Има ли мами от Обеля?

• 28 468
  • 226
  •   1
Отговори
# 150
Аз за среща нямам против, но за другата седмица, че тази нещо много ангажирана ми се
оказа.  Sad   Утре петъчно пък направо ужасен ден май ме чака. В тая жега дано издържим!!! Peace

# 151
Tsvetito   Hug ние за постоянно ще си дойдем септември чак  Wink Ще използвам максимално времето докато таткото може да пътува  Peace
vilence_sf   Hug жегата наистина е ужасна!

Да Ви се похваля, че Любо от вчера е захранен с пюре от тиква  Laughing Не знам дали му харесва, защото прави страшни физеономии  Joy, но мляска и преглъща.

Много целувки на всички от нас  Heart Eyes

# 152
Леле, от кога не съм влизала.
Браво на Любо, нека да папка, за да порасне голямо момче  Hug А като си дойдете септември ще се видим. То и без това все някой е на някъде Simple Smile И ние другата събота отиваме на Търново за седмица и така.

# 153
Мами Hug Hug Hug
Ние сме си вече тука в София Wink
Хайде да се организираме за една срещичка, че ми е много домъчняло за Вас Hug

# 154
Добре сте дошли! Hug
То такова време се заформи, че нещо хич не е за дълго на вън.  Sad
Ние се стягаме вече за ясла, почти са ни готови изследванията и след празничните дни вече може и да се пробваме да проверим как е при децата. Simple Smile Кой знае каква мъка ще е, но няма начин. 
Ако се получи някаква организация за среща аз съм на линия. Peace

# 155
Хайде да се организираме за една срещичка, че ми е много домъчняло за Вас Hug
Детския клуб "Доналд" в Обеля 1?

# 156
Като пак се скофти времето, може да идем на клубчето, ама май повечето ще са на градина/ясла, а?

# 157
Мами Hug Hug Hug
Влизам да Ви кажа, че тази седмица с Любо няма да се появяваме.
От събота Любо пак е болен Sad Sad Sad
Вече просто ми иде да се гръмна Cry
Уж го пазя, уж се старая, а малчо пак е със сополи, кашлица, температура ooooh!
А на всичкото отгоре и аз май поприхващам Sick

Дано вашите дечица да са добре и да не се разболяват!
Много  Hug Hug Hug на всички!

# 158
Ееее, що така бе Даре? Я да те посъветвам да вземеш сребърна вода и да му даваш по 1 лъжичка сутрин и вечер, и да му чистиш очичките с нея. Не е зле и ти да пийваш, ако те боли гърло - гаргара.
Ето ти една много хубава тема за настинките и грипа, от д-р Михайлов, няма да ти е излишна (а и на всички други  Hug) http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?f=8&t=33792
Бързо да се оправяте. При нас, Миташки вдига Т, но това е от зъбите и му взех дентокинт да смуче. Каката има сопол, но за сега е само това и си ходи на градина. Дано не се разболее, давам й Вит С и Марсианци сутрин. По някога и сребърна вода, ама забравям. На Миташки във водата слагам клеева тинктура, ама и на Юлето ще взема да сложа.
Ами това е от нас. В къщи е кочина, мен ме мързи, но ще се опитам днес да поразчистя  Mr. Green Иначе студ си стана, в къщи е около 20 градуса има няма. Пускаме печка, но като я спрем след малко все едно не е пускана. Чудя се кога ли ще пуснат парното. Днес ще отида да го изчистя, и мисля вече да не натрупваме задължения (ако може цяла година да плащаме една сума, ще питам). Добре, че е мамчето да даде парички  Blush

Целувам ви всички. Болните да се оправят бързо, а здравите да не се разболяват  Hug

# 159
Лекувайте се, че е много неприятно.  Cry
Ние за сега сме здрави и Ники ходи на ясла пък да видим до кога. Аз сутрин му давам сок от половин лимон с мед. Освен това му давам лекарството, което му е дала нашата хомеопатка. Дано да задържим положението по-дълго. Peace
Аз да питам какво става, имаме ли ново бебе? До колкото знам ро трябваше да ражда тези дни.  Hug

# 160
  • София
Виленце мерси,че ме мислиш   Hug
Още няма бебе, запънало се е и не иска да излиза. Още малко, ще ме търпят, не остана.
Вили ще ви съобщи, като се появи. Party
Дано болните дечица да се оправят бързо и се пазете, че страшни вируси има.

# 161
Ааааа, ще излезе сериозна мома значи! Simple Smile Толкова ергени я чакат, тя сигурно за това се мота.  Grinning
Хайде успех и по-скоро да чуем хубавата новина! Леко раждане! hug:

# 162
ро, и от мен леко раждане, ще чакаме хубавите новини  Peace
Иначе колкото до вирусите, Юлето май я хвана стомашен. Има тая вечер повръщане (3 пъти) и Т (нямаше и 38, ама може и да я е стигнала, сега беснее). Явно когато повърне и после скоква. Ама пи вода, и пак й стана лошо и айде пак повърна и пак щурее. Няма да и давам нищо до утре или по 1-2 глътки само.
А утре имаше театър в градината, няма късмет, друг път ще ходи. Дано бързо се размине. Та сега ще съм с 2 деца в това гадно време. Другото което е, беше премръзнала на градината. Даже лелката каза, че й е било студено, и че вътре по едно време било по-студено от на вън. Е, не очаквах, че е такъв студ, иначе щях да я обличам добре, макар, че сега е с потник, блузка с дълъг ръкав, тънка и дебело елече. Ръцете и бяха лед. Като се прибрахме, затопли се, вдигна Т и по-късно повръщането. Та така. утре ще посетим доки, макар, че се надявам да си мине от самосебе си.

# 163
Ееее, що така бе Даре? Я да те посъветвам да вземеш сребърна вода и да му даваш по 1 лъжичка сутрин и вечер, и да му чистиш очичките с нея. Не е зле и ти да пийваш, ако те боли гърло - гаргара.
Ето ти една много хубава тема за настинките и грипа, от д-р Михайлов, няма да ти е излишна (а и на всички други  Hug) http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?f=8&t=33792
Сребърна вода за шест месечно бебе, лично аз не бих го ползвала. Моето мнение е, че ако повече майки не залитваха по Михайловци, хомеопатии, енергии и тем подобни, толкова по-здрави деца би имало. Това е и една от причините да не "движа" много из Обеля.  Ако става въпрос за интернет консултация, единствено разчитам на доктор Бърди в тази тема: http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=43243.0.

# 164
Здравейте момичета имаме си бебе днес мама Ро е родила момиченце Кристина 3.150 и 52см Да са живи и здрави и много да се слушкат и гушкат Grinning Hug stork-girl  newsm32

Общи условия

Активация на акаунт