Има ли мами от Обеля?

• 28 481
  • 226
  •   1
Отговори
# 120
Aaaaa,  и аз съм с трамвая. Кола нямам, мъжо кара каката на ясла и я оставя на центъра, така, че нямам избор. Иначе щом ще е 9:30, рано ще се дръпна да ида при докторката да взема бележка за кухнята. От спирката на у-щето или следващата?
На Вили тел имам, и тя моя. Синева ако искаш може да си запишеш моя - 0888 486 368 (утре ще го махна). Цвети съм си аз Simple Smile

# 121
Tsvetito   Hug аз ти звънках преди малко- моя номер е този с трите петици.
Извинявай, не погледнах часа... ние късно се храниме и постъпих малко нетактично  Embarassed

Радвам се, че ще се запознаем утре   bouquet
Лека вечер!

# 122
  • София
За среща в Четвъртък съм ОК. Hug
Само се уточнете къде и в колко часа и ще дойда и аз.

# 123
Ей, супер, още една мама Simple Smile
ро, утре май ще ходим на биричка Wink Само да се разберем за часа. Аз предлагам около 10:30 пак на Т-маркет и ще решим къде точно?
А днес се запознахме със Синева. Още една страхотна мама, много усмихната и готина. Жалко, че заминава за лятото от софия, но пък на есен ще си правим компания  Grinning

# 124
Е, какви са тия бирички в 10.30 ч? Shocked
А за Синева, да аз бих казала същото.  Hug Само дето моето дете не ми даде особенно добра възможност да поконтактуваме повечко. Simple Smile

# 125
хей,мами пишете и мене ще ми бъде приятно да се запознаем  Grinning

# 126
То няма писане в таз работа  Wink който иска идва.  Hug

# 127
Tsvetito, vilence_sf  Hug Hug Hug
Много Ви благодаря за днешния ден, момичета!   bouquet
Отдавна не бях изкарвала така хубаво в страхотна компания!
Съжалявам само, че толкоз късно Ви открих! Hug С Любо 2 месеца скучахме  Laughing
Утре непременно да се видим   bouquet само да уточним часа и мястото  Peace
k9vili9  Hug заповядай при нас! И аз ще се радвам да се запознаем.

# 128
Ами кажете час за пред Т-маркет и от там ще ходим. Ако 10:30 ви се струва късно, ще направя попарата в къщи и ще я дам на заведението  Mr. Green

# 129
Абе нека си остане така часа. Все пак може някоя мама и да е прочела и да не влезе до утре та да не стане подвеждане. Аз тази вечер и на Биби казах така, че по-добре така да остане.

# 130
И ние сме ок!
До утре в 10:30  Hug

# 131
Ами значи 10:30 на Т-маркет. Всички са добре дошли  Hug

# 132
Къде се скрихте? Жегата ли ви напече? Wink

# 133
Хахаха. Кой жега, кой болести.
Оказа се, че на Миташки гърлото е по зачервено от на Юлето. Тя с конюктивит, а и мен ме дращи яко гърлото, гласа ми го няма, кашлям крачки и е ужасно. И хем съм гладна, хем не ми се яде, луда работа. Аман от болести начи.
Надявам се останалите да сте добре  Hug

# 134
Лелееее, вие яко го закъсахте на сред лятото!  Cry Да видим как ще сме ние на есен като се почне яслата. Confused
Дето викаш дано другите да са добре. Ние сме добре за сега де. Ще ходим на морето. Чакам го с нетърпение. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт