Има ли мами от Обеля?

• 28 486
  • 226
  •   1
Отговори
# 105
Eeee, супер!
Ще се радвам да се организираме, момичета  Hug

# 106
Ще стане! Сигурна съм! Peace

# 107
Честит 1юни на всички дечица да са ви живи и здрави весели засмени!!! Tada

# 108
k9vili9, много благодарности за поздравленията! Hug
Хайде живот и здраве до година и теб да те поздравяваме! Peace

# 109
Мами  Hug Честит 1-ви юни и от мен!!!
Да са ни живи и здрави дечицата!!!

# 110
Хайде, предстои една много слънчева седмица! Стягайте се за среща! Hug

# 111
Хайде. Аз съм си вече тук. Само утре имам работа, както и в петък ще слагат дограма около 13ч, ама то по обяд си е вече жега Simple Smile
Кажете кога да се организираме.

# 112
Хайде момичета  Hug
Аз пък реших да си ходя малко при нашите, та в събота изчезвам от София  Wink
Ще се радвам ако се запознаеме преди това   bouquet

# 113
Кажете мястото де! Коя къде се разхожда, че да направим нещо приблизително заедно.
Ние обикновенно сутрин до обяд сме на градинката до църквата.

ро, ние май имаме обща позната. Една твоя бивша колежка живее в нашия вход, и тя има бебе. Колко е малък света!!! Hug

# 114
На мен пък днес момчето от Ролпласт дето ми взе мерките за прозореца се оказа, че живее в бл.254 и има бебче колкото Миташки Simple Smile
Мен не ме бърка къде ще е, само около 12ч трябва да се вземе кухнята, иначе не ме бърка къде. Айде да се разберем за сряда или четвъртък (че да има време да прочетат повече)?

# 115
Абе пълна е Обеля с бебета. Simple Smile
Добра идея е за сряда, четвъртък. То е ясно, че ще е преди кухнята, че то от 12 ч. натакъка май не е за на вън за нас. Днес ние си тръгнахме към 12 ч. от градинката и направо бяхме каталясали от жега. ooooh!

# 116
И за мен е добре сряда или четвъртък  Peace
Предлагам ако е много горещо да направим срещата сутринта или следобяда след 4 часа, защото иначе ще изпукаме от жега  Laughing А за градинката до църквата и аз съм ок. Може и на бирарията до Т-Маркета.... Ако някой има и друго предложение - да казва  Hug

# 117
Оооо, да бирарията е много добра идея. Може и да седнем да пийнем по нещо, а по-големите дечица да играя (мисля имаше пясъчник и пързалка, а май и люлки  newsm78 не помня).
Утре мислим да ходим с Вили и още една мама до парка, може би да го направим в четвъртък?

# 118
Tsvetito Hug
с какво и по кое време ще ходите до парка?
Аз съм пешеходка и ползвам трамвая  Mr. Green
Ако и Вие сте с трамвая можем да отидем заедно?

# 119
Синева, ще гледаме да е раничко. Предполагам да тръгнем най-късно до 9.30 ч. Tsvetito има избор - може и с кола може и тя да е пешеходка. Аз съм като теб - с трамвая, а другата мама Bibi_sz (тя е писала в началото на тази тема) също има избор, но според мен ще избере колата, че трябва да се бърза за кухнята после. Така, че май аз съм най-сигурния пътуващ с трамвай.  Така, че избора остава твой! Peace

Общи условия

Активация на акаунт