33 канадски феи с влюбени сърца очакват деня на любовта!

• 22 001
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
 Честита Баба Марта мили мамички Simple Smile ДА те здрави и усмихнати вие и вашите малчуганчета Simple Smile

Снежи аз съм добре..търся си работа..междувременно мисля да се пробвам за социални..и така..малко ме подгони депресията около загубата и стоенето сама в къщи ама няма как..трябва да сме силни Simple Smile А ти как си? кога заминавате за бг и цялото сем. ли?

# 196
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА Grinning

# 197
  • Vaudreuil Canada
Честита Баба Марта!

Снежи не се очертава да си ходиме тази година но може би ще скокнем до Торонто  Wink

# 198
 Аа забравих да кажа аз съм с две ръце за срещата около square one Wink   Ако и вие сте за дайте да се организираме   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 199
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

Благодаря на момичетата, които се включиха с мнение за кремовете.  Hug

Последна редакция: пн, 02 мар 2009, 03:37 от Каролина

# 200
Честита Баба Марта на всички! Много да сте здрави вие и семействата ви!                                                                                                                                                          Пчеличка, мисля, че това е период, който изживяват всички деца, съдейки по дъщеря ми и по малкия, който е на същата възраст като твоята дъщеричка и прави същите номера. Допреди няколко месеца заспиваше сам в креватчето като истинско бебе - мечта. Сега спи до мен на леглото. Разликата с Флоранс е, че той не плаче, а ако ме няма до него, отива и ляга при сестра си и там заспива. Или ако сестра му не си е легнала си играе на леглото, но категорично отказва да спи в неговото креватче.                                                                                                                                               Мили мами, искам да ви попитам ако реша да сменя гардерито преди да  ми е изтекъл договора има ли някакви срокове, в които да уведомя настоящтата градина и ще се наложи ли да плащам настоящата градина до изтичане на срока? Искам да сменя градината, защото не съм доволна от собственичката - синът ми е в семейна градина. Най-редовно е подсечен, защото тя забравя да му смени памперса . Наложи ми се да прекъсна училище, защото тя спекулира с работното си време и ме кара да го взимам по-рано. Когато се възмутих, ми каза, че аз имам право, но когато ми изтече договора, просто няма да го поднови.  Wink Занимавам ви с глупости.  Embarassed Ще съм благодарна на всеки съвет. Поздрави Ани

# 201
  • Vaudreuil Canada
aninik в първата ни детска градина (хоум дейкер) си беше написана клауза в договора че трябва да предизвестим 2 седмици по-рано или да платим две седмици повече. В сегашната градина (голяма частна детска градина) са ни казали че няма проблем да се откажем когато пожелаем - те имат голяма листа на чакащите та хич не им е зор.

# 202
  • Калгари, Канада
Честита БАБА МАРТА!

# 203
  • Vaudreuil Canada
Честит Рожден Ден Снежи
Да си много щастлива, обичана и усмихната!

Честит 3-ти Март!

Последна редакция: вт, 03 мар 2009, 16:12 от shemet_neveroiaten

# 204
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet   Честит Рожден Ден Снежи!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 205
  • Калгари, Канада
Честит рожден ден, Снежи! Много здраве и любов!

Владко е болен, някаква настинка. Трябва ми нещо отхрачващо за него, лекаря нищо не ни даде, а според мен се налага, доста се мъчи и кашля. Даваме му Robitussin за деца, но кашлицата си стой и храчките също. Тъй че, ако някой знае за отхрачващо, нека ми го напише. Благодаря ви.

# 206
Честит Рожден Ден, Снежи!
Да си жива и здрава, много весела, щастлива и обичана.

# 207
                                    СНЕЖИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
                          НЕКА ВСИЧКИ ТВОИ ЖЕЛАНИЯ,БЪДАТ МОИ ПОЖЕЛАНИЯ!

hbday Tada newsm67

Последна редакция: вт, 03 мар 2009, 20:28 от kivitoT

# 208
Весел празник, Снежи!!!
  bouquet

# 209
  • Монреал
Честито и от мен, Снежи!  bouquet  Tada

И честит празник на всички Българи!!! bg

Общи условия

Активация на акаунт