на български, ще те разбере.
Вики, как си?
Дами GTA-ки, какво ще кажете да си направим една срещичка на Square one между 15 и 20 март? Ние ще сме във ваканция тогава и със сигурност един ден ще изкараме там.

# 192
  • Монреал
Честита Баба Марта на всички!  Hug

# 193
  • Pierrefonds, CA

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ ! ЗДРАВИ И ЗАСМЕНИ !

# 194
Честита Баба Марта! Имаме си слънце, пращам ви на всички от него!

Общи условия

Активация на акаунт