Има ли мами от Обеля?

• 28 480
  • 226
  •   1
Отговори
# 135
Как сте мили мами?  Hug Hug Hug
Липсвате ми много  Hug
vilence_sf   Hug още веднъж благодаря, че се съгласи с мисията, с която те натоварих  Hug Дано да съм била полезна на бъдещата мама  Grinning И още веднъж благодариме двамата с Любо за дрешките  Hug Heart Eyes
Tsvetito Hug бързо да се оправяте, никакви болести да не Ви мъчат  Naughty Горките Юлето и Мите - стискам палчета да им минава бързо!  Praynig

Ние сме супер тук на село. Само дето почти не остава време за компютъра. Племенницата е постоянно на пост до бебо  Laughing, а аз съм на пост и за двамата  Mr. Green, че тя е на 4 и половина и има фикс идея постоянно да дава нещо в устата на Любо  ooooh! та само се дебнеме  Joy Хубаво ми е защото съм си с мама и тате и сестра ми.
Вчера бяхме до София - ходихме на детски рожден ден и после да си полея цветята до апартамента. Малко ме хвана носталгията за вкъщи, нооооо тук поне е хлад.
Много Ви прегръщам и много целувки изпращам на Ники, Миташки, Юлето и Стефото  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 136
Синева, доколкото знам vilence_sf е дала дрешките Simple Smile
Ние по леко леко се оправяме. Миташки е качил 250гр и 2см., расте човека Simple Smile А твоята племенница, да гледа Любо. Моята щерка пък нищо не дава на братчето си  Mr. Green
Вили и Ники са вече на море, ще чакаме да кажат как е.
А аз съм щастлива, че ми дойде батерия от Хонг Конг и стана, да видим сега колко ще държи на компа. Ако и от спортсдиректа не ми бяха отказали артикули щях да съм много хепи, ама то пък не може всичко сега.
Целувки на всички, и чакаме забегналите да се завърнат, че да излизаме (то и ние трябва да се оправим де, а и да не вали, хм, много акота станаха май).  Hug

# 137
Щом ме чакате, ето ме!  Hug
От вчера сме на морето, чудно е. В София тръгнахме в порой, а тук чудно време. Ники малко го е страх от морето, но на абсейна не отказва. в пясъка се рови зверски. Ще има да изриваме тонова след като се върнем.
Синева, мисията е изпълнена безпроблемно!!!
Цвети, какво стана, оздравяхте ли? Нима от sportsdirect така бързо са ти отговорили с поръчката?
Хайде от мен толкоз за сега! До скоро! Stop

# 138
Tsvetito   Hug браво на Миташки! Heart Eyes голям сладур е! Браво за батерията! Трябва и аз да започна вече с това интернет пазаруване. Ох, бях ти казвала за един матрак - става. Някакъв вид дунапрен е - твърдичък е, с доста готина калъфка... Доволна съм  Peace Това е сайта, фирмата е в гр. Драгоман -
http://www.m-comfort.com/ideal.html#
vilence_sf   Hug направо си го представих Ники в пясъка  Joy Благородно завиждам за морето... Искам и ааааааз   grinning039
Много  Hug Hug Hug мили мами!

# 139
Уф, аз съм се заровила в сайтовете, сапо поръчки, промоции, чудесии, а пари нЕма, направо ще връщам на банките до другото лято  Mr. Green Нямам време да ви прочта, а за другите отчетни теми, да не говорим.
А утре чакам да дойде от спортсдиректа поръчката, да видим какво ще има.
Синева, казвай като си идваш (май не влизаш в скайпа), да се видим. Ние горе-долу се оправихме, от понеделник ще пускам Юлето на ясла пак. Да видим до кога  Rolling Eyes

# 140
Ние чак днес видяхме плаж като хората. До вчера времето беше отварт, а пък и сутринта нямаше големи надежди та отидохме с дрехите на плажа и решихме просто да поседим да се покефим на бурното море. То пък като взе, че се пооправи времето стана чудно. Ники продължава да си го е страх от морето, но предполагам, че е от силните вълни. Тича към водата с кеф и се мокри в леките вълнички, но само като пльосне някоя по-силна и гледай какво бягане назад настава. Ние като влезнем малко да се натопим и той реве да ни прибира едва ли не, сакън да не се загубим. Такива чудесии покрай нас! Дано оставащите ни дни да са хубави, че иначе лошо. Като се прибера ще разказвам повечко.  Hug

# 141
Здравейте мами!Да взема да се отчета преди 2дена се прибрах от болница че бебо беше  се напънал да излиза ама го спряха че бях на границата м/у 8м и9м и било опасно та полежах малко за задържане после пък се появиха други проблеми но в крайна сметка всичко вече е ок и сега сам си вкъщи и чакам да дойде момента . Simple SmileИскам да благодаря още веднъж на vilence и Синева за подаръците ! Hug

# 142
Вече се чудех дали не е време да ти честитим, но ще почакаме не е проблем!  Simple Smile Явно е нетърпелив младежа, но после не знае колко много ще плаче. По-добре да си постои още малко на топличко. Wink
Няма за какво, за мен е удоволствие, ако ти влезнат в употреба. Живот и здраве ще видим и още някои неща, които може да ви послужат! Почивай и се обаждай! Hug
А вие другите къде се скрихте? Никой не пише, нищо не казвате? Simple Smile

# 143
k9vili9 Hug Hug Hug Стискаме палци още малко да си постои на топло в коремчето малкия мъж   Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed Вярно че е много неприятен болничния престои, но се надявам да не те е натъжил и натоварил!  Hug Всичко ще е наред, няма да се притесняваш! Мисли си за хубави неща и горе главата! Пиши ни как си, че те мислим и сме в очакване  Hug
vilence_sf   Hug Hug Hug Ники е много сладък в пясъка на морето  Heart Eyes Как изкарахте Вие?
Tsvetito   Hug Hug Hug как се спавяш ти? Юлето ходи ли още на ясли или вече е започнал купона у вас?

Много Ви прегръщам всичките  Hug Hug Hug

# 144
Синева, купона е на 10 направо. И двамата са в къщи (2м ще си се гледаме плътно), и двамата са болни, и двамата на антибиотик Sad Дано поне след 10 дена всичко да е минало и да почнем да се чистим от АБ, а после нещо за засилване имунната система и витамини, че направо тия болести вече 5-ти месец караме, както не е имало повече от седмица да няма болен в къщи (дали има и седмица). А и да се оправи времето, че да съберем слънчеви лъчи, може да идем и по Търново, пък и по Враца, малко на по-чист въздух.
А вие как сте?

# 145
Tsvetito   spoko съжалявам за положението у вас! Дано бързо да се оправят мъниците!

# 146
  • София
Привет   bouquet
Момичета имам новини
k9vili9 е родила на 12.07 момченце Алекс с тегло2950 и 50 см. Вчера се чухме и каза,че е добре и бебо е при нея вече.
Хайде пак да си направиме среща някъде, а пък в края на месеца и Вили ще може да се присъедини с бебока вече.

Tsvetito надявам се вече сте по-добре.
Приятен слънчев ден, аз отивам на разходка. Hug

# 147
Лелееее, страхотна новина!!!  Party Поздрави я от нас!  Hug Надявам се скоро да я изпишат и да се видим по разходки.  Peace

# 148
po   Hug Hug Hug благодарим за хубавите новини!
Да й е честит Алекс на мама k9vili9  smile3525 smile3525 smile3525 Пожелавам на нея и семейството й много здраве, щастие и незабравими мигове на щастие с новия малък човек!

Хубава идея е сбирката, само че ние с Любо сигурно няма да успеем да се присъединим.
Нагушкайте и нацункайте Алексчо от нас Heart Eyes Hug

Tsvetito  Hug как е при Вас положението? Оздравявате ли?
vilence_sf   Hug

# 149
Здравейтеееее.
Каква хубава новина си имамеееееееееееееее, да е жив и здрав Алекс, много да радва мама и тати, и цялата рода.

Децата са по-добре, само кашлицата остана. Е, Митко продължава с АБ, но ще се оправи. Лошото е, че останах без лаптопа и ползвам на зълва ми в момента, а няма пари за поправка, та да видим кога ще го оправям.
Синева, вие кога мислите да се прибирате насам?

Общи условия

Активация на акаунт