33 канадски феи с влюбени сърца очакват деня на любовта!

• 22 005
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
Виктория, много съжалявам. Аз също съм губила бебе, а виждам, че и други мами тук. Много е тежко наистина, дай си време да го изстрадаш и да си готова да продължиш напред. На мен най-много ми помогна нещо, което мъжа ми каза тогава, просто нашето бебенце е имало нужда от по-здраво телце и когато се възстановим ще сме готови да му го дадем. Знам, че е нищо особено, но ми помогна. И другата мисъл, която ме крепеше беше да виждам колко много хора са минали през това и после имат здрави дечица. Аз имам 2, с прекрасни безпроблемни бременности. Много прегръдки и кураж. С времето се притъпява  Hug

# 76
Виктория, моите огромни съболезнования за загубата.  Cry Напълно подкрепям казаното от мамите преди мен и моят съвет е да изчакате да се възстановиш напълно и ще дойде радостния момент отново, когато най-малко очакваш.  Peace

За хора преживели загуба на бебе в Кебек  ще поставя малко инфо, няма начин да няма такова и за Онтарио, потърси Вики, има специалисти, които могат да помогнат за това.  Една позната е преживяла за съжаление 5 аборта Sad , поради невъзможност организма и да задържи плода и накрая се свързала с такива като по-долу пейстнатите, събрала много инфо, спазвала стрикно съветите, била под постоянно наблюдение от гинеколога си при следващата бременност и резултата не закъснял. Сега си имат прекрасно момиченце, което е вече на близо 5 години.
  За съжаление не зная английски, макар че една сега започнах да го уча  Embarassed, иначе бих ти намерила със сигурност координати на специалисти, помагащи на хора, преживели загуба, така че да има след това здраво бебче или бебчета.

Afin de vous aider, quelques ressources!

Ressources
Pour entrer en contact avec un groupe d'aide dans votre région;
- Centre de soutien au deuil périnatal, CP 4154 Lac-Beauport (Québec) G0A 2C0
- Région de Montréal: (514) 990-1003
- Région de Québec: (418) 990-2737, site Web - http://groups.msn.com/Nospetitsangesauparadis.

Autres
- SOS Grossesse: (418) 682-6222 Extérieur de Québec: 1 877 662-9666, site Web - http://www.sosgrossesse.org/
- Les Accompagnantes: (418) 688-6039, site Web.
- Les rêves envolés - Centre hospitalier Pierre-Boucher: (450) 468-8111, boîte vocale 2309
- Les nouveaux rêves - Centre hospitalier Pierre-Boucher: (450) 468-8111, boîte vocale 2309 (Rencontres pour les parents vivant une grossesse après avoir perdu un bébé).

# 77
Виктория, много съжалявам!

# 78
Вики ,много съжалявам за това ,което ти  се е случило  Hugнякой по-горе беше споменал ,че  няма да получиш точен отговор защо  се е случило така  и е права.лично  на мен не ми се е случвало ,но сестра ми преживя по същия начин спонтанен аборт и знам как се чувстваш .важното сега е да се възстановиш ,не само физически ,психически също е важно да превъзмогнеш загубата .и да мислиш положително  Hugсестра ми я посъветваха тогава най-малко 6 мес.да се пази от забременяване .....тя забременя на 3 месец и днес имам един палав племенник.така че....горе главата и кураж Hug

# 79
Виктория   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Много съжалявам за случилото се! Мога само да си представя през какво преминаваш.
Аз вярвам в нещо много тривиално, но и много истина.... Всяко зло е за добро! Вина няма никой за нищо. Случва се за най-голямо съжаление, но както виждаш не си сама. Главата горе и гледай напред! Толкова много прекрасни неща те очакват!

# 80
Вики, много съжалявам.  Hug
И аз не знам дали ще намериш отговор....надали. До 12та седмица ако стане аборта май не търсят причината.
Почивай си максимално и се опитай да си изживееш болката. Не я таи в себе си. Така най-пълноценно ще преминеш през този момент и няма да има психически последици при следващата бременност.

Аз лично изчаках само един цикъл след аборта и забременях отново. Така, че не мога да кажа колко време трябва да чакаш за да забременяваш. Единственото,  което мога да кажа е това, което и другите са ти казали - трябва да се чувстваш психически възстановена, преди да опиташ отново.
Ние сме с теб. Hug

# 81
Вики Hug, много съжалявам...бъди силна, много кураж!

# 82
Вики,много ми е тежко да чуя такава новина. smile3518
Много съжалявам,че така е станало.Нека мине малко време и пак ще пробвате за бебче.

# 83
  • Canada
Вики, съжалявам! Приеми, че така е трябвало да стане, че не му е било времето. Винаги можеш да ми се обадиш да поговорим, когато имаш нужда Hug

# 84
Мили мами..сега се върнах  от 9те круга на ада метафорично казано..вчеера бяхме в 6 ч. в спешното като чакахме до 1 ч през ноща за да ми каже някакъв лекар по всичко "ами аз бебе не виждам , значи сте го изхвърлили" ..на което представете си как се почувствах..прибрахме се с Ники до вкъщи побелели и празни..аз заспах защото бях адски изморена от физическата и психическата болка..и на сутринта (днес) той не отиде на работа и от 10 и 30 бяхме пред кабинета на Кебеде до към 1 за да ми каже"случва се"  а след това в 1 и 30 имахме час за видеозон чакахме до 3 за да влезем ..съответно 1 час ме гледаха от вътре и от вън..аз я питам вижда ли се нещо и тн ..обаче не..не мога да кажа ..после чакахме още към 3 часа за да ми вземат пак кръв защото казаха " на снимките от видеозона няма и следа от бебе а сте била бременна ..съответно или е умряло мн рано или е извънматочна..айде пак кръв ( 3 пъти за 10 дни..и 3те пъти ми спукаха вената.) и после още 4 часа чакане..но накрая ми казаха ,че смятат че съм наред имало минимален шанс за извънматочна..охх скъпи мами..такова нещо не бях си и помисляла..и двамата сме мн тъжни ..но мислим за втори опит въпроса е ..кога можем да опитаме пак..и дали моя организъм ще може да преживее абортите.. но и двамата сме решили да опитаме 100 % .. това е живота..болка болка - щастие и пак Simple Smile благодаря ви за помоща мамчета скъпи !! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 85
Виктория, много съжалявам! Sad
И аз съм преминала през това и почти всичките ми приятелки са имали поне по един аборт. Знам, че това няма да те успокои, но го казвам защото след това (някои и преди това) имат прекрасни дечица.
За това кога можете да опитате пак, докторите обикновено казват между 3 и 6 месеца да се изчака, зависи кога се възстанови напълно лигавицата на матката (това е индивидуално), за да може да се имплантира добре новото ембрионче. При мен отне 3 месеца.
Успех!  bouquet Hug

# 86
  • Pierrefonds, CA
Виктория, много съжалявам за загубата ви !
Изчакайте максимално дълго, все пак 2 аборта си имала досега .. Sad Confused

# 87
Виктория, моят спонтанен аборт беше в доста по-напреднала бременност - края на 9-та седм, но и тогава никой не потърси причината. Тъй като се изчистих сама, без намеса, ми казаха да чакам 3 месеца и да опитам отново. Беше ме страх и чаках 6 месеца, но на 6-тия веднага забременях и сега резултата спи в другата стая . Пожелавам ти го, радвам се, че имаш сили сега да мислиш за друго бебе. Аз бях съсипана.

# 88
Виктория, съжалявам за случилото се!  Sad
Не губи надежда, бъди силна и вярвай че следващия път всичко ще е наред.
Нека да мине време и опитвайте пак.
Приеми, че така е трябвало да се случи и продължете напред с нови опити за бебе естествено.
Успех и не се предавай!!!  Hug

# 89
Виктория, съжалявам за случилото се. Успокойте се, а по-нататък пак ще пробвате и дано всичко е наред!
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт